Sıradaki ana patch ile on-death effects dediğimiz yaratıkların öldükten sonra patlayıp tek atmasını nerflemezler ya da oyundan silmezlerse benden de bu kadar bi süre. Artık dayanamayacak seviyeye geldim, ölümlerimin yüzde 90'ı buna gidiyor, mapi kaybediyoruz ölünce de. Düzgün şekilde loot yapamıyorsun, yaratık 3 exalted orb, bilmem ne düşürüyor seviniyorsun o heyecanla unutuyorsun patlıcak mı patlamıcak mı, gittiğin an patlıyor. Hayır belli de etmiyor kendisini, yaratığın kendi patlaması değil, modifier olarak 1-2 tane var. Her rare mobun modifiyelerini okumak zorunda mıyım ben böyle saçmalık mı olur. 3k hp var tek atıyor patlayınca, yıldım valla. Onun haricinde gelişmesi gereken çok alan var, fakat ben çoğunu geliştireceklerini düşünüyorum. Sıkıldığımda EA içi sıradaki sezonu beklerim muhtemelen, o zamana kadar çoğu şey gelişmiş olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca silah azlığı sebebiyle çok bi build çeşitliliği çıkmıyor, hızlı bi şekilde silahları en azından eklemeleri lazım. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (318. sayfa)
-
-
Konsolda tum skillerin oldugu tabloyu gorme sansimiz var mi?
Ben uncutlar ile kontrol ediyorum suanda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 kuruşa karşılık tüm mal varlığımı ortaya koyuyorum ki D2 de öldüğünüz yer Durance of Hate, öldürenler de Stygian Dolls
Nah bunlar.
Oyunun açık ara en tehlike mobu, HC oynayanların korkulu rüyası.
Tip. Vurmayın, merc e bırakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 16 Aralık 2024; 12:10:16 > -
Iban atarsan 1 kuruşu eft yapıyorum hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade edince hesabınızdaki 300 coin siliniyor. Üst paketi aldığınızda 600 coin ekleniyor hesabınıza. Yani sonuç olarak 600 coininiz olacak.
-
-
Warrior ile campaigni bitirdikten sonra Ranger açmıştım. Kısa süreli deneyimimden yola çıkarak şunu söylemek isterim ki Warrior ne büyük çileymiş öyle ya .
Oyunun ilk gününe göre dropları da epey açtılar gibi. Act 1'de Clearfell'de bulunan kalıcı resist aldığımız bosstan 1 Exalted, 1 Regal düştü direkt. Ya bu karakterin bahtı çok açık ya da dropları çaktırmadan artırdılar .
Türe aşina olmayan ve yeni başlayacak arkadaşlara Warrior önermiyorum. Çok fazla şeye dikkat etmek gerekiyor. Yakın mesafeli savaştığı için boss dövüşlerinde aşırı konsantrasyon istiyor. Ranger gibi uzak mesafeli ve oynanışı daha kolay olan bir sınıfla alacağınız keyif artacaktır. Bu Warrior keyifsiz anlamına da gelmiyor. Sadece oynaması biraz daha zorlayıcı. Yoksa süreç boyunca çok keyif aldım ondan da.
Ranger ile yardıralım bakalım biraz da.
-
Rarity yükseltin arkadaşlar. Rarity'de bir sıkıntı var şu sıralar, drop oranını çok fazla yükseltiyor. %115 ile her haritada 1-2 ex düşüyorken %45'e düşürünce 3-5 haritada 1 ex'e, %0'a çekince 7-10 haritada 1 ex'e kadar geriledi drop. Toplamda 40 haritada denedik. Şans faktörü de var ama diğer drop'lar da rarity ile aşırı yükseliyor. Anlıyorsunuz ki ya rarity düşükken, ya da rarity yükseltildiğinde -birinden biri- normal değil.
Bir de benim yaptığım hatayı yapmayın, hybrid build'e çok para harcamayın. En iyi hybrid build item'larına sahibim, her item'da 140+ life ve 140+ mana var, her item Int base, yani fena olmayan ES veriyor ama idare eden item'larla yetinmeyip CI'ye de geçmemek için inat edip build'imi geliştirdim. Harcadığım para ile 12-13 bin ES'ye sahip olabilirdim, şu an 1.9 bin life, 4.4 bin ES var ve chaos res cap'li olmasına rağmen chaos damage energy shield'a iki kat hasar verdiğinden sağlam dayak yiyorum.
-
Su ikinci paragrafta soylediklerinizden hicbirsey anlamadim😁 daha ogrenilecek cok sey var anlasilan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu Warri ile bitirmek için hem zaman hem de sabır gerek. Ben ACT 2 başında de bıraktım şimdilik Warri yi çünkü hakkaten zamanım yok. Ranger veya Merch oynayacam bi 7-8 level kasıp bakacam hangisi hoşuma giderse.
Diablo ve WoW hiç range class oynamadım sevmezdim ama PoE2 Warri hakkaten iyi zaman ayırmak gereken bir class olmuş.
-
Forumda maplere geçebilen veya senaryoyu bitirip endgame'e geçen çok az kişi var. :) Çoğunluk senaryo kısmındaki zorluktan yılıp bırakmanın eşiğine gelmiş.
Bu arada senaryo sırasında seçmeli alınan kalıcı bufflara dikkat edilmeli, sonradan değiştirilemiyorlar. Act 3'de cruel zorlukta Venom Vial görevinin ödülü olarak seçilmesi gereken bufflardan mutlaka %10 Chaos Resist'i seçmek lazım.
-
Chaos resist yükseltmek çok zor oyunda, normal resistleri yükseltmek bile zor çünkü pasif ağacından bunları kaldırmışlar. Öyle bir item bulucaksın ki 1-2 tane gloves, boots falan 23-24 civarı bi chaos resist versin, üzerine işe yaraması için yanında diğer resistleri de vermesi gerekiyor en azından 2 tanesini. Aksi halde chaos yükselticem diye diğer resistler düşük kalıyor. Öyle hem chaos versin hem fire cold vs versin 20 küsürlerde dediğin itemın fiyatı en az 600-700 exalted şuan, o da düştüyse 1 kişiye düşmüştür geçen redditte gördüm bir boots, aynı bu şekil. Bulan gerçi kullanıyordur, satmaya ne gerek var.
Biraz bakındım ucuzmuş aslında, 20 küsür chaos + diğer resistlerden veren eldivenler 30-35 exalted. Bazıları hatta maximum life falan da veriyor 100'e yakın. 40-50 exalted iyi fiyat. Ayakkabı için movement speedli şart ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Aralık 2024; 15:7:7 > -
itemler konusunda çok bilgili olupta anlatmayı seven birisi var mı 5 10 dk dcde veya oyun içinden item sorsam mantığı anlamak için :)
-
Oyun, bildiğiniz Diablo 2'nin aynısı. Yani en iyi yanlarını almış.
Kötü mü? Hayır tabii ki. Harika olmuş. O eski oyunların zorluğu, can ve hasarların milyonlara çıkmaması, inventory, identify olayı. Bosslar.
rare ve legendary itemlerin azlığı ve düşünce yaşattığı zevk. Bence oyun 10/10.
-
Benim level 62'den beri chaos res cap'li. Ve yine de chaos can yakıyor. Bunun çaresi CI'ye geçmek. Eğer build'te CI varyasyonu varsa CI'ye geçin, yüksek life'lı item'larla uğraşmayın. Life buff'lanacaktır ya da ES nerf'lenecektir hâliyle CI de nerf'lenecektir ama ne zaman yaparlar bilmiyorum.
Resist'ler sıkıntılıysa tepe resist'leri helmet'tan almaya bakın. Sonra diğer slot'lardan yavaş yavaş bütçenize göre item alıp yükseltirsiniz. Helmet, diğer alanlara göre daha ucuza en iyisini bulabileceğiniz bir parça. Sonra body armor, sonra eldiven, sonra belt, sonra bot geliyor. İyi bot bulmak zor, çünkü bir bota iyi dememiz için tepe roll'lerde life+mana+stat+2 res bile olsa movement speed de olmalı.
-
Oyunda herhangi bi resist iş yapıyor mu o bile muamma. Adam %84 fire resist maximum cap dahil, ekran dışından 2 tane fire bolt tarzı skill yiyor ve 1 saniye içinde ölüyor, skili atanlar beyaz ya da mavi mobdu tam hatırlamıyorum. Şaka gibi oyunun defans sistemi şuan, her açıdan kötü. Dediğin gibi bir tek ES çok güçlü, ona da herkes nerf bekliyor zaten çok yakında. Bi tane beyaz okçu mobu var, chaos vuruyor. Hatta oku çizgisel atıyor yere küçük chaos orbları bırakıyor denk gelmiştir, bu adamın okunu yediğin an yok oluyorsun beyaz mob, çoğu rare mobdan güçlü. İnanılmaz bi denge problemi var oyunda, umarım şu sessizlikleri büyük patch hazırladıkları içindir. O kadar tepkiye rağmen aşırı sessizler kaç gündür, hatta 1 hafta falan oldu sanırım son patchten beri. Yılbaşı tatiline çıkacaklarını biliyoruz, umarım bu olmadan önce büyük patchle çoğu şeyi hallederler de öyle çıkarlar yoksa oynanmayacak dereceye gelecek oyun.
-
Fırsatım olursa ve uğraşmaya değer görürsem pazardaki item'larımı forumdaki üyelere %20 daha uygun olacak şekilde ekran görüntüleriyle sunacağım. 5 ex'ten 400 ex'e kadar 3 tab dolusu geniş bir item yelpazesi var. Class ve aranan özellikleri, aradığınız slot'u da yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Helmet
100+ life
100+ mana
26+ fire res
26+ cold res
STR/DEX/INT ya da bunların hibrit hâli base arıyorum, gibi.
-
Bu Balballa bossu bug'lı mıdır nedir? Yerdeki zehir hiç gitmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Res'ler iç rahatlatmıyor ama res'ler cap'li değilse ufak bir dikkatsizlikte ya da cüretkâr bir dodge roll'ünde anında ölüyorsunuz. Yabancının defansif katman dediği alanlar kısıtlı. Res'i cap'lemeyi önermeye bile gerek yok artık, oyun ölümü ve hatayı bu kadar cezalandırıyorken ilk iş res yükseltmek. Life ile olmayacak bu iş. Bendeki item'ları akşam foruma atayım, şimdi almaya kalksanız her slot için en az 100-150 ex harcamanızın gerekeceği item'ları kullanıyorum ve yine de life'tan kısıp ES'yi yükselterek anında ölümlerin ancak bir nebze önüne geçebildim.
Bu kadar söylediğim yeter, daha da söylemeye uzatmaya gerek yok. CI monk, merc görmeye başlıyoruz. Oyunu şu anki mertebesinde oynamak isteyen herkesin CI'ye geçip energy shield'ı abartı yükseltmesi ve chaos damage'e immunity kazanması gerekiyor. Yoksa T5'te günlerce sürünmenin mantığı yok, gidin PoE 1 oynayın daha çok eğlenirsiniz. Hem bu oyundan çok daha kolay.
-
Zehir çıkarınca yanına gidip saldırmanız gerekiyor.
Edit: görünmez oluyormuş yaklaşınca görünüyormuş ama ben savaşırken fark etmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 16 Aralık 2024; 16:12:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X