Şimdi Ara

Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
26.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lSunTzu

Şuan kafam çalışmıyor demekki yoruldum bayağ. Tekrar tekrar cevap verdiğin için sağolun hocam.
    Hocam bankalardaki nakit avans gibi işliyor sistem, turkcell faturanız da ekstre gibi oluyor ona yansıyor çektiğiniz paranın ödemesi. Olay bundan ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 aydır PayceLL'e giremiyorum.
    Gerçekten çok beklediğim bir şeydi bu!!! ADAMSIN TURKCELL ADAAAMMM!!! Bazen nakite çok acil Sıkışan garibanlar gidip bunun bizzat işini yapıp mesleğini icat etmiş ağır komisyoncu adamlar vardı piyasada, MobiL ödeme Limitinizi %60 komisyon iLe, (Bakın %60 diyorum, İNANILIR GİBİ DEĞİL!!!) atıyorum 500 lira Limitiniz var ise, bu limitinizi kullanmanız karşılığında size;
    200 TL. Ödeme yapıyordular Tamı Tamına; 300 TL. Komisyon!!! Çok iyi oldu bu. ADAMSIN TURKCELL.
    ADAMSIN TURKCELL.
  • Fiziksel kart, onaylı hesap, faturasız hat. İşlem başarısız.

Turkcell üst mercilerin Twitter adresi falan yok mu ya telekomdaki gibi? Yazalım şunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

Fiziksel kart, onaylı hesap, faturasız hat. İşlem başarısız.

Turkcell üst mercilerin Twitter adresi falan yok mu ya telekomdaki gibi? Yazalım şunlara.
    Faturalı denedin mi ?
  • bana faturasız için lazım. faturalıda olmuş olmamış benim için önemli değil.

• quote:

bana faturasız için lazım. faturalıda olmuş olmamış benim için önemli değil.
    Faturasızda olması mantıklı gelmiyor. Hesaptaki TL yi aktaracaksan gider şokta da yaparsın. Faturasız hat için ilerde ödeyeceğin kredi neden versin ki. Yüklediğin tl ti aktaracağın komisyonun daha azını bayiden şoktan da yaparsın.
  • hattaki TL yi şokta nasıl harcayacağım? paycell kartta falan değil hatta bakiye olarak duruyor şokta mobil ödeme geçiyor da ben mi bilmiyorum?

• quote:

hattaki TL yi şokta nasıl harcayacağım? paycell kartta falan değil hatta bakiye olarak duruyor şokta mobil ödeme geçiyor da ben mi bilmiyorum?
    Onu demek istemedim hattındaki TL yi komisyon ödeyerek karta atmak yerine şoktan para atarsın daha iyi. FaturasıZ hat içinde Mobil ödeme geçerli ama bilemiyorum. Ya hata var yada faturalıya özel gibi geldi

• ya ben paycell ile harcama yapmak istesem içine para atacağım sürüyle yol var. benim amacım hattaki TL yi harcamak. amacı farklı anlıyorsun sen.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Sonunda yaptım hata alanlar bunu denesin hemen oluyor uygulamayı başka telefona kurun hattınız kendi telinizde kalsın kartıma aktardım parayı Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀

• asabi kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı başka telefona kur simkartin aynı telinde kalsın para yükle hazır limit yap telefonuna diğer telefondaki uygulamadan onay mesajı gelicek kodu gorceksin oluyor ,sim kartın takılı olduğu telefonla ,uygulama aynı telde olunca hata veriyor ,bı sknti var bunu yapın olucak

• yok ya olmadı taktım başka telefona hattı, aynı durum
    faturasızda olmayacak bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Temmuz 2020; 21:9:7 >
    Hattı başka tele takma ,uygulamayı başka tele kur hattın telefonunda kalsın sonra para aktarma mobil ödeme yapcan telefonuna onay sms igelcek simkartin takılı olduğu telle uygulama aynı telde olmayacak knka

• aynı şey ya, uygulama ile hat başka telefonlarda temel olarak işte. bence senin hatta sorun çözüldü öyle denk geldi, normal yolla yüklersen yine yükler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Temmuz 2020; 21:16:54 >
    Yok hata veriyor kanka superbox hattıyla yaptım 300 TL aldığımı ses hattımda şuan 60 tl limit var aynı hatayı veriyor ,onunda uygulamasını başka tele kurup denesem olur.Uygulamada sorun var müşteri temsilcisi herhangi bir sorun göremediğini söylüyor ,uygulamayı başka tele kurunca hata mesajı yerine smsle gelen kodu girin çıkıyor giriyorsun aktarılıyor

• İstanbul Kart yüklerken aynı cihazdan birçok kere girdiğim için bloke olmuştu, sonra farklı cihazdan giriş yapıp yükleme yapmıştım.

• şimdi doğru düzgün uyarı verdi işte, en baştan deseydi de hiç TL yüklemeseydik itoluit

Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀

bu uyarıyı da eski telefonda aldım, kendi telefonumda hala belirsiz hata veriyor, uygulama güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Temmuz 2020; 21:56:34 >
  • faturasıza yokmuş sonunda adam gibi hata mesajı verdi de anladık

Sonunda açıklık geldi faturalı olsaydı aktaracaktın ,şimdi komisyon almış benden 10.5tl mobil ödeme parasi felan almadı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.