Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.316
Cevap
132
Favori
384.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
Giriş

End Game de başlıyor oyun hikayede iyi ama bilemedim.

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim Hocam 2 saat denerim olmadı iade ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GGG çalışıyor, v0.2.0e geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 11 Nisan 2025; 18:40:54 >
  • yorumları okudukça şu oyuna başlamaktan her gün uzaklaşıyorum.

• Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

Patchlerden sonra bayagi iyi oldu, haftaya ayni sekilde patchler gelmeye devam edecekmis. Bunda problem yok artik girip oynaniliyor rahatca, ilk gun gibi degil.

Suan en buyuk sorun build cesitliligi olmamasi. 0.1 de vardi cunku cogu skill is yapiyordu, haliyle farkli buildler vardi ortada. Bu league her silah cop, bow bile cop dusun yani. Herkes spear ile oynuyor, %84 gibi bi rakamdan bahsediyoruz. Spear nerflemek yerine her silahi bufflamalari gerekiyor suan ki insanlar build degisebilsin, cogu mecburilikten spear oynuyor.

Bunu da hallederlerse bence league de bi problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

bu GGG'de gram zeka yok.

dün bile serverlar çöküyordu. anlık rollback oluyordu. kaç gün olacak bariz sıkıntıları çözemediler.

spear olayı da zaten ayrı bir rezillik. oyunu ağırlaştırıp, zorlaştırdılar. millet küreklerle bunları dövünce yeni sezonda en çok ne açıldı abi huntress, yapıştırın Huntress'a buffı millet bi sakinleşsin diyip diğer karakteri oynayanlarla dalga geçtiler. test etmeden bir iş yapınca böyle oluyor. bir şey yapıp arkasında duracak cesaretleri de yok.

ben lich ile oynuyorum. 80 lvl oldum classı sevdim ama şimdi bir taraf sadece bir tuşla boss keserken benim combo üzerine combo yapıp dodge atmam gerekiyor. oyunda hala hayvan gibi dengesizlikler var. armor bir işe yaramıyor. energy shield kasan posion ve bleed hasarı geldi mi anında emiliyor shield. gene geçen sezona çevirdiler bir kaç günde oyunu. herkes spark gibi lightning speara abanıyor şuan. sorsan amaçları çeşitlilikti. sıçtılar bir de sıvıyorlar.

dipnot: ascendancy points konusunda yardımcı olabilecek var mı? 80lvl'ım bir kaç kere sekhemas denedim ama şuan imkansız benim build ile yapmam.

• Steam üzerinden yüksek tier pakete sahipsek, alt tier paketlerden birini ekstra olarak aldığımızda puanlar geliyor mu hesaba arkadaşlar deneyen varsa cevap verebilir mi ona göre alacağım.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersini sorayım, daha önce soruldu sanki ama durum ne oldu takip edemedim. Orta paketi almıştım, üst sürüm için aradaki farkı verip alma gibi bir durum yok sanırım. Direkt en üst sürümü bir daha alsam tüm içerik geliyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet geliyor. Yani en azından erken erişim yeni başladığında geliyordu. Muhtemelen bir şey değişmemiştir. Ben de orta paketi almıştım, sonra üst paketi satın aldım. Tüm içerik + puanlar hesaba eklendi.

Daha düşük paketi alıp oradan gelecek puanları da alan arkadaşlarım olmuştu bu arada @Kage. . Denemekte fayda var diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle puanlar gelmezse Steam'den iade edersiniz.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

ben'de kitava oynuyorum 86 oldum . skiller açık 1 divine'a açtırmıştım. tank mank hikaye. en ufak donma chaos vs'de direkt ölüyorsun (t15)tekli yaratık kesmek zaten işkence.

• Kreus kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkürler, alayım o zaman  

• GodPan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de kitava oynuyorum, endgame yeni geldim. Hangi buildi oynuyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt

Boneshatter Smith of Kitava Leveling Guide - Path of Exile 2

bunu oynuyorum. ama t15 için baya item lazım . stun,slow vs yediğin an gittin. hızlı moblar vurmadan teklemek gerekiyor. passive skiller'de biraz block kastım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 13 Nisan 2025; 13:21:7 >

• full map'te kalabalıkta tek yiyorsun ama . defans,can,resist,armor hiçbiri işe yaramıyor. oyunun mantığı moblar sana vurmadan senin onları öldürmen üzerine kurulu.

• arkadaşlar lich chaos build oynuyordum. sıkıldım. bir build gördüm lich minion build. ona geçeyim dedim. daha önce hiç minion build oynamadım.

skill gemleri aldım istekletlerin falan ama aktif edemiyorum. skill üzerine sağ tık yapıyorum bir şey olmuyor. yeterli spirit var, anlamadım olayı ne.

minion lich onayan var mı?

EDIT: bu skillerler spirit gibi sağ tıklayarak aktif olmuyormuş. yanındaki + tuşları ile aktif oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 13 Nisan 2025; 21:1:22 >
  • benim pc olup olmadık durumda masaüstüne dönme ve bazen de mavi ekran veriyor bir türlü çözemedim, yaşayan var mı acaba ?

7800x3d - 32gb ram - rtx4070 , win10 kullanıyorum, Nvidia driverım biraz eski sorunsuz diye onu kullanıyordum 561.09 versiyonu

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.