Şimdi Ara

PATT DİYE PATLADI YAAWWW.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende goldtan powercolor9600xt almıştım ne olduysa kart bozulduve bir güzel temizleyip golda götürdüm
    verdim (servise süresi ''30 İŞ GÜNÜ'' yani hafta sonlarını sayma) ne mi oldu mecburen yeni ekran kartı aldım
    çünkü kart bi türlü gelmedi en sonunda 30 iş günü doldu golda gittim bana bir kağıt verdiler in depodan sıfırını
    versinler dediler indikki depoda powercolor 9600xt kalmamış tabi iade belgesiyle ürünün sıfır fiyatı karşılığı
    Harddisk 2 aded 256ram 2 adette biri kardeşime microsoft klavye mause aldım yani sen kalk kartı tepe tepe
    kullan bozulunca servise gönder hiç endişelenme ya sıfırı yada ücreti karşılığı malzeme senindir

• quote:

Orjinalden alıntı: biolog

Bende yediler amma...

eğer kilo 100 boy 1.90 ve birazda kas yapmışsan adama kufur etsen bile "tabi abi" derler
    fakat her firmada yemiyorlar en mantıklısı huyuna gitmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 26 Nisan 2005, 16:54:58 >
  • o şimdi çıkıyorum evden gold a gidiyorum hakkınız helal edin... bir deneyim bakayımmm ne olacak yarım saat sonra sonucu buraya yazarım .....
  • 6 ay sonra bu olayın olması seni biraz sıkıntıya düşürebilir. Onun dışında bastır ve gol at derim ben.
  • helal olsunnnn!!....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 26 Nisan 2005, 15:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tribün

o şimdi çıkıyorum evden gold a gidiyorum hakkınız helal edin... bir deneyim bakayımmm ne olacak yarım saat sonra sonucu buraya yazarım .....

haber bekliyoruz anlattığım taktiği uygulamayı unutma
  • Daha gitmediysen sakın overclock kelimesinden bile bahsetme.
    Ne çok ne az şey biliyorsun, numara yaptığını anlamasınlar.

Bilgisayarcı arkadaşıma baktırdım ekran kartımın yandığını söyledi dersin.

Ben kendi elimle bozduğum birçok şeyi değiştirdim ama bazen haklı olduğum yerde destek alamadığım olmuştu.
  • Malesef sanmıyorum olumlu birsey olucagını benimde anakart böyle olmustu değiştirmediler biz göndeririz dediler 1 ay bekledim sonra geri gelmiş değişmeden yolladılar geri
  • kardeş sen nasıl 2 giriş bağladın ben onu anlamadım.Kabloya seri mi çektin ne yaptın.Eğer öyle ise patlaması çok normal.
  • patlasınn yaaa.ne olcakk.değiştirirler benceee.harbiden nasıl bağladın iki girişş yawwW??
  • aynısı bana oldu bendeki fx5600 dü gold bilgisayarın kadıköydeki ana şubesinin bitişiğinde emintaş işhanı var direk oraya git ve 3. veya 4. kattaki gold bilgisayar arıza servisine kartı teslim et. faturaya bile gerek yok. şubeye gidersen başına arıza çıkarabilirler. hangi gold şubesinden aldığın önemli değil onlar seri no ile işlem yapıyorlar. eğer ellerinde başka model 9600xt yoksa büyük ihtimalle yerine 9800se vermek isteyecekler (bizim arkadaşa yaptılar kabul etme) bu sayede kartı aldığı fiyata istediğin ürünü alma hakkına sahip olacaksın. fakat bu ellerinde 9600xt yoksa geçerli...
  • Geldi arkadaş galiba.
  • değiştirilmez kardeşim sen hem ver voltajı sonra ithalatçı değiştirsin.mealesef sen bir bardak su iç afiyet olsun.bende arıza kabul işni yapıyorum.değişmez yani
  • NE demek değişmez kardeşim, bağır çağır hakkını ara, değiştirsinler..
  • ===Geçmiş olsun yaw....Sende kartın suyunu çıkartıp buharlaştırmışsın be yaw....karta yazık

===Üzüldüm başının ağırdığına....Acak kontendoo nun verdiği taktikler gerçekten mantıklı .....kolay gele......
  • bir bilgisayar parçasının patladığını ilk defa duyuyorum demek bu da mümkün. umarım değiştirirler. geçmiş olsun ayrıca.
  • kim sallıyor 200$'lık kart diye ya, 120$ ya var ya yoktur.
    faturası duruyorsa değiştirebilirsin ama fatura yoksa sakat..
  • Meraklandik valla noldu degistirdiler mi yaw.
    Herhalde olmadi kahrindan yazmiyoda
  • quote:

9600 XT EKRAN KARTIM PAT DİYE PATLADI FANI FALAN KALMADI ANLAMDIM YAAA NASIL OLDU BU İŞ ELİME ALDIĞIMDA ACAYİP ISINMIŞTI GİTTİ 200 $ LIK KART DEĞİŞTİRİRLERMİ GOLD DAN ALMIŞTIM CHIP IN PATLADIĞI BELLİ OLUYORR...... SANIRIM FABRİKA HATASI AMA 6 AYDIR KULLANIYORDUM YAAAA..... BİR ÇÖZÜM ARKADAŞLAR

9600XT POWERCOLOR

quote:

extra güç girişi varya oraya 2 tane power kablosu bağladım daha hızlı çalışıyordu ama bir hafta içinde patladıı

Ben alttaki mesajını görmemişim. Hocam sen ne yaptın? Yani bu forumda daha neler görücez merak ediyorum Açıkcası amacını çok merak ediyorum kendine 6800Ultra yapmayamı çalışıyordun

• Senden kaynaklanan bir sorun varsa (ve sen de söylersen) kesin değiştirmezler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.