Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DelNaja , fasakasa , fasakasa Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
6.811
Cevap
118
Favori
331.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah hocam. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• bysmooter kullanıcısına yanıt

Üstat 15 senede 17 mesaj yazmışsınız, birini bu başlığa harcamanız büyük onur olmuş vallahi. :) Minion buildleri dediğiniz gibi sıkıcı olabiliyor, bence Lightining Sorceress çok daha eğlenceli ama zevk meselesi elbette, kimisi minionlarla ordu gibi gezmeyi tercih ediyor.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Ben witch oynuyordum 70 levele kadar geldim, sonra monk açtım şuan 15 levelim fakat stash boş gözüküyor, acaba ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor witch'in itemlara erişebilmek için.

• Rodin kullanıcısına yanıt
    PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Karakter yaratırken şöyle iki seçenek oluyor hocam. İki karakterinizde de aynı seçeneği işaretlediniz mi acaba? Çünkü farklı seçerseniz stashler ortak olmaz.

• Kreus kullanıcısına yanıt

Aaa evet monk'u yanlışlıkla solo self modda açmışım, onu düzeltebiliyor muyum?

• Rodin kullanıcısına yanıt

Maalesef şu anda değiştiremezsiniz hocam. Normalde geçiş yapılabiliyor ancak gördüğünüz gibi geçici olarak iptal edilmiş. Zaten 15. seviyeye kadar ilerlemişsiniz. Yol yakınken sıfırdan karakter açmanızı tavsiye ederim.

• Aynı support gem’den 2 farklı skill’e nasıl koyuyoruz? Aşağıda denk geldiğim build’te hem gas’a hem explosive grande’e scattershot takmış. Bunu ben denediğimde 1 tane kullanabilirsin uyarısı veriyor.
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Ascendancy puanı ile açılıyor Gemling Legionnaire alt sınıfına özel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 24 Aralık 2024; 20:10:18 >
  • Daha önce burada ‘sidekick’ uygulaması paylaşılmıştı. Kullanan varsa iki sorum var
    -Her açışımda yeniden kurulum yapıyor gibi davranıyor, normal hali mi bu?
    -Pazar kontrolü yaptıktan sonra pencereyi kapatınca masaüstüne atıyor, buglı olabilir mi?
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

teşekkürler Witch Hunter oynadığım için mümkün değilmiş benim için o zaman. Bu gem imkanından ziyade Gemling legion grenade buildi için daha iyimiş. Bu tip tercih hataları için değişim imkanı olmalı aslında

Hocam, dikkatimi çektiğinden soruyorum; 23. seviye ranger karakterim var ve bu tablodaki yuvaların bulunduğu yerlerde sadece iki tane yuva açık. Seviye atladıkça mı açılıyor geri kalanları?

• tjrr kullanıcısına yanıt

lesser jeweller orb’lar ile açılıyor onlar. 3. slotları düz lesser jeweller orb ile açabilirsiniz şindiye kadar düşürmüş olmalısınız sonraki slot’lar daha yüksek seviyeli jeweller orb’lar ile açılıyor onlar da endgame’de düşmeye başlıyor diye biliyorum

Bunu bilmiyordum hocam, teşekkür ederim. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Additional Projectile olan crossbow bulursan işini gorur 4 bomba degilde 3 atıyor

şunlar gibi :

https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard/dRz4vPqsJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 24 Aralık 2024; 21:3:25 >
  • oyun tema ve mantık olarak tam istediğim gibi ama şu an forumda konuşulan konulardan bile bir şey anlamayınca alma konusunda çok kararsızım :) bu türü ilk defa geçen sene diablo 4 ile oynadım 100-150 saat sonra tekrara binip tek kalınca bırakmıştım poe 2 ise daha karışık geldi ingilizcem de çok iyi olmadığı için hiçbir şey anlamayacakmışım gibi hissediyorum keşke direkt f2p çıksaymış :)
  • Bende çok bilgili değilim bu tür için oynarım ama öyle dümdüz şekilde diyelim dün aldım giriş paketini keşke üstünü alsaydım dedim bayağı bayagi götürür bu oyun beni zorluğu ve atmosferi çok başarılı olmuş
  • elim satın al tuşunda bekliyor resmen başlığı geriye dönük okuyup youtubedan rehber videoları izliyorum karmaşıklığında kaybolmaktan korkuyorum doğrusu ben de
  • DelNaja kullanıcısına yanıt

Hocam, oyun, en erken altı ay; en geç de bir yıl sonra ''free to play'' olarak yayınlanacak zaten.

• tjrr kullanıcısına yanıt

biliyorum hocam aslında para vermek konusunda çok telaşlanmıyorum oyun yeni başlayan az biraz d4 bilen birisi için çok karmaşık gelebilir diye çekiniyorum sadece sonuçta 100 gb dosya indireceğiz içeriğine vakit ayıracağız vs :)

• böyle yüksek 130/367 / 120-400 falan Physical Damage’ı silahlar bu şekilde mi drop oluyor yoksa bunları crafting ile mi yapıyorlar veya Physical Damage’ın sayısal değerini random değiştiren bir orb türü falan var da bu şekilde mi denk getiriyorlar veya bu kadar yüksel seviyeli silahlar minimum belirlenmiş tier map’lerden mi düşüyor sadece.

120 saatte hali hazırda tier 3 map’lerdeyim düşen en yüksek değer 32-94. Bunlar nasıl düşürüyor 120-400’lük silahları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 25 Aralık 2024; 0:11:12 >

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.