vallayi her ne olursa olsun böle bi olayı allah düşmanıma vermesin gitmiş güzelim kart warmı ötesi yaw
Fan arızalı olabilirmi fan durdu chip ısındı ve patladı ?
bende mekanik bi sorunda olabilir ama chipset öle olduysa arkadaşımızın dediğide doğru olabilir ısıdan.. ama bu kadar ısı ne biliim patlatırmı acaba.. geçmiş olsun taş gibi kart gitti...
ben de merak ettim..cok heyecanlı avukat düşünürsen cekinme
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
avatarındaki karizmaya dayanamamış
GOLD dan hiç mal alınır mı? Bu patlayan malların haddi hesabı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: tribün
extra güç girişi varya oraya 2 tane power kablosu bağladım daha hızlı çalışıyordu ama bir hafta içinde patladıı
dostum 9600XT lerde ekstra güç girişi diye bir şey hatırlamıyorum ben?
1)hata %100 sende...öncelikle şunu diyim,aldıktan 6 sonra ekran kartım patladı diye gidersen,en azından doğal olarak teknik servis elemanı kartın standartta patlamıyacağını bilceği için suratına bakar ve dalga mı geçiyorsun der...
2)Gold Pc nin teknik servisiyle fazla muhabbete girme...Ordaki (kadıköy gold) 1-2 kişi bu işlercen cidden iyi anlıyor,,,
3)Gold-Pc den birdaha alışveriş yapma...
ya umarım bu forumu teknik servisçiler, bilgisayar parçası satan firmalar okumuyordur okuyan varsa artk kimse garantiye güvenmesin karta harbi yazık olmuş ama çift güç girişi olayını çözemedim. eğer dediği gibi ise patlaması normal.
değiştirmek zorundalar 1 yıl garantisi var diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
quote:
Orjinalden alıntı: biolog
Bende yediler amma...
eğer kilo 100 boy 1.90 ve birazda kas yapmışsan adama kufur etsen bile "tabi abi" derler fakat her firmada yemiyorlar en mantıklısı huyuna gitmen
heyy ben bunu bi yerden hatırlıyorummm yığılacak bişi varsa biz yığarız
quote:
Orjinalden alıntı: Karabela Hüsnü
Hey mod. bu resim benim kişisel tercihim bunu birdaha asla yerini değiştirme.Buna hakkın yok senin.Gücün var belki ama KESİNLİKLE HAKKIN YOK BUNA ORTADA ÇÜNKÜ BİR TERBİYESİZLİK YOK.SEN BUNU BANA SORMADAN OYNAMAKLA TERBİYESİZLİK YAPTIN. MADEM KURALCISIN KURALLARI ÖNCE HERKESE ADALETLİ DAĞIT OLURMU. TERBİYESİZLİĞİN LÜZUMU YOK.
çok iyi +1
Tekrar merhaba arkadaşlar gördümki millet iyi tepkilerde kötü tekilerde vermiş ben tam kartı değiştirmek için gold a gidicektim sonra giderken düşündüm ve hatanın tammamen bana ait olduğunu düşünüp geri döndüm
kendi adıma sizide rahatsız ettiğim için özür dilerim ................... çünkü firma bana bu kartı değiştirmemkte haklı tamamnem ben deneme yaparken bozdum (yani patlattım ) kartı .......
Arkadaş karta o/c yapmışsın yakmışsın tabiki bu garanti dışı o/c yapıldıysa kafadan garanti dışıdır..Geçmiş olsun...
yaaaw boş ver git şansını dene bakarsın yerler
umarım gold dan birisi bu forma takılmıyodur
quote:
Orjinalden alıntı: tribün
Tekrar merhaba arkadaşlar gördümki millet iyi tepkilerde kötü tekilerde vermiş ben tam kartı değiştirmek için gold a gidicektim sonra giderken düşündüm ve hatanın tammamen bana ait olduğunu düşünüp geri döndüm
kendi adıma sizide rahatsız ettiğim için özür dilerim ................... çünkü firma bana bu kartı değiştirmemkte haklı tamamnem ben deneme yaparken bozdum (yani patlattım ) kartı .......
helal olsun yani ne diyeyim. nevrotik suçluluk duygusundan kurtardın kendini . belki dünya para verip yeni bir kart alacaksın ama için rahat olacak
ben olsam gold'a götürüp verirdim o kartı. milleti az kazıklamıyor onlar. istersen ver ben götürüp değiştireyim. ciddi söylüyorum...
quote:
helal olsun yani ne diyeyim. nevrotik suçluluk duygusundan kurtardın kendini . belki dünya para verip yeni bir kart alacaksın ama için rahat olacak
arkadaş haklı olay kaybettiğim 200 $ değil sonuçta benim hatam ama eğer şu mantıkta düşünürseniz sen kendini kurtarda ne olursa olsun onada vicdanın el vermez çünkü hırsızlık gibi birşey ..........
quote:
ben olsam gold'a götürüp verirdim o kartı. milleti az kazıklamıyor onlar. istersen ver ben götürüp değiştireyim. ciddi söylüyorum...
bunu söylüyorken kendinde aynı şeyi yapmış olmuyormusunu bu nasıl bir mantktır yaaa...
arkadaş seri mi bağlamış kartı? helal valla, volt mod diye buna derim işte ne öyle 2.85i 3,4e çıkarma falan, volt mod dediğin işte böyle 2ye katlama olur, gerçi kart da katlanmış ama
ARKADAŞ NLADIĞIMKADARIYLA KARTIN YANDIĞI BARİZ EN FAZLA YAPACAKLARI ŞEY ÜRETİCİ FİRMANIN TEKNİK SERVİSİNE GÖNDERİRLER ORADAKİLERDE SENİN İKİNCİ POWER KABLOSU TAKTIĞINI KOLAYCA ANLARLAR YANİ
AMA GENE DE BİR DENE BELKİ YERLER
BAŞARILAR
valla ben gold'a acımam. başka firma olsa elimi vicdanıma koyarım ama gold'a