< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
paycell 5000 tl 5 ay sıfır faiz (5. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi tahsis ücreti diye bir ücret çıkıyor bu nedir? Herkese mı çıkıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal kart oluşturulmamıştır ve bundan dolayı para hesaba geçmiyor. Kart oluşturabilen var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler 5000/5 kullandım, 27,50 Paycell kesinti yaptı bilginize.
-
Ben de 5000/5 kullandim, mesai saatlerinde basvurup hesabima aktardim. Herhangi bir eft ucreti veya kesinti olmadi.
at euro 'ya bekle. ytd.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kart açıyor musunuz? Benim de onaylandı ama hesapta sanal kart olması lazım aktarılamıyor dedi müşteri hizmetleri. Sistemde de sıkıntı var çalışıyoruz dedi. Siz nasıl yaptınız?
27,50 kredi tahsşis ücreti keildi benden de neyse önemli bir tutar değil direkt yatırım olarak kullancağuım bunu ama nereye yatırsam dolar mı euro mu altın mı
-
Benim daha önceden fiziki paycell kartim vardı, sorun yaşamadım.
NFC sıkıntı çıkardı, normal fibabanka uygulaması yükleyerek hesap açtım, mh ile görüştüğümde krediye onay verildiğinden bahsetti fakat son onayları verirken sistemde hata olduğunu kendimin de bunu onaylayabileceğimi belirtti.
Sorun şu ki hata verdiği zaman başvuru sıfırlanıyor ve baştan başvuru yapmak durumunda kalınıyor. Umarım kredi puanı konusunda sıkıntı yaşatmaz.
Son durum olarak sistem sebebiyle işlemler tamamlanamadı, garip gerçekten.
-
Parayı çekerken sıkıntı yaşayan arkadaşlar ;
Ben de çekerken Paycell hesabınız kapalıdır yazıyordu.Hesabı aç dediğim zaman da hep bir hata oluştu diyoal rdu.
Sanal kart açmama da imkan vermedi yine hata oluştu.
Bu sabah saat 6 gibi denedim paycell hesabını açtı ve paycell'e para gönderildi.
-
Dolar ve euro’nun çıkacağını da düşeceğini de sanmıyorum. 2023 yılı altın yılı olabilir.
Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç kredi çekmedim. Şu an 10 bin civarı faizsiz yararlanabileceğim bir kredi imkanı var mı?
Akbank kredi kartı olanlara ve iş Bankası yeni müşterilere var bildiğim
daha önce 5 bin almıştım. bana fiba tarafına geçince faiz çıkıyordu. şimdi kampanyalar arasında gördüm 120 gün içinde faizsiz kredi kullananlar alamıyor diyor. bugün yarın 120 günüm dolacak bakalım verecek mi bunu
-
Dunden beri ugrasiyorum bir turlu onaylanan parayi paycell hesabima geciremedim - gecirtemedim fibabank paycelle onlar onlara pinpon topu firlatiyolar sanki. Pes ettim
NE kadar zamanda para hesaba geçiyor
merhaba paycell uygulamasında hiç kimlik doğrulaması yapmışmıydınız(fibabankta değil), belirli bir limitin üstünde işlem yaparken bu kontrol ediliyor olabilir
ilaç gibi geldi yararlandık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X