Şimdi Ara

PAÜ ve Denizli Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Öncelikle tercih sürecinde herkese kolaylıklar diliyorum.

Ben Pamukkale Üniversitesi ve Denizli hakkında bilgi almak istiyorum. Özellikle eğitim fakültesindeki özel eğitim ve pdr bölümleri hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim.

Ayrıca Denizli'nin öğrencilere sağladığı imkanlar ve şehrin yaşanılabilirlik durumu hakkında da genel anlamda bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 22 Temmuz 2022; 16:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denizli tam bi öğrenci şehri hocam öncelikle şehri a b c d e diye ayırcak olursak yan yana olarak antalya yolundan geliyorsan sırayla gider

a: paü kampüsü (öğrencilerin çoğunlukta oldugu mükemmel bölüm)

b: çamlık, forum vs nezih yerler (gezilebilecek güzel yerlerdir)

c: çınar, bayramyeri (buralarda türk sayısı az olmakla birlikte denizlinin kalbi gibidir gezilecek görülecek çok yer vardır.)

d: merkezefendi (genellikle yerleşim yerleri)

e: sanayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCE9E722B -- 22 Temmuz 2022; 17:0:10 >
  • Hocam simdi pratisyen doktorlar artik 25k maas aliyor uzman doktor 40k aliyor allah da bu devletten razi olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pdö sistemi çok mu zor ya 2 haftada bir sınav falan dedi bana Paü'dekiler çok korktum ben

• Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Daha önce iki kez Denizli'ye gitmiştim ve bahsettiğiniz yerlerin bir kısmını görmüştüm. Özellikle çamlık bölgesi güzeldi. Ben son olarak şehrin sosyal bir şehir olup olmadığını ve halkının genel anlamda nasıl olduğunu da sormak istiyorum.

• Denizlide çamlık harika, mukemmel....
    Ama merkeze gitme işin düşmezse çamlıkta bi ömür yaşanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeamaketçap -- 22 Temmuz 2022; 22:56:27 >
  • Eskişehir ve antalyadan kötü kocaeli ve bursadan iyi şehir bakımından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dershane hakkında samsun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt

Hocam halkı falan gayet iyidir egenin insanı her zaman iyidir, doğaldır öyle söyliyim. Ev kiraları falan da izmire aydına göre bi tık daha ucuzdur 2019da 1+1 evde 650tlye tek başıma kalıyordum. Tabi ki şuan artmıştır ama diğer illere göre bi tık daha uygun bence.

• Verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederim hocam ☺️

• reynaaa10 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Kocaeli dışında bahsettiğiniz şehirleri gezdim. Doğru bir tespit yaptığınızı düşünüyorum.

Antalya zaten birçok açıdan gelişmiş bir şehir. Olumsuz yönleri arasında aşırı nemli bir iklime sahip olması ve kira fiyatlarının aşırı pahalanmış olması sayılabilir.

Eskişehir'de geçtiğimiz hafta bulunmuştum. Merkezi tam anlamıyla gençlere hitap eden bir şehir. Denizli'ye oranla daha fazla canlı olabilir. Orada yaşayanlar şehrin eski tadının olmadığını söylüyorlar ama yine de şu anki durumunu da beğendim. Buranın da eksi yönlerinden aklıma gelenler arasında da Denizli'ye göre soğuk bir iklime sahip olması yer alabilir.

Bursa'ya da birkaç ay önce gitmiştim. Nilüfer ve Mudanya dışında şehrin pek bir numarası yoktu. İstanbul gibi kalabalık ve pahalı bir şehirdi. Kocaeli'yi fazla gezmedim ancak İstanbul'a yakın olması dışında pek bir artısı aklıma gelmiyor.

• egeamaketçap E kullanıcısına yanıt

Doğrudur çamlık güzeldir hocam ☺️

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Çanakkale muğla aydın balıkesir düşünebilirsiniz bu şehirler de iyidir
    İstanbul yakınsanız edirnede olabilir PAÜ ve Denizli Hakkında

• Up

• reynaaa10 kullanıcısına yanıt

Yazdığınız şehirler arasında Çanakkale hoşuma gitmişti. Eğitim kalitesi hakkında fazla bilgim yok ancak şehir açısından bana uzak ama güzel ve huzurlu bir şehir. Ancak orada yaşayan tanıdıklarım artık şehrin oldukça pahalılaştığını ve geçinmenin zor olduğunu söylüyorlar. Hayırlısı olsun inşallah. Araştırmaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 24 Temmuz 2022; 11:38:31 >
  • Son kez konuyu uplayalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.