paycell 5000 tl 5 ay sıfır faiz
-
-
İhtiyaç kredisi kısmı tıklayınca hiçbir şey açılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce kullandığım için şimdi talep açtığımda 2.30 oran çıkıyor. Fibadan 2 tane alışgidiş kredisi de kullanmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 22 Aralık 2022; 14:7:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
krediyi cektikten sonra hesaba nasil atiyoruz kesinti oluyormu?
Olmuyor
Banka hesabı açıyorsunuz
Fibabank
İşlemler oradan yürüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dosya masrafı var mı. Veya farklı bi kesinti
2 ay önce kullandım. Kesinti faiz hiç bir şey yok. Net yatan 5.000 ₺
Ben geçen 3000 TL kampanyasında kayıt açtırmıştım ancak dönüş olmadı. Bekliyorum düzeltilirse çekerim.
-
Faiz masraf hicbirsey yok 2 defa çeken alamaz daha önce çekenler e bu sözüm trasfrr masrafsız çekersiniz hesabiniza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 22 Aralık 2022; 14:36:41 >
bende de aynı. Yükleme ekranı oluyor sonra hiçbir şey olmuyor
-
Fibabank 100bin kredi veriyor normal şartlarda ama ne hikmetse burdan başvurduğum krediyi olumlu değerlendirmiyor, ilginç...
arkadaşlar nerede acaba bu ben fırsatlar kısmında göremedim ama
-
kredilere gir
bu ay 3000 çekmiştik. bunu almanın yolu varmı acaba. ilerleyince çıkmıyor.
-
Daha önce istanbulkart üzerinden almıştım bi 2.5, şimdi de paycell üzerinden 5 çektim fiba ile. Teşekkürler bilgilendirme için.
-
ne kadar uğraşsam da hata veriyor.Fibabank ekranına git diyor sonra network error hatası.Bu kampanyaların hepsinde aynı terane anlamadım ki.
-
Kimlik okuttuktan sonra nfc aşamasına gelince program kapanıp sıfırdan açılıyor. 3 bin kampanyasında da böyle olmuştu. Fiba dan aradılar ama çare olmadılar telefonu değiştirin dediler...
edit:
paycell giriş
kredi işlemleri
ihtiyaç kredisi
kredi hesaplama aracı
5000 tl yazıp 5taksit sectim faiz 0 deyince kullana bastım
beni fibabanka uygulamasına yönlendirdi
tc ön arka foto istedi sonra kimliği nfc oldugundan telefon arkasına tuttum sonra mh ile yüzyüz görüşüp hesabı actırdım.
bana mesaj gelen ibana 1 tl atıp hesabı onaylattım.
sonra gene bana gelen mesajlardan sözleşmeleri onaylamak icin paycell linkine bastım gelen uyarıya onaya basıp sözleşmelerimi onayladım 5k paycell hesabıma yattı
cüzdanım -diğer işlemler- banka hesabına transfer deyip ibanımı yazdım 0 tl masrafla bankama ulastırmıs oldum.
kısaca adımlar bu teşekkürler 5k cekmis oldum 0 masrafla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 22 Aralık 2022; 15:50:54 > -
anasayfa krediler bölümü
TABLE[0][99] değeri bulunamadı şeklinde hata alıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Nefret ve aşağılama kültürü o kadar yaygınlaşmış ki, adam 5000 çekmiş, teşekkürler demek yerine ay başında 3000 çekenler şimdi çekemeyecek diye düşünüp onları "sazan" olarak tanımlıyor. 1 hafta sonra 10000 çıksa kendi de sazan olacak. O zaman utanır mı bilmem...
|
kimse bana teşekkür etmedi haberi veren benim
|
edit: paycell giriş kredi işlemleri ihtiyaç kredisi kredi hesaplama aracı 5000 tl yazıp 5taksit sectim faiz 0 deyince kullana bastım beni fibabanka uygulamasına yönlendirdi tc ön arka foto istedi sonra kimliği nfc oldugundan telefon arkasına tuttum sonra mh ile yüzyüz görüşüp hesabı actırdım. bana mesaj gelen ibana 1 tl atıp hesabı onaylattım. sonra gene bana gelen mesajlardan sözleşmeleri onaylamak icin paycell linkine bastım gelen uyarıya onaya basıp sözleşmelerimi onayladım 5k paycell hesabıma yattı cüzdanım -diğer işlemler- banka hesabına transfer deyip ibanımı yazdım 0 tl masrafla bankama ulastırmıs oldum. kısaca adımlar bu teşekkürler 5k cekmis oldum 0 masrafla. |
Mesajınızı görmeden aynı şeyleri düşünmüştüm.
Sihirli lambadan çıkan cin, adama soruyor "Sahip dile benden ne dilersen, yalnız komşuna iki katını vereceğim bunu bil" Adam düşünüyor düşünüyor "tek gözümü al o zaman diyor" Bu düşünce toplumda o kadar yaygın ki bizden bir b.k olmaz |
Hocam şunu ben yazıcaktım uğraşmamak için yazmadım. Helal.
|
Bu çağda bir kimlik edinin bence.
|
5000 - 5 ay seçtiğimde "1000-50000 tl arasında 6-12-24 ay taksit seçebilirisiniz" diye uyarı çıkıyor. Sizde de oluyor mu? |
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- teklifimgelsin kupon kodu
- midas kripto 200 tl
- katlanan chip para programı
- letgo güvenli ödeme
- bim yazıcı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X