< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (414. sayfa)

-
-
Arkadaşlar oyun GG.
Oyunu kesinlikle test etmemişler. Bu ne böyle. Tabletide oradan farmliyor. Roll atmak sınırsız. Mirror gelene kadar roll atıyor.
Vee şuan bunu binlerce kişi yapıyor.
Oynayanlara üzüldüm ben açıkçası. Bu motivasyonla oyuna devam edilmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mirror farmlıyor adamlar 1 tane almış ikincisi defer'de bu sezonda başlamadan bitti herkese geçmiş olsun. bu saatten sonra dahada oynanmaz .
-
Zaman gecirmelik eglence olarak oynuyorum ben🤣
Durun hunters ile 16 oldum daha act 1 son bosstayim
Oyundan keyif alıyorsanız devam edin. Sezon liginde böyle bir şey olması benim için oyunu anlamsız kılıyor. Zaten oyuna girmemek için bahane arıyordum. Bu da noktayı koydu.
lig tamamen sıfırlanmazsa büyük rezillik...
çıkıp biz bi bok yedik. emeğiniz için üzgünüz ama daha adil bir lig için her şeyi fixleyip yeniden başlayacağız denmeli.
ama bunların "herşeyi fixledik" lafına güvenilir mi o da ayrı konu.
kim bilir daha ne buglar vardır.
-
Yeni başlamış ligin sıfırlanması imkansız. Zaten ekonomiden anlarsınız ileride ortalığın ne kadar batırdıklarını. Gelecek günlerde daha çok bug çıkarsa şaşırmayın.
O mirror fotoğrafmış bu arada, envanteri kapatınca da sağda kalıyor fotosu. Ama birilerine çıkacaktır orası ayrı.
-
Yok hocam eldeki oyuncuyu da kaybeder böyle, çünkü dediğin gibi yarın başka bir şey çıkacaktır, hiç test etmemiş bunlar. Ritual işini düzeltip salağa yatacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 7 Nisan 2025; 22:41:7 > -
Premium tab im normal tab mis gibi davraniyor? 1.sezonda sorun yoktu.
Hallettim ayari kacikmis public yapinca duzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 7 Nisan 2025; 23:11:2 >
Blizzard North'dan geriye bir şey kalmadı, bunların yaptıklarından hayır gelmez artık diyorduk ama benzer bir durum GGG için de geçerli galiba. İlk oyunu yapan kadro artık yok mu ki oyunları bu hale geldi?
PoE 1'e bakınca PoE 2'yi aynı şirket yapıyor olamaz veya Çinliler işlerine çok karışıyor olabilir ve adamlar istediklerini yapamıyorlar mı ki? Bu erken geliştirme aşamalarında sorunlar olması normal ama aylar geçti dişe dokunur bir ilerleme göremedik. Umarım toparlarlar.
-
-
Hırsızın hiç mi suçu yok misali, bu açıkları kullananları direkt banlamaları lazım ki kamu vicdanı rahatlasın. :)
-
oyunu bırakacak varsa currency leri alabilirim :) başka bişey oynayasım yok gittiği yere kadar oynamayı düşünüyorum..
tekrar dönecek olursanız oyuna sonradan, geri iade ederim^^
-
çok güzel s*çtılar. içten içe hem kahkaha atıyorum hem de üzülüyorum. binlerce saatimi verdiğim birinci oyuna ve yüzlerce saatimi ayırdığım ikinci oyunun yapımcısını böyle görmek üzüyor hatta yapımcılar, daha birinci haftası dolmamışken poe camiasında en ünlü yayıncılardan biriyle söyleyiş yapacaklar yayıncı zizaran isteyen izleyebilir saat 10'da mıydı ne tam hatırlamıyorum umrumda da değil. last epoch çıkana kadar adam etmezlerse birinci ay dolmadan oyuncu sayısında ciddi düşüş olacaktır.
-
tr saati ile 00:00'de.
-
Saçma sapan şeyler soyleyecekler, net. Oyuna karşı saygım kalmadı. Sürekli bu şekilde konuşarak konuda, insanların motivasyonunu kötü etkilemek istemiyorum ama, yani.
POE1 bile aslında daha iyiydi ya dedirttiler.
Bence bunlar dark souls tarzında ilerlemek istiyorlar. Üstüne LE tarafına çekişmeye girdikleri için böyle oldu. Gelecek sezon derslerine çalışmış bir şekilde gelirlerse tekrardan toparlarlar. Aslında bir sezona bakıyor. Sağlam gelsinler, temiz gelsinler. Yeter. Oyunları dinleseler iş bitti zaten. İnatlaşıyorlar.
Oyun çöp demek doğru değil, sadece league kötü. Yavaş adımlarla kendisini geliştirecek bi oyun sonuçta. Bazı şeyler saç baş yolduruyor ama onlar da elde ettikleri verilere göre denge sağlıyor. Bir daha bu şekilde bir league çıkaracaklarını sanmıyorum tabi ama bu da onlar için öğrenme şekli oluyor. 0.3.0 bence 0.1 ile 0.2 arası bir şey olacak, tam oturmaya yakın olacak mesela denge açısından. Onun haricinde bayağı bir değişiklik yapmaları gerekiyor tabi, build çeşitliliği yok çünkü kurdukları sistem kötü, bunlarda köklü değişikliklere gidilecektir.
Genel olarak oyun EA, bizler de testerız. Mark'ın da dediği gibi, EA boyunca yapılan her şey arka planda bize veri olarak geri dönüyor, bu sayede 1.0 yaptığımızda elimizde sorunlardan uzak, güzel bir oyun olmuş olacak demişti. League'e laf edilmesini anlarım ama genel olarak oyuna çöp demek doğru değil. Diablo 4'ün hali ortada, en ufak gelişme olmadı çıktığından beri. Yine ortadaki en iyi ARPG oyunu PoE.
-
Geri dönüşler hataları düzeltir nihai olarak iyi bir şey ortaya çıkar. GGG geri dönüşleri umursamıyor, sorunda burada zaten. Türkiye yüzölçümü kadar harita, checkpoinler elverişsiz. Niyetinde yeni fark ettikleri kocaman harita.
Hikayeleri 2. veya 3. karakterinde skiplemen lazım. Eeeen azından exp avantajı ver. Yok. Adamlar hala devam diyor. 75bin tane geri dönüş almalarına rağmen halen keyifsiz keyifsiz kocaman haritada eşek yükü kadar HP'li beyaz mob kesiyoruz. Bana bundan keyif alan bir tane H&S türünü seven bir oyuncu gösterin. Üstelik bu moblari öyle pat küt kesmemize de izin vermiyorlar. Uğraşacaksin.
Yok sen oyunu bilmiyorsun. X karakteriyle Y skillini alıp vuracaksın. Öyle istediğin karakterle skille vurursan Sen oyunu bilmiyorsun demeyin bana. Lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X