Herkese iyi oyunlar. Server: Pathos Ben yaklaşık 1 yıldır oyuna ara vermiştim. Yeniden oynamayı düşünüyorum. Premium almadan bikac kez girdim ve kısa bi göz atabildim. Oyuncu sayısı azalmış gibi. Harita değişiklikleri ekstralar falan önemli değil. Ama bu oyuncu sayısında ve Pathos sunucularında problemler mi var? Bilgisi olan yardım etsin lütfen. Her seferinde 5-10 dakika sonra DC oluyorum. Moradonda tezgah kurmus millet, lufersonda kimse yok, eslant bomboş 3-5 kişi dolanıyor. Parti atıyorum birisine, seeking party acılıyor. Bu tip sorunlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi aksamlar.
oyunda sorun var suan bendede ole oluyo bende 1 yıl aradan sonra tekrar başladım :D
Ko şu an full bug, full kosp, hack ve full dc den ibaret. Ticketlere cvp verilmiyor, online gm asla yok. Dingonun ahırı daha düzgündür :D Sakın pre alıp paranızı boşa harcamayın. Oyunda hiç bir şey çalışmıyor. Buglar 1-2 yıl böyle gider. Kosp zaten hiç bitmedi, bitemez de. GM ler kosp üretip satıyolar. Gidin başka oyun oynayın bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme