Şimdi Ara

PATLAYAN GORİLLALAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeme içme telefona milyonlar say yere yarım metreden telefonu betona yada mermere düşür Gorilla glass camlar çatlasın...Yok efendim Gorilla glass 3 müş üstüne anahtarlık değdir çizilmez bıcakla çizemessin efenim üstünde buz pateni yaparsın çizilmez vs vs ... Arkadaşlar ben samsung alacağım kısmet olursa fakat note 2 ve s3 kullanan iki arkadaşımdan bu yere kısa mesafeden bile düşse camın çatladığını öğrendim yer düzeyinden kastım beton,mermer granit gibi ...Bilgisi olan arkadaşlar burada paylaşırlarsa sevinirim@s4 biraz ucuzlasın almayı düşünüyorum ....

• kardeşimin s3 ü 20 cmden düştü camı pert oldu 400 tl aldı servis hem dayanıksız hem de çok pahalı.Telefonuna çok iyi bakmayan biriysen ben tavsiye etmem samsung
  • s3 20cmden düşürüpte ekranı kırılan çok arkadaş var s3 camını dandirik yapmışlar
  • S3 ve4 cam konusunda cok cık nazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki en sağlam telefon hangisi bu konuda
  • Arkadaşlar Gorilla Glas Camlar Tam Karşıdan Alınan Darbelere Dayanıklıdır. Siz Telefonu Kenarı Yere Çarpacak Şekilde Düşürürseniz Birşey Beklemeyin. Zira Test Videolarını İzlerseniz Ne Demek İstediğimi Anlarsınız. Alttan Yada Daha Doğrusu Kenardan Gelen Darbelere Değil Gorilla Kurşun Geçirmez Camlar Bile Dayanamaz (Zırhlı Hummer ın Camının Bile Dayanmadığını Bizzat Görmüştüm)... Kısaca Corning İşini Çok İyi Yapıyor ve Çok Sağlam Camlar Üretiyor Ancak Bütün İş Yine Sizde Bitiyor. Benim Samsung 1 Senedir Ekran Filmi Olmadan Ellerimde Eskiyor Daha Ekranında Zerre Kadar Çizik Dahi Yok...
  • Bende Nokia 701 var. Cebimden betona bir defa düşürdüm ekranına hiçbir şey olmadı. Otururken da cebimden çok düşürdüm yine hiçbir şey olmadı. Bence problem gorilla glasta değil Samsungda çünki bı kırılmalar nedense hep Samsungta oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.