Şimdi Ara

PATT DİYE PATLADI YAAWWW....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9600 XT EKRAN KARTIM PAT DİYE PATLADI FANI FALAN KALMADI ANLAMDIM YAAA NASIL OLDU BU İŞ ELİME ALDIĞIMDA ACAYİP ISINMIŞTI GİTTİ 200 $ LIK KART DEĞİŞTİRİRLERMİ GOLD DAN ALMIŞTIM CHIP IN PATLADIĞI BELLİ OLUYORR...... SANIRIM FABRİKA HATASI AMA 6 AYDIR KULLANIYORDUM YAAAA..... BİR ÇÖZÜM ARKADAŞLAR

9600XT POWERCOLOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribün -- 26 Nisan 2005, 14:57:52 >

• Öncelikle geçmiş olsun.
    Senden kaynaklanan bir sorun varsa (ve sen de söylersen) kesin değiştirmezler.

Ama normal koşullarda değiştirmek zorundalar.
  • bilmiyorum ama Gold tan aldıysan süründürürler büyük ihtimalle. ürün hatalı bile olsa. herhalükarda 30 günü dolduruyolar çünkü. benim başıma geldi...
  • geçmiş olsun
  • baba patt die patlamakta ne ola yafff:))
    üzüldüm ama 200dolarlık kart işte gold ineklik etse bile üretici firmasının türkiye dağıtıcısına mutlaka ulaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlauren -- 26 Nisan 2005, 15:10:40 >
  • Gecmis olsun.Hocam sen gönder onu baktin olmadi sikayet ederiz ekran karti nasil patlar ya.Senden kaynklanan bir soruna benzemiyor.Garantiside bitmemis daha.

Valla degistirmezseniz sizi dh de rezil ederim de sen hocam bak iki günde nasil hallediyorlar.
  • hemen geri götür... yalnız gold problem çıkaracaktır hazırlıklı ol... biraz sesini yükseltirsen halledersin...
  • walla söylemesem bile görürler çünkü belli oluyor açıkçaa ama benim anlamadığım nasıl oluyorda patlıyor bu şekildeee ???
  • Elinde patladı demek.

Parmak izlerin duruyormu?

Nasıl yaptın anlatırmısın?
    Nasıl oldu da patladı?
  • extra güç girişi varya oraya 2 tane power kablosu bağladım daha hızlı çalışıyordu ama bir hafta içinde patladıı
  • powercolor türkiye dağıtıcısı
    Vega Bilgisayar Dış Tic.Ltd.Şti.

Büyükdere Cd. 77/B Mecidiyeköy İST.
    Tel: 0212 266 92 00
    Faks: 0212 272 67 30
    www.vegateknomarket.com
    info@vegateknomarket.com
  • hemen götür..bağır çağır mutlaka değiştirt...
  • benim şimdi nasıl bir olay anlatıyımki değiştirsinler kesinlikle benim hatam galibaa..... adamların bir şuçu yokki bana bir mazeret bulun yaaaaa yalanda söyleyemem ....... sadece mantıklı bir mazeret ......
  • avatarındaki karizmaya dayanamamış
  • quote:

avatarındaki karizmaya dayanamamış

abi yapmayın yaaaa zaten ağmalaklıyımmmm
  • sana bir tavsiyem olsun..
    aldığın firmaya git ve..
    "ben OC tan anlamam kasayı bile açmayı bilmiyorum (hatta overclock yerine overlok deki adamlar anlasınlar samimi olduğunu )kartı çıkartmak içib bile arkadaşımı çaırdım okadarki acemiyim gibilerinden konuş adamı ikna etmeye çalış kesin ikna olucaklar
    boşuna psikoloji dersim 100 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 26 Nisan 2005, 16:42:12 >
  • "Bu ne kardeşim ülkeye arızalı kartları getiriyonuz sonra bunları mükemmel diye kakalıyonuz. Bütün sistemi bunun yüzünden mahvettik. Benim sistemin zararını kim karşılayacak. Sizi mahkemeye vercem. Sürüm sürüm süründürecem sizi" Desen abartmış mı olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: biolog

"Bu ne kardeşim ülkeye arızalı kartları getiriyonuz sonra bunları mükemmel diye kakalıyonuz. Bütün sistemi bunun yüzünden mahvettik. Benim sistemin zararını kim karşılayacak. Sizi mahkemeye vercem. Sürüm sürüm süründürecem sizi" Desen abartmış mı olursun.

kardeş adamı dövemye gitmeyecek ikna etmeye gidece eğer böyle konuşursa adamın yapcağı varsada yapmaz
  • Bende yediler amma...
  • Adamlar kontrol ettiklerinde muhtemelen sebebini bulurlar gibime geliyor. voltaj olayı yani. O zaman da sorun senin kullandığın psu olacak (onlara göre). Yani pek ümitlenme bence. ilk kez duydum böyle bi olay zaten, aylarca kullandım diyosun bide. İlk aldığında olsaydı üretim hatası diye düşünebilirlerdi ama...gecmis olsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.