Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.048
Cevap
130
Favori
373.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılların Diablo oyuncusu olarak, yok arkadaş ben bu oyunu beceremiyorum.

Öğrenilmesi gereken çok şey var.

Bana bir build guide önerin Allah aşkına,

Şöyle patır kütür gideceğim, en acemilerin bile zorlanmadan oynayacağı bir build.

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    2000 saat D4, geri kalan serilerin saatleri belirsiz Diablo oyuncusuydum. Bu oyuna başladıktan sonra Diablo bana oyuncak gibi geldi.

maxroll.gg
    Home News, Guides, Tier Lists, Builds & More - Path of Exile 2
    https://maxroll.gg/poe2/planner/evcuu0hl

Bu buildi yapıyorum ben isterseniz bakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ice strike monk icin bu mutlaka olmali dediginiz itemler var mi? Varsa belirtebilit misimiz?

• Endgame ve ticaret için rehber videosu:

Er2youtube
    Path of Exile 2'de Nasıl 300-400 Divine Kastım?
    https://www.youtube.com/watch?v=4pn3WWbpEV4
  • Xaycna kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, bakayım.

Passive Skill ağacını göremedim bu rehberde

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

Var hocam olmaz olur mu, yukarıda oklara basarak levelinize göre sırayla neye vermeniz gerektiğini de görebilirsiniz. Lightning Deadeye Ranger buildidir bu.

Geç kalktım, afyon patlamamış, kocaman da yazıyor halbuki orada

Teşekkürler tekrar

• Kage. kullanıcısına yanıt

ice strike build yapıyorum ben de hocam baktığım buildlerde genelde dex 45 int 45 str 45 gibi değerler görüyorum o yüzden kafam karıştı yoksa ben de dex int ağırlıklı gidiyordum sanırım öyle gitmek daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Act 3teki The Trials of Chaos trialinde mefta oldum. Tekrar girmek istediğimde You cannıt rejoin this area after dying diyor. Öldüğüm için bu triali tamamlayamayacak mıyım?

• humble mumble kullanıcısına yanıt

25. seviyede eşya satın almaya çok da gerek yok hocam. Rahat şekilde dönebildiğiniz en yüksek seviyedeki haritada biraz farm yapın. Elbet güzel eşyalar düşecektir. Düşen eşyalardan karakterinize uygun olanı giyin. Gerekirse Orb'lar ile mod ekleyin. Exalted ile eklemeyin ama, şimdilik boşa harcamayın. Regal orba kadar kullanın derim. Bu şekilde 3 modlu eşyalarınız olur.

Eşyalarda zırh için Armour ve Evasion birlikte olanlar Mercenary için tercih ediliyor ama bence doğrudan Evasion üzerine gidin. Brazian arkadaşımızın da dediği gibi oyunda Armour etkisi kötü. O yüzden full Evasion özellikli zırh bakın derim. Yine de Armour ve Evasion birlikte veren güzel zırh varsa kullanın tabii ki. Zırhlarda önemli olan statlar Resist, Evasion Rating/Armour, Life diyebiliriz. Botunuzda da mümkünse Movement Speed olsun. Öncelikli statınız bu olsun hatta.

Elinize Crossbow takacaksınız. Silahınızda da önemli olan statlar Physical Damage, Adds Physical/Fire/Cold/Lightning Damage, Accuracy Rating, Attack Speed diyebiliriz. Fiziksel hasarı en yüksek olan crossbowu takın siz. Diğer özellikler de olursa pastanın çileği olsun.

Pasifleri rastgele vermeyin hocam. En önemli güç kaynağımız pasifler zaten. Şu linkte bir build buldum onun skill ağacına göre verebilirsiniz.

-Build Linki

-Pasif Ağacı Linki

Pasif ağacında hangi yeteneğe ne için verildiğini de anlamaya çalışın. Ezbere gitmezseniz oyunu çözmeniz daha kolay olur. Örneğin "Projectile Damage" artıran yetenekler açılmış. Bu neyi etkileyecek? Örnekle inceleylim:

Explosive Shot yeteneğine bakıyoruz. Projectile yazıyor. Demek ki biz Projectile yeteneklerimizi güçlendirirsek skill daha fazla vuracak. Aşağıda da "Converts 30% Physical Damage to Fire Damage" yazıyor. Yani bu yetenek fiziksel hasarımızın %30'unu alev hasarına çevirerek vuruyormuş. Ne kadar yüksek fiziksel hasar, o kadar yüksek skill hasarı demek. O yüzden crossbowu da yüksek "Physical Damage" içerenden seçmeliyiz.

Eşyalarınızı da bu temele göre ayarlarsanız rahatlıkla ilerlersiniz. Buildi ve pasif ağacını incelemeyi unutmayın. Verdiğiniz pasifleri sıfırlamak için şehir merkezlerinde bulunan "The Hooded One" isimli NPC'ye gidip "Refund Passives" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Keyifli oyunlar.

• furkanuc kullanıcısına yanıt

Trial'e girmek için elinizdeki taşı yerleştirdiğiniz sütun var ya hocam. Onu tekrar açarsanız göreceksiniz ki koyduğunuz taş duruyor. Yeniden başlatabilirsiniz o şekilde.

• Game paused olayı süper olmuş , bossları keserken temiz havaya ihtiyacım oluyor:) Exalt orbla chaos orb yer değiştirmiş , poe1 de exaltı mumla arardık Poe 2 de paso exalt düşüyor chaso orb nadir .

• Ranger sınıfı için en çok hangi stat'ı güçlendirmeliyiz?

• tjrr kullanıcısına yanıt
    Buildlerde Total statlar ortalama : 200~ dex / 60-80 int / 20-30 str yazıyor hocam. Dexten scale oluyor sanırım, benimde dex 200e yakın.

Tamamdır hocam, dex'e yükleniyorum o hâlde.  

• Kreus kullanıcısına yanıt

Kreus, attığın mesajlarda şöyleyiz.

Lazona MEDYA youtube
    - Ne var ne yok programında Türker Akıncı'nın sunduğu programda not alma anı sosyal medyada gündem oldu. #nevarneyok #beyaztv #güldürenvideolar #beyazyaka
    https://www.youtube.com/shorts/mm3w_vU8xsA
  • Kivalo kullanıcısına yanıt

İyi güldüm hocam eyvallah   .

• Trade ile uncut skıll gem alabiliyor muyuz

• AlicanCLK kullanıcısına yanıt

Evet dün sattım 1 Exa ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlicanCLK kullanıcısına yanıt

para verme, ben atayım sana hocam.

edit: elimde var ise tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 28 Aralık 2024; 19:51:9 >
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.