Şimdi Ara

PAVILION DV6196EA UZAKTAN KUMANDA ÇALIŞMIYOR....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam dv6196ea var arkadaşta.ilk aldığımızda uzaktan kumanda çalışıyordu .daha sonra recovery dvdleri oluşturduktan sonra sistemi bir sebepten dolayı tekrar yükledik.Ama herşey çalışmasına rağmen quickplay dahil ...uzaktan kumanda dan tık yok.Kızılötesi için bir driver yada açılması gereken bir hizmet felan varmı nette bulamadım birşey kumandada sorun olduğunu sanmıyorum kızılötesi alıcısıyla ilgili galiba ama ne....

• Benim bildiğim hiçbir driver'ı yüklemeden bile kumanda çalışır. İstersen bir garantiye götür, ama bunun sistemden değil kumandadan kaynaklandığını zannediyorum. Başka pavilion'lu tanığın varsa birde onlarda dene, olmazsa bir teknik ile öğrenebilirsin kumandadan sinyalin çıkıp çıkmadığını...

Herhangi bir kamera ile kumandanın ön kısmını görüntüle ve düğmelere bas, kumandadın kızılötesi kısmı tıpkı bir led gibi yanması lazım Eğer yanmazsa sorun kumandandır...
  • Aldığımız ilk gün sistemi recoveryden bimekste yanımızda kurdular uzaktan kumanda çalışıyordu.Dvdye recoveryi kaydetmemizi söylediler neyse biz 3 dvd ye recovery oluşturduk.Daha sonra sudan bi sebepten sistemi tekrar kendi oluşturduğumuz dvd recoverylerden tekrar kurduk ama uzaktan kumanda çalışmıyodu. dv4398 laptop uzaktan kumandasını denedik yine olmadı .. 6196kumandasını arkadaşta denemedik laptop yanında yoktu.HP yi aradık system yedeklemesini açılışta f11mi f15 mi neyse ordan full yap format atıp kursun dedi ki biz ilk yaptığımızda zaten 2 saat sürmüştü format atıp yaptığı kanaatindeyim.Sonuç olarak driverla ilgili bişi bi ara yine komple format atılıp recovery yapcaz ..İlgin için sağol..
  • arkadaş pilini takmayı unutmustu kumandanın :)
  • YA ben ve arkadaşta karadenuzluyuktur arkadaşada yaptık şakasunuda bizimki pille alakalı değil keşke o olsa....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.