Şimdi Ara

paycell 5000 tl 5 ay sıfır faiz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
12
Favori
33.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paycell hesabiniza giris yapin. Giris yaptikdan sonra hesabim kisminda tam ortada hesabi ac yaziyor. Hesabi ac diyip kart bilgileri gelmis olacak. Hata alirsaniz ara ara hesabi ac tiklayarak deneme yapin. İllaki hesap acilacak. Ardindan paycell tamamen kapatip tekrar giris yapin. Kredi islemlerinden devam edin. 2 gundur bende ugrasiyordum. Sonunda oldu ve bu sekilde sorunu cozmus oldum. Paycell hesabima para yatirildi.

Yasadiklarimi ve cozumunu soyledim. Bol sans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    hocam bende 28 ağustosta çekmiştim. Bugün(27.12.2022) denedim bundanda faydalandim. haberiniz olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı. Çözümü var mı? Uygulama güncel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 dk başvuru için nufus cuzdanı tarama fln sürüyor, 5-6 dk da müşteri temsilcisi ile görüşme. 10-15 dk da tamamladım. 0 masraf denilmiş forumda, 28 lira gibi bir kesinti oluyor. tahsis ücreti galiba. 4972 tl paycell e geliyor.

• cycIone kullanıcısına yanıt
    tıklayınca tepki vermiyor uygulama hocam

• Arkadaşlar tüm adımları tamamladım ancak sözleşmeler onaylanmadı gibi uyarı alıyorum paycell de. Onayla deyip ilerlediği de o ayda bekleyen dökiman yoktur diyor. Nasıl aşacağım bu durumu yardımcı olur musunuz? Belgeleri onayladım ama paycell onaylanmadı görüyor. 😔😔

• mhotaman M kullanıcısına yanıt
    evet bir öncekinde 5000 tam yattı şimdi 27.5 lira tahsis ücreti aldı , bende 2. sefer kullandım bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyadan öğrenciler de faydalanabiliyor mu? Daha önce YK de aynı kampanya vardı üye oldum ancak gelir gösteremediğim için limit çıkmadı ve alamadım. Bu yüzden soruyorum.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

Adamların desteğine mail attım. Video kaydı atar mısınız dedi. Attım dedim sildim yükledim başka telefonda denedim hep aynı sorun. Dedi ki wifi yı kapat mobil veriyle gir düzelir. Hadi canım ben düşünememiştim bunu. O da olmuyor dedim. Mobil veriyle girerken video atar mısınız dedi dalga geçer gibi. Niye yalan söyleyeyim bu konu ile alakalı. Saçma sapan bir destekleri var.

• sertay_a kullanıcısına yanıt
    Bir oncekini ne zaman cektiniz. Benim 120 gun oldugu halde vermedi.

• Magic06 M kullanıcısına yanıt

Kredi notunuz iyiyse verirler. Kredi için hiçbir gelir bilgisi sormuyor.

• dün vermemişti bugün 120 gün olayı tam doldu galiba alabildim. 27.5 tahsis ücreti ödedim sadece

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    akşam üstü çekmiştim parayı, o saatlerde tekrar deneyim. Belki sistem 120 gün tam dolmadığından engelliyordur

• Paycell bu dandik ve sorun dolu uygulamayla iyi dayanmış. Sanıyorum banka hesabı açamayan 18 yaşından küçük kardeşlerimiz sayesinde hala ayakta duruyor zira bu sorun dolu uygulamaya başka türlü dayanılmaz

• mrtsvm78 M kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum daha önce kredi kullanmıştım şimdi ekran açılmıyor

• harun1111 kullanıcısına yanıt
    4 ay önce 28 inde çekmiştim.

• The Mühendis kullanıcısına yanıt

Hocam bana dönüş bile yapmadılar kayıt öyle bekliyor. Ne zaman dönüş yapacaklar merak ediyorum yani sorunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

• Bence iyi firsat çıkarsa.

• Kredi tahsis ücreti 27.5 TL öduyor muyuz kredi için bilen var mıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.