Şimdi Ara

PATT DİYE PATLADI YAAWWW.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nadir_en

hemen geri götür... yalnız gold problem çıkaracaktır hazırlıklı ol... biraz sesini yükseltirsen halledersin...

• Ürünü garantiye yollarlar 1 ay sonra yenisi alırsın
  • Arkadaşlar hepinize selam yazdıklarınızı çok dikkatli bir biçimde okudum... Evet goldu yakınen tanıyan daha doğrusu gold ta çalışan bir personel olarak burada takdir edeceğim tek kişi hatasını anlayıp dönen ve bunu samimiyetle doğrulayan arkadaşlarımızdır.Siz aldığınız ürünlerin arızaları konusunda samimi ve dürüst olursanız teknikteki arkadaşlarımızda sizlere ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklardır ve şunu unutmayın bu ürünlerin tamamını gold getirmiyor ve ürünlari garanti dışı bırakmıyor elçi misali sektördeki arkadaşlar ne anlatmak istediğimi çok iyi anlayacaklardır bağzı distribütör firmalar müşteri memmuniyeti adına ürünü tüketici bile bozsa değiştirebiliyor olmadı yeniden bi getirin konu ile yakinen ilgilenelim ve ithalatçı firmaya gerekli baskıları yapalım. İnsanlık henüz ölmedi evet arkadaşlar gold la ilgili her ne sorununuz olursa bana yazın elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım kendinize iyi bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

yaaaw boş ver git şansını dene bakarsın yerler

umarım gold dan birisi bu forma takılmıyodur

koptum valla . Neden okumayalım. Türkiyenin en eski Overclock çularından biriyim.

Ve GOLD da çalışıyorum.

Arkadaş çok dürüst bir arkadaş . Kendisine çook geçmiş olsun diyorum.

Fakat biraz yorum yapayım.

Şimdi kartın üzerinde donanımsal değişiklik yapmadan sadece normal bir şekilde overclock yapmış olsa kartı bize getirse büyük ihtimalle ithalatçı firma kartı değiştirirdi.

Fakat donanımsal olarak bir değişiklik yapmış. Bu da durumu biraz daha ciddi bir hale getiriyor. Bu sebeple en iyisi kartı bana bir getirsin. Bir bakayım.

Bu kartın parası bizim cebimizden çıkmayacak . İthalatçı firmanın insafına kalmış bir olay.
    Eğer onlar değiştirir ise bizim için de bir sorun olmaz.

Sonuç olarak GOLD Bilgisayar öcü değil. Diğer arkadaşların tepkilerini de anlamadım ama neyse .

Arkadaşım : Gold PC Merkez (Yazıcıoğlu karşısı ) 1. kat Tuluğ veya Orhan Bey. İkimizden birisine getirirsen karta bir bakarız.
    Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışırız.

Gönlünü rahat tut. Tekrardan geçmiş olsun.

• Ben Ankara'da yaşıyorum. Henüz GOLD ile bir işim olmadı. Ancak forumu biraz takip edince insanların GOLD'a karşı negatif tutumları, fikirleri beni oldukça etkiledi açıkçası. Daha hiç bir alışverişim olmamasına rağmen, neredeyse "GOLD=kötü" diye düşünmeye başladım.

Ama bugün bu 2 GOLD personeli arkadaşın yazılarını görünce, etkilendim. Birçok kişinin ne kadar önyargılı oldugunu, belli olayların, fikirlerin kulaktan kulaga ne kadar etkili bir şeilde yayıldıgını, abartıldıgını gördüm. Türkiye'de kaç firmanın personeli bu 2 arkadaşın yaptıgını yapar? Arkadaşlar, lütfen bu kadar önyargılı olmayalım.

not: GOLD'dan para almıyorum Sadece önyargıya karşı bir insanım.
  • GOLD dan 3 yıldır alışveriş yapıyorum.. Hiçbir sorun yaşamadım.. Teknik servisi biraz ağır kabul ediyorum ama birazda sabırlı olmak lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selrk
    valla ben gold'a acımam. başka firma olsa elimi vicdanıma koyarım ama gold'a

zaten kart golddan çıkmıyoki, gold distribütöre, distribütör de üretici firmaya. sonuçta üretici firmadan çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.