Şimdi Ara

Paul Walker'ın garajındaki arabalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video'nun ilk başlarda göründüğü yer gibi ikinci bir yere video'nun ortalarında geçiyor, yani o ilk gördüklerinizin daha fazlası var. Hani bazısı konularda hayalim bu araba diyor ya, o herhalde hayallerinin hepsini toplayabilmiş. Bu arabaların buradaki MTV'si bile hersene ne kadar eder.

• Milli Piyango çıkarsa burayı satın alırım

O değilde çoğu araç eski model
  • quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

Milli Piyango çıkarsa burayı satın alırım

Tam bilete bile çıksa alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Alıntıları Göster
    Bu şekilde yaşayan insanları anlayamıyorum, Tamam anladık zenginsin, paran var, araba sevdan var da, bu kadar açgözlülüğü insanoğluna yakıştıramıyorum ben. Bu kadar açgözlü, düşüncesiz olmamalı özellikle ünlü kişiler. İnsanlar bunları örnek alıyor, bu hayat tarzları örnek alınmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Alıntıları Göster
    Pehhh Hayaller bile yetmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosT^^

Alıntıları Göster
    Birçoğunuz kedi ciğer diyeceksiniz belki ama şu garajın içimde uyandırdığı his 2-3 arabalı bir garajla aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosT^^

Alıntıları Göster
    Neden aç gözlülük ? Şu gün benimde çok fazla param olsa bende kendime böyle bir garaj kurardım. Ne içkim var ne sigaram Hayatımdaki sevdiğim bir şeyi gerçekleştirme şansım var ve insanlar ne der diye yapmayacaksam ne anladım ben çalışıpta o parayı kazanmaktan nedir yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Neden aç gözlülük ? Şu gün benimde çok fazla param olsa bende kendime böyle bir garaj kurardım. Ne içkim var ne sigaram Hayatımdaki sevdiğim bir şeyi gerçekleştirme şansım var ve insanlar ne der diye yapmayacaksam ne anladım ben çalışıpta o parayı kazanmaktan nedir yani ?

+ 1
  • quote:

O parayı eğer daha fazla para getirecek hayırlı bir işe yatırmayacaksan ihtiyaçlıları sevindirmenin daha mantıklı birşey olacağını düşünüyorum.

NOT: Biraz düşündümde belkide müslüman olduğum için böyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motiongeneer -- 13 Aralık 2013; 23:40:13 >
  • Kazandığım paranın hayırlı bir işe mi hayırsız bir işe mi alkole mi yoksa zararlı bir şeylere gideceğine insan karar verir Nasıl bir kişiliksen onu yaparsın. Paul amcamın oğlu değil fakat nasıl bir karaktere sahip nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Adamın son ölmeden önce yaptığı şeyde ortada bunun dini dili ırkı yok.

Not: Bizde gavur eniği değiliz. Türküm.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aç gözlülükle alakası yok, Türkiyede o kadar çok adam var ki, yüzlerce evi dükkanı arası var, sırf bunların kirasından aylık 300-500bin TL kazanıyor. 70 yaşına gelmiş daha servet yığıyor, şurdan iki ev daha alayım şu arsayı alayım telaşı içerisinde. Şimdi bu aç gözlülük değil, insanın zevk duyduğu böyle şeyler yapması aç gözlülük öyle mi?

O bahsettiğim kişilerden çok fazla var arkadaşlar irili ufaklı emin olun. Biz 45.500lük arabayı nasıl 45e alırız muhabbeti yaparken adamın hayatı devletten vergi kaçırmak için kiraları elden toplamakla geçiyor...

• quote:

Kazandığım paranın hayırlı bir işe mi hayırsız bir işe mi alkole mi yoksa zararlı bir şeylere gideceğine insan karar verir Nasıl bir kişiliksen onu yaparsın. Paul amcamın oğlu değil fakat nasıl bir karaktere sahip nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Adamın son ölmeden önce yaptığı şeyde ortada bunun dini dili ırkı yok.

Dini dili ırkı var benim demek istediğim farklı bunların hiçbiri kalıcı değil o yüzden değeri yok. Kişisel düşünceler bunlar tartışılacak bir tarafıda yok zaten sadece fikrimi beyan etmek istedim.
  • quote:

Kazandığım paranın hayırlı bir işe mi hayırsız bir işe mi alkole mi yoksa zararlı bir şeylere gideceğine insan karar verir Nasıl bir kişiliksen onu yaparsın. Paul amcamın oğlu değil fakat nasıl bir karaktere sahip nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Adamın son ölmeden önce yaptığı şeyde ortada bunun dini dili ırkı yok.

Arkadaşlar ağlayıp zırlamayın gelin bir iki tur bindireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Aç gözlülükle alakası yok, Türkiyede o kadar çok adam var ki, yüzlerce evi dükkanı arası var, sırf bunların kirasından aylık 300-500bin TL kazanıyor. 70 yaşına gelmiş daha servet yığıyor, şurdan iki ev daha alayım şu arsayı alayım telaşı içerisinde. Şimdi bu aç gözlülük değil, insanın zevk duyduğu böyle şeyler yapması aç gözlülük öyle mi?

O bahsettiğim kişilerden çok fazla var arkadaşlar irili ufaklı emin olun. Biz 45.500lük arabayı nasıl 45e alırız muhabbeti yaparken adamın hayatı devletten vergi kaçırmak için kiraları elden toplamakla geçiyor...

Altına imzamı atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Alıntıları Göster
    O değilde bmw dolu modeli var bir tane audi var ama bir tane bile mercedes yok garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

O değilde bmw dolu modeli var bir tane audi var ama bir tane bile mercedes yok garip.

Alıntıları Göster
    o araçları nasıl indiriyor merak ettim,bmwler çok temiz duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: motiongeneer

quote:

O parayı eğer daha fazla para getirecek hayırlı bir işe yatırmayacaksan ihtiyaçlıları sevindirmenin daha mantıklı birşey olacağını düşünüyorum.

NOT: Biraz düşündümde belkide müslüman olduğum için böyle düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Dünya maki dünyada kalıyor işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

6:20 de 1 tane var.
  • Bu aç gözlülük değil hiçbir şekilde. Adamın parası var hevesi var tutkusu var almış. Ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Diğer insanlar alacaktı da kalmadı mı? Hepsini aynı anda kullanım havayı mı kirletti? Nedir yani ?
  • ~MidNiqT. kullanıcısına yanıt
    siyah inciyi görmemişim baya da güzelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.