Bu ilaçları içtiğim halde aşırı derecede kafada kurma hastalığı var. 8 yıldır kullanıyorum. Acaba etkisi geçtimi. Ve ya ne yapmam lazım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu ilaçları içtiğim halde aşırı derecede kafada kurma hastalığı var. 8 yıldır kullanıyorum. Acaba etkisi geçtimi. Ve ya ne yapmam lazım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de komplocuydum. Doktor şizofreni deyip ilaç reçete etti, geneli mayıştıran ilaçlardı. 2 sene sonra da hastaneden kaçtım... |
Yani yeni ilaç yazsa doktor pek bir faydası yokmu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OKBde paxilin etkin olabilmesi için yüksek dozda uzun süre kullanman lazım. Sonra da normal dozda devam edersin. Mesela 60 mg paxil kullandın mı? |
Hocam bir yardımcı ol ya zor durumdayım. Şimdi sabah 20 mg akşam ise tekrar 20 mg paxil birde 5 mg rexapin kullanıyorum 8 yıldır. Dozlarını yükseltmek mi doğru olur yoksa ilaçları doktor kontrol altında değiştirmek mi? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin hastalığınız nedir? Özelse özelden mesaj atabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynıları bende var, benim ilk teşhisim psikotik. Zaten doğduğumdan beri problemli birisiyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |