Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.316
Cevap
132
Favori
384.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aschil

Geri dönüşler hataları düzeltir nihai olarak iyi bir şey ortaya çıkar. GGG geri dönüşleri umursamıyor, sorunda burada zaten. Türkiye yüzölçümü kadar harita, checkpoinler elverişsiz. Niyetinde yeni fark ettikleri kocaman harita.
    Hikayeleri 2. veya 3. karakterinde skiplemen lazım. Eeeen azından exp avantajı ver. Yok. Adamlar hala devam diyor. 75bin tane geri dönüş almalarına rağmen halen keyifsiz keyifsiz kocaman haritada eşek yükü kadar HP'li beyaz mob kesiyoruz. Bana bundan keyif alan bir tane H&S türünü seven bir oyuncu gösterin. Üstelik bu moblari öyle pat küt kesmemize de izin vermiyorlar. Uğraşacaksin.
    Yok sen oyunu bilmiyorsun. X karakteriyle Y skillini alıp vuracaksın. Öyle istediğin karakterle skille vurursan Sen oyunu bilmiyorsun demeyin bana. Lütfen.

Arka planda buff icin calisiyoruz dediler, birkac gune gelirmis. Gunlerce ugrasiyoruz sadece acik olmadik pek, daha acik olalim bir dahakine dedi mark. Jonathan bi tik tilt oldu, biz bos bos oturuyoruz saniliyor diyor  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Yukarıda paylaştığım yayıncı sürekli GGG'yi gömüyor. Arada açıp bakıyorum bende ondan gazı alıyorum biraz :D

Ama yani geri dönüşleri dikkate almıyorlar. Bu oyun bu şekilde devam edemez. Pes etmeme huyları var bunların. Direnirlerse temelli girmem. Levellemeden oyundan soğudum resmen. Minion build yapcam sözde. Ortada minion yok. Skiller desen keyifsiz. Tamam end game için sabredelim diyorsun, oyun hem yorucu hemde end game daha başlamadan zevksiz görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selam. ben ilk defa poe oynuyorum. birşey sormak istiyorum. oyunun başındayım. mesela bir yüzük buldum. +5 add lighting attack diyor. ama bende onu takmadan önce lighting attack 0. yani yok. yinede 5 lighting attack ım oluyor mu takınca? yoksa o modifier ı kullanabilmem için önceden bir lighting attack'ım olmasımı gerekiyor? teşekkürler.

• Huntres twisterla yara yara gidiyorum ben siz niye kastınız bu kadar keyif almaya bakın. Diablo mu oynucaz.

• ExSeLaNS kullanıcısına yanıt
    Lighting spear simdilik tek hedeflerde zorluyor beni

• Benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla insanlar oyunun zor olmasından şikayetçiyken GGG de geri adım atmamak konusunda kararlı. Halihazırda Poe 1 varken bu oyunun farklı bir yapıda seyredeceği ve başından beri de niyetlerinin bu olduğu ortada zaten. Oyunda zorlanan arkadaşlar devam etmemeyi ya da Poe 1'e geçmeyi seçebilirler. Umarım GGG oyunu giderek kolaylaştırmaz. Tek bir statın bile fark yarattığı şahane bir oyundu bu. Dengelemek zordur bu tür şeyleri, hallaç pamuğu gibi her eleştiriye yönelik ayrı patch çıkarırlarsa işleri yaş.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Zor da degil ki anlamadigim konu o, zor olan tek kisim campaign. Maplerde oyun yine poe1 e bagliyor. Tum oyuncular fubguni takip edip duruyor, eleman bi build yapmis lightning spear ile t15 de bir tane spear atiyor sadece ve 2 ekran temizliyor. En ufak cani inmiyor, pahali bi build de degil. E ne amacla campaign bu kadar zor o zaman. Bir de ustune campaigni her league de yapmak zorundayiz bayiyor. Zorluk her zaman ayni kalsa eyvallah.

Jonathan dun nerflesek mi bilmiyoruz insanlar simdi bu buildi yapiyor sirf diyor. Yani napalim tum oyuncular tek build mi oynasin o zaman, denge konusu da problem. Adamlar nerflemeye cekiniyor bi ton insan laf edecek simdi diye.

Bu arada birkac gune gelecek olan degisiklikler;

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3750853

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 9 Nisan 2025; 10:33:57 >

• aschil kullanıcısına yanıt

Sizin mesajları okuduktan sonra bu sezona başlama isteğimi kaybettim.   

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Hortum buildi yaptım ben, bootlar electrocute veriyor, twisterlar herald of lighting vuruyor, frenzy charge da alıyorum, patır patır map bos temizliyor şimdilik.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Campaigni tekrar oynamak benim için asıl bağlayıcı unsur açıkçası. Arkadaş var mesela direkt endgame seviyor. Ben o arkadaşa levellingin ne kadar tatmin edici olduğunu anlatamıyorum. Nefret ediyor çünkü. Bir an önce 100 level karakterle endgame kovalamak istiyor. Hatta birkaç sezon önce benim Diablo karakterini kasıp zevkimin içine etmişti. Ben maksimum seviyeye erişince bile bitiyor benim için oyun. Tabii bu oyunda 80 level olmak bile oyunu bitirmek anlamına geliyor benim için.

Bense aksine karakterin gıdım gıdım geliştiği levelling kısmını seviyorum ve bunu en dengeli olarak da campaign sağlıyor işte. Benim gibiler için bu oyun cennet gibi bir şey yani.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Levelling kısmının sorunu ikinci veya üçüncü karakteri kasarken bir avantaj, rahatlık vermemesi. Ne bileyim end game özeline gelince ana karakterle, bir tane exp bonus veyahut act skip tarzında bir şey vermeli. POE1'de bunu asla yapmadılar. Ama POE1'de asla bu şekilde levelling yoktu. Karakter 6 saatlik bilemedin bir günün sonunda (iyi vakit ayrılmış) rahatlıkla kasıyordun. Alt karakter kasmak POE1'de rahattı.

Bu oyunun zorluğu, abartılı derecede HP seviyesi ve devasa haritalar. Bu zorlukta değil, angarya uğraş. Yorucu ve biktirici iş.

Şimdi diyeceksiniz benim karakterim vura vura gidiyor. Bende diyorum ki o senin karakterin. Herkes senin karakterini yapmak zorunda değil. Ayrıca her karakter sabit bir levelling yapmıyor. H&S türünden çıkıyor oyun.

İyide bu oyun erken erişim?

Öyle oldugu için eleştiri yapıyoruz zaten. Bitmiş bir ürün olsa, ben bu şekilde konuşmam. Beğeniyorsan ahanda oyun der geçerim. Öyle olmadığı için söylüyoruz zaten. Ayrıca bu oyun gelistirilmeye daha dün baslanmadi.

• Herkes sakin olsun, Mark yarina oyunu fixlemis olur Mark baba

• elinde fazladan keyi olan varsa özelden yazabilir mi ücreti ile satın almak isterim

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

başlama hocam zaten leveling kanser and game geçince kanser. şimdiden ekenıminin içine ettiler yayıncılara bin'er divine vermişler ben bu ggg'nin .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 10 Nisan 2025; 13:38:5 >
  • trade sistemini değiştirmeleri lazım dün birkaçtane item alayım dedim ne gelen var ne giden. ben trade itemi koyduysam adam girip alabilmesi lazım usandım yeminle 300 kişiye istek atmaktan mal gibi sistem

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

çok mu zor bi trade sistemi getirmek anlamadım gerçekdende rezil bir sistem. ben ps den oynuyorum yok item ara pm at eziyet

• quote:

Orijinalden alıntı: arktukus

çok mu zor bi trade sistemi getirmek anlamadım gerçekdende rezil bir sistem. ben ps den oynuyorum yok item ara pm at eziyet

and game geçince gidersin item alırsın resistance'larını düzeltirsin birkaçta bişeyler eklersin ama nerde 80 exselt al alabiliyorsan üçe beşe koyanlar gelmiyor bile

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt
    Direkt pazar gibi offlineken de al sat olmalı. Muhtemelen oyuncu sayısı düşer ve doğrudan ticarete döner diye yapmıyorlar öyle bir şey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QuasarFX kullanıcısına yanıt
    Öyle bir niyetim yok. Şu sıralar GGG, buff dönemine girdi ve bir çok şey buff alacak. Ayrıca çokça eleştiri alan kısımlarıda düzeltmeye gidecekler. Oynamak isteyene bahane çok, keza oynamak istemeyene de.

• Yakın zamanda oyuna başlamayı düşünüyorum. En üst sürümünü almayı planlıyorum bu konuda değer mi?
    Bu türde sadece Grim Dawn oynadım ve sevmiştim. İzlediğim kadarıyla daha yorucu bir oyun duruyor. Büyük ihtimalle sadece hikaye modunu oynamayı planlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.