Şimdi Ara

Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
26.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olmayacaksa olmayacak desinler, böyle iş yapılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Yükleme yapılamayacaksa bu hazır limitin bi anlamı kalmıyor ozaman faturasız hatlarda bu seçeneğin hiç çıkmaması lazım. Müşteri hizmetlerine mail çektim bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir tane kart siparişi verdim. Türkcell bayinden alayım dedim 15 tl dedi. Mağazalarda 5 tl miş türkcell web sitesinden aldım. Mobil ödemeyi 750 TL yaptım karta aktarılacak miktar 300 oldu. 309 tl olur birde mobil ödeme 5 tl gibi bir şey çeker. Yükle her yerde alışveriş yap kredi gibi mantıklı geldi.

Kredi kartı limitim çok az banka yükseltmiyor biraz olsun işimi görmüş olur.
  • Hayırlı olsun şu mobil ödeme olayı bari para aktarmada olmasa ,zaten aylık 1 TL kart kullanım ücreti var içinde bakiye olunca ama olmayınca ücret almıyorlar.birde bir sonraki faturaya aktardığınız tutar ve komisyon direk yansıyor ,geliştirilmesi lazım daha (bu para aktarmada mobil ödeme parası kesermi acaba bende merak ediyorum )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam mobil ödeme olduğu için her türlü 3 aylık taksit ücreti yansıtacak. Birde işlem ücreti var. İlk üç ay için bir sefer alacak fakat para aktarma ücretini her seferinde kesecek.

Cihaz aldığımızda bile 3 aylık taksit ücretini alıyorlar.
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Faturalıda da şuan olmuyor aktarma sistem daha oturmamış bı kaç güne açılır.

• Kredi karti olmayanin işine yarar. Kredi akrtinile nakit avans gibi Bir şey sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Kredi karti olmayanin işine yarar. Kredi akrtinile nakit avans gibi Bir şey sanırım
    Mesela bana
    Hocam yıllardır kredi kartı almaya çalışıyorum. En sonunda enpara verdi oda 1000 TL yükselmiyor da idare ediyorum.
  • Ben üni öğrencisiyim is bankasi bana 1300 verdi son bddk karari ile 2bin tl oldu limitim. Bin tl nakit avans çekme hakki veriyor öğrenci olduğum için. Ama taksjt vs için kullaniyorum bu açıdan op kredi karti + kampanyalark bol oluyor.

• ben bir ay kadar önce yazdım böyle bir sistem geldiğini paycell konusunda, o zaman da böyle hata veriyordu. sonra geri çektiler sistemi, şimdi yine oturmadan geri getirmeleri çok saçma, bir iş yapıyorsan her şeyini oturt öyle sür piyasaya. Bu ne acemiliktir.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hesaplarda sürekli para giriş çıkışı 5 otomatik ödeme talimatı eft ler anca 1000 TL alabildim 10 yıl sonunda Diğer bankalar vermiyor.
  • Ne büyük iş be herkes takdir etmiş bana nedense komik geldi hatta gereksiz 👍🏾 yahu sanal kart aynı işlevi görüyor

• 1000 TL limit vermişler.
  • Arkadaşlar paycell kartım geldi. deniz bank atmsine takarak para çekeyim dedim 20 TL ye 1.75 TL işlem ücreti gösterdi iptal ederek kartımı aldım. Şimdi market pos cihazlarından çekim yaptığımda da işlem ücreti alacak mı ?
  • Arkadaşlar bir sorun daha var paycel web sitesi üzerinde paycel cüzdana tanımlı kartlarınızla cüzdandan kartı çıkarmadan alış veriş yapabilirsiniz diyor. Ne yaptıysam uygulama üzerinde kart numarasının bir kısmı gizli gözüküyor.
  • hayır almaz

• faturalı veya faturasız aktarma işlemini başarabilen var mı?

• Bende olmuyor 300 TL aktarcam nasıl yapacağız

• faturalıda denedim olmadı, olmayan hizmet yapmışlar paycelle girince bir de 300 TL kartına aktar diyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.