laptopun hp pavilion dv6 15 işlemci var atı hd 5650 1 gb ekran kartı 3 gb ram vs vs
Neyse ben sogutucu kullanıyordum ama hiç fayda etmiyordu 3 gün önce zalamn aldım gerçekten süper hava üflüyor fakat oyunlarda yine tavan değer olan 105 derceyi görüyor internette gezinirken 50-60 derece fakat oyunlarda en az 85-90 derece ki 105 oluyor dediğim gibi
bi çözün şu sorunu lütfen ??
Fan temizliği yaptırın.Biraz düşecektir sıcaklıklar.
Verdiğin notebook modelinden hiç bişey anlamadım ama. sırayla 1 . bios update 2 . fan temizliği yaparsanız cihazın içini açmadan.. muhtemelen sorununz düzelecektir..
Cihaz kaç aylık 105 dereceyi görmesi biraz garip
Servise gotururseniz gerekli fan temizleme ve genel temizlik işleminin ardindan normal degerlere donecegini dusunuyorum.
kesinlikle fanı pislenmiş temizletirsen en fazla 80 e çıkar ısı olarak böle kullanmaya devam edersen cihazın ömrü bariz şekilde kısalır yüksek sıcaklıklar aleti öldürür
vay be sıcaklık değerlerinde beni geçen biri, saygıyla eğiliyorum (ama yine de internet gezinme sıcaklığı 70-80 olan beni geçememişsin )
hotel california arkadaşım o şekilde kullanma laptopun eğer çok eski değilse temizlet mutlaka
@ california üşengeç o temizletmez @ ardacoha arkadaşın sıkıntısı makine toz duman olmuş temizlik imandan gelir fanlarını temizletin işlemcinin termal macununu da yeniletin.sıkıntılı durumda en iyi soğutucunun bile faydası olmaz hiçbir şekilde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme