Eyvallah hocam. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (339. sayfa)
-
-
Üstat 15 senede 17 mesaj yazmışsınız, birini bu başlığa harcamanız büyük onur olmuş vallahi. :) Minion buildleri dediğiniz gibi sıkıcı olabiliyor, bence Lightining Sorceress çok daha eğlenceli ama zevk meselesi elbette, kimisi minionlarla ordu gibi gezmeyi tercih ediyor.
-
Ben witch oynuyordum 70 levele kadar geldim, sonra monk açtım şuan 15 levelim fakat stash boş gözüküyor, acaba ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor witch'in itemlara erişebilmek için.
-
Karakter yaratırken şöyle iki seçenek oluyor hocam. İki karakterinizde de aynı seçeneği işaretlediniz mi acaba? Çünkü farklı seçerseniz stashler ortak olmaz.
-
Aaa evet monk'u yanlışlıkla solo self modda açmışım, onu düzeltebiliyor muyum?
-
Maalesef şu anda değiştiremezsiniz hocam. Normalde geçiş yapılabiliyor ancak gördüğünüz gibi geçici olarak iptal edilmiş. Zaten 15. seviyeye kadar ilerlemişsiniz. Yol yakınken sıfırdan karakter açmanızı tavsiye ederim.
-
-
Ascendancy puanı ile açılıyor Gemling Legionnaire alt sınıfına özel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 24 Aralık 2024; 20:10:18 > -
Daha önce burada ‘sidekick’ uygulaması paylaşılmıştı. Kullanan varsa iki sorum var
-Her açışımda yeniden kurulum yapıyor gibi davranıyor, normal hali mi bu?
-Pazar kontrolü yaptıktan sonra pencereyi kapatınca masaüstüne atıyor, buglı olabilir mi? -
teşekkürler Witch Hunter oynadığım için mümkün değilmiş benim için o zaman. Bu gem imkanından ziyade Gemling legion grenade buildi için daha iyimiş. Bu tip tercih hataları için değişim imkanı olmalı aslında
-
Hocam, dikkatimi çektiğinden soruyorum; 23. seviye ranger karakterim var ve bu tablodaki yuvaların bulunduğu yerlerde sadece iki tane yuva açık. Seviye atladıkça mı açılıyor geri kalanları?
-
lesser jeweller orb’lar ile açılıyor onlar. 3. slotları düz lesser jeweller orb ile açabilirsiniz şindiye kadar düşürmüş olmalısınız sonraki slot’lar daha yüksek seviyeli jeweller orb’lar ile açılıyor onlar da endgame’de düşmeye başlıyor diye biliyorum
-
Bunu bilmiyordum hocam, teşekkür ederim.
-
Additional Projectile olan crossbow bulursan işini gorur 4 bomba degilde 3 atıyor
şunlar gibi :
https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard/dRz4vPqsJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 24 Aralık 2024; 21:3:25 > -
oyun tema ve mantık olarak tam istediğim gibi ama şu an forumda konuşulan konulardan bile bir şey anlamayınca alma konusunda çok kararsızım :) bu türü ilk defa geçen sene diablo 4 ile oynadım 100-150 saat sonra tekrara binip tek kalınca bırakmıştım poe 2 ise daha karışık geldi ingilizcem de çok iyi olmadığı için hiçbir şey anlamayacakmışım gibi hissediyorum keşke direkt f2p çıksaymış :) -
Bende çok bilgili değilim bu tür için oynarım ama öyle dümdüz şekilde diyelim dün aldım giriş paketini keşke üstünü alsaydım dedim bayağı bayagi götürür bu oyun beni zorluğu ve atmosferi çok başarılı olmuş -
elim satın al tuşunda bekliyor resmen başlığı geriye dönük okuyup youtubedan rehber videoları izliyorum karmaşıklığında kaybolmaktan korkuyorum doğrusu ben de -
Hocam, oyun, en erken altı ay; en geç de bir yıl sonra ''free to play'' olarak yayınlanacak zaten.
-
biliyorum hocam aslında para vermek konusunda çok telaşlanmıyorum oyun yeni başlayan az biraz d4 bilen birisi için çok karmaşık gelebilir diye çekiniyorum sadece sonuçta 100 gb dosya indireceğiz içeriğine vakit ayıracağız vs :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X