bende bu iş android-ios oluyor. hiç bir androidde çalışmayıp tüm ioslarda çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀 (8. sayfa)
-
-
kullanmıyorum zaten kupon falan veriyor istanbulkart yüklemesi yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçmalık zaten, ne güzel bankalar var kartlar var gidip Paycell yapmışlar. Birde komisyon alıyorlar 100 TL'ye 10 TL komisyon gibisinden. Gelsin paracıklar hesabı Turkcell
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saçmalıklarla dolu sistemlerden birisi.
Her ay İstanbulkart, N11, Google Play, Burger King gibi yerlerden kupon aldığım için kullanıyorum.
Yoksa kullanılabilecek bir ön ödemeli kart değil.
En kral ön ödemeli kart Papara'dır bence, fanlığını felan da yapmıyorum ama güzel kart.
Hep iade ediyorlar aynı Turkcell gibi her kampanyasına katılırsan yaşarsın bu hayatı hocam.
Bu hatadan alıyorum incehesap sitesinde işlem yaparken nasıl çözeriz arkadaşlar kayıt da açtım
-
Beyler bu paycell eskiden 1 puan karşılığı n11, apple store, google play kodu vs satıyordu. 2 kere faydalanmıştım ama uzun zamandır göremiyorum. Hala var mı bana mı çıkmıyor?
-
1 puan karşılığı çok nadir çıkar. 2 kere faydalandıysan şanslısın.
O zaman android kullanıyordum telefonu. Google playde istediğim oyun ve uygulamaları almıştım bu şekilde. Stardew valley oyununu almak için bekliyorum apple store için kod gelir diye gelmedi gitti. Oyunda 50 tl den 85 oldu zaten. Kod gelse bile 35 tl ödeyeceğim. Oda gelmeyecek sanırım artık of of.
-
Paycell salla kazandan sonra salı günleri kazı kazan gelmiş 2500 puan 😋
Kazı kazan iyi oldu gibi. Bana da ilkinde 2500 geldi sonra 100 verdiler :)
100 puan geldi :/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süre kullanmayınca 2500 veriyor, ama ne kadar beklemek gerekiyor tam bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X