Walla gördüm.Yemin ederim ki gördüm.Patos acılalı 1 Hafta olmus adamın tek elinde +8 md wardı.Clan baskanına sordum nasıl yapmıs diye hergun harpy dönüyorlarmıs günde 10 md dusuomus mdleri de ona weriolarmıs oda basıomus kendi kullanıyomus YORUMLAR !!!
+7 reverse dir o
tradeden gösterdimi +7 olmadıgı ne malum? +8 sede yapmıslar ama sans ısı var ondada:d
madalyamı verelim ne güzel yapmış adam itemini bize ne adamın iteminden.çalış uğraş sende yap.
Olabilir neden olmasın..Zor bişey değil ki.
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
birden aklıma level 61+ olmasına rağmen master açamayan bi priest geldi ^^ oda zor değildi ama neyse
quote:
Nasıl zor bisi degil sen hangi serverda +8 md alsan eline serverı dagıtırsın
+7 o ya war 2 tane fln serverda mage arkların olsun emin ol ondan daha kısa sürede yaparsın +7 md
quote:
Bana yapsana areste +8md eğer zor diiilse
quote:
Orjinalden alıntı: _HobgobliN_
quote:
Bana yapsana areste +8md eğer zor diiilse
Günde bana en az 10md ver yapayım..Adamın dediklerini görmedin galiba 10 tane md geliyormus günde..
Ayrıca o +8 değildir,+7 reversedir..
M_MoRuK
Aklıma birden +1 shell set giyen bir warrior geldi
lagsız bir günde upgrate yapan adam az ise vede item yakanda varsa +8 ço basit ben +8 glve +1 +8 e kadar takır takır basrım aralıksız oludu.. olabilir illaki sadee nasıl basacağını bilmen gerek onuda herkes söylemez..
quote:
Orjinalden alıntı: Halikarnass
quote:
Nasıl zor bisi degil sen hangi serverda +8 md alsan eline serverı dagıtırsın
+7 mdni neresi zor ? Günde en az 10 tane md geliyormuş diyorsun.O halde o kadar zor değil..
3 adet +1md olsa 1 i mutlaka +7 olur. Günde 10 md geliomuş. Hadi 5 gelio diyelim. Her gün 2 +7 md yapsan 5 günde. 10 +7 md demektir bu Bus masraflarını saymıyorum çünkü dupe yapılıyor nasıl bilmiorum ama her server da gb satan bus dupe leyenler war.Her nese... 10 +7 MD yi aldık. 4-5 adette +5+6 Chitin aldık Chitinleri basıoruz. Ard arda 3-4 adet high class itemi yakmak zorundayız. Bunu yaparsak ve trinada kullanırsak 10 +7 MD den dual +8 MD çıkabilir trina kullanmassak 1 tane yinede kesin çıkar.
danger soyuldum sende bilion bunu.. aklıma birden alt + f4 cü geldi..
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
danger soyuldum sende bilion bunu.. aklıma birden alt + f4 cü geldi..
Sebebini açıkladım tüm foruma ama sen o sırada parmagını emıyorsan ve gormedıysen o benım sorunum değil..Ayrıca alt + f4 değil disband
hepsi aynı kapıya çıkar.. daha fazlasını yazmak için 1 haftayı göze almam lazım ^^
+7 md o kesin +8 6. gün hatta 5. gün sayılır basılamaz +8 md için bi party adam harpy dönüosa bi party adamınad beast dönmesi lazım ki bus cıkarsın bi partynin de kırılcak item düşürmesi lazım
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
hepsi aynı kapıya çıkar.. daha fazlasını yazmak için 1 haftayı göze almam lazım ^^