Şimdi Ara

Pavillion DV2500 - Isınma sorunu - GPU yandı,servis tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende DV2500 T7500 2gb 14.1 8400M gs 160 gb sistem mevcut.

Şimdi;
    Geçen gün çok ısınıyordu kucağımda. Sonra bir anda sürücü recovery hatası verdi. Sonra restart attı ve sistem açılmadı. Ekranda mavi mavi koca çizgiler çıktı. Sonra restore ettim sistemi ve düzelir gibi oldu. Sonra gene çizgiler. Meğersem sürücüyü silmiş restore ederken. Ondan sonra formatladım ve tertemiz tekrar kurdum ama gene olmadı. Sürücüyü yükler yüklemez bilgisayar çöküyor. Sürücüsüzken açılıyor ama heryer çizgi dolu.

Ekran kartı gitti diye tahmin ediyorum. Sizce de öyle mi?
    Ayrıca cihazın garantisi yok. Yarın servise götürücem ve yüksek bir fiyat gelirse alternatif çözüm arayacağım. İstanbulda yetkili olmayan ama iyi olan bir Hp servisi biliyor musunuz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Elim kolum bağlandı.

• Kardeş kartı sök onborda tak monitoru eğer sorun çıkmazsa kart gitmiştir / kartı tamir etme sonra tekrar bi hata veriyo onun yerine tertemiz fanlı bir gpu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlemaster2

Kardeş kartı sök onborda tak monitoru eğer sorun çıkmazsa kart gitmiştir / kartı tamir etme sonra tekrar bi hata veriyo onun yerine tertemiz fanlı bir gpu al

Hocam nasıl buldun bu mesajı da hortlattın eylül 2009 mesajı çoktan o bilgisayar ya yapılmış ya da üzeründe toz katmanı oluşmuştur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.