Şimdi Ara

Pavilion dv6(AŞIRI ISINMA ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopun hp pavilion dv6 15 işlemci var atı hd 5650 1 gb ekran kartı 3 gb ram vs vs

Neyse ben sogutucu kullanıyordum ama hiç fayda etmiyordu 3 gün önce zalamn aldım gerçekten süper hava üflüyor fakat oyunlarda yine tavan değer olan 105 derceyi görüyor internette gezinirken 50-60 derece fakat oyunlarda en az 85-90 derece ki 105 oluyor dediğim gibi

bi çözün şu sorunu lütfen ??

• Fan temizliği yaptırın.Biraz düşecektir sıcaklıklar.
  • Verdiğin notebook modelinden hiç bişey anlamadım ama. sırayla 1 . bios update 2 . fan temizliği yaparsanız cihazın içini açmadan.. muhtemelen sorununz düzelecektir..
  • Cihaz kaç aylık 105 dereceyi görmesi biraz garip
  • Servise gotururseniz gerekli fan temizleme ve genel temizlik işleminin ardindan normal degerlere donecegini dusunuyorum.
  • kesinlikle fanı pislenmiş temizletirsen en fazla 80 e çıkar ısı olarak böle kullanmaya devam edersen cihazın ömrü bariz şekilde kısalır yüksek sıcaklıklar aleti öldürür
  • vay be sıcaklık değerlerinde beni geçen biri, saygıyla eğiliyorum
    (ama yine de internet gezinme sıcaklığı 70-80 olan beni geçememişsin )
  • hotel california arkadaşım o şekilde kullanma laptopun eğer çok eski değilse temizlet mutlaka
  • @ california üşengeç o temizletmez @ ardacoha arkadaşın sıkıntısı makine toz duman olmuş temizlik imandan gelir fanlarını temizletin işlemcinin termal macununu da yeniletin.sıkıntılı durumda en iyi soğutucunun bile faydası olmaz hiçbir şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.