Şimdi Ara

Kapana girdim. Patlayan lastikler ve ötesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde büyük bi dalgınlık (aptallık) sonucu kapana girdim 4 lastik de patladı kaskodan değişimi yapıldı.

Aracı günün birinde satmak istersem tramer kaydında bu durum sadece hasar olarak mı yazar yoksa lastik olduğu belirtilir mi ?

Bir de Lastik değişimi yapan yerden bunun faturasının bir örneğini almam icap eder mi her ihtimale karşı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 7 Nisan 2017; 19:44:43 >

• Geçmiş olsun
  • Şu tramer olayını anlamadım gitti. Cam değişimini bile hasar diye yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Şu tramer olayını anlamadım gitti. Cam değişimini bile hasar diye yazıyor.

Camlar, arabaların en önemli güvenlik parçalarındandır.
  • Zaten tramer sorgulatan adam değişen parçaları da sorgular, o noktada değişen parça lastik olarak görülür. Dert değil yani.

Siz ne kadar ödediniz lastikler için? Benim bildiğim lastikleri %100 karşılamıyor kasko
  • Kaskonun lastik karşıladığını ilk defa duydum hocam. Hepsini karsiladimi yoksa % kaç karşıladı?
  • 2008 de çukura girmiştim lastiğim yandan yarılmıştı;

kaskodan yeni lastik alındı.

hiç para ödemedim.

hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar önce mahallenin bütün arabalarının tekerlerine mahallenin pis veletleri bıçak takmıştı.

Kasko %100 karşılamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Yıllar önce mahallenin bütün arabalarının tekerlerine mahallenin pis veletleri bıçak takmıştı.

Kasko %100 karşılamıştı.

Memleket Amerika mı ?

Bütün araçları kaskolu bir mahalle Türkiye'de olamaz da o yüzden sordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Yıllar önce mahallenin bütün arabalarının tekerlerine mahallenin pis veletleri bıçak takmıştı.

Kasko %100 karşılamıştı.

Memleket Amerika mı ?

Bütün araçları kaskolu bir mahalle Türkiye'de olamaz da o yüzden sordum...

Benim aracı karşıladı.

Diğerlerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Zaten tramer sorgulatan adam değişen parçaları da sorgular, o noktada değişen parça lastik olarak görülür. Dert değil yani.

Siz ne kadar ödediniz lastikler için? Benim bildiğim lastikleri %100 karşılamıyor kasko

Hocam hepsini karşıladı valla. 2000e yakın tuttu yalnız. Michelenin pahalı lastiklerinden biriymiş yine onun muadili aynı markadan bişey taktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Kaskonun lastik karşıladığını ilk defa duydum hocam. Hepsini karsiladimi yoksa % kaç karşıladı?

Karşıladı hocam hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayof2

quote:

Kaskonun lastik karşıladığını ilk defa duydum hocam. Hepsini karsiladimi yoksa % kaç karşıladı?

Karşıladı hocam hepsini

Peki cok onemli bir soru soracağım. Böyle bir durumda kaskoyu kullanırsak, kasko durumu ne oluyor ? Mini hasar gibi bir sınıfa mı giriyor, yoksa bozuluyor mu ?
  • Kasko bozulur hocam. Mini onarıma falan girmez maalesef
  • quote:

quote:

quote:

Karşıladı hocam hepsini

Peki cok onemli bir soru soracağım. Böyle bir durumda kaskoyu kullanırsak, kasko durumu ne oluyor ? Mini hasar gibi bir sınıfa mı giriyor, yoksa bozuluyor mu ?

Hocam inidirim oranında azalma oluyomuş dediğine göre. Mini onarıma girdiğini sanmıyorum. 2 gün önce yeniledim kaskoyu yıllık. 1600 tl tuttu. Gerçi şunu da yapabilirdim çok daha uygun fiyata lastik alıp cepten ödeyebilirdim ama teksitlerim çok fazla. Peşin de ödeyemedim. O yüzden kaskodan aracın orjinal lastiklerinin kalitesinde bi değişim oldu.

• Bu işlerin biraz yabancısıyım belki hata yaptım bilemiyorum olan oldu kaskocunun yönlendirmesine güvendik artık hayırlısı :)
  • 19jant lastikler 3senede yaklaşık 4kere balon yaptı kasko tanesi 1000 liradan hepsini karşıladı. Valla hasarsızlık felan da umrumuzda olmadı o zaman poliçe 1500dü kardayız şu an da 1300.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Karşıladı hocam hepsini

Hocam inidirim oranında azalma oluyomuş dediğine göre. Mini onarıma girdiğini sanmıyorum. 2 gün önce yeniledim kaskoyu yıllık. 1600 tl tuttu. Gerçi şunu da yapabilirdim çok daha uygun fiyata lastik alıp cepten ödeyebilirdim ama teksitlerim çok fazla. Peşin de ödeyemedim. O yüzden kaskodan aracın orjinal lastiklerinin kalitesinde bi değişim oldu.

Neyse sağlık olsun hocam. Geçmiş olsun tekrar, kasko bunlar için var.

• Teşk ederim
  • O konuda tramere ben de kırgınım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.