Yatırım yapın hocam baya limitiniz var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀 (7. sayfa)
-
-
Yahu Arkadaşlar lütfen bilen birisi yardımcı olsun ya! Hazır limitten paycell karta para yüklemek için herhangi bir limit sınırlandırması var mı? Mesela benim mobil ödeme yani hazır limitim 70 lira bunu paycell kartıma yükleyebilir miyim? Birisi sanki en az 200 lira yükleme yapmak şartı var mış falan dediydi sanki??? Ha bir de hazır limitimi kullan var paycell de ona tıkladığında bu menüden işlem gerçekkeştiremiyorsunuz diye uyarı alıyorum? Tanımlı paycell kartım yok. Ondan mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de 600 lira falan vardı arayıp 10 tl'ye düşürttüm. Belli olmaz, birisi çeker kullanır bir de derdimizi anlatmakla uğraşırız. Turkcell çekim kalitesi iyi ama paragöz bir firma, para konusunda güvenmem.
-
Paycell mobil ödeme TL bakiyelerinizi, n11 ve benzeri sitelerden alışverişle nakde dönüştümek isterseniz PM ile iletişim kurabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: __Conqueror_
Yahu Arkadaşlar lütfen bilen birisi yardımcı olsun ya! Hazır limitten paycell karta para yüklemek için herhangi bir limit sınırlandırması var mı? Mesela benim mobil ödeme yani hazır limitim 70 lira bunu paycell kartıma yükleyebilir miyim? Birisi sanki en az 200 lira yükleme yapmak şartı var mış falan dediydi sanki??? Ha bir de hazır limitimi kullan var paycell de ona tıkladığında bu menüden işlem gerçekkeştiremiyorsunuz diye uyarı alıyorum? Tanımlı paycell kartım yok. Ondan mı acaba?Limit sınırlaması var, bunu paycell belirliyor.
70 liranın tamamını yükleyemiyorsun.
Mesela benim hazır limitim 500 lirayken, en fazla 200 lirasını paycelle aktarabiliyordum.
Şu an 1000 lira hazır limitim var ve en fazla 300 lirasını paycell kartıma aktarabiliyorum. Bunun karşılığında da 20 lira işlem ücreti faturaya yansır.
Paycell kartınız olmalı. Şok marketlerde 5 liraya satılıyor.
-
Yanlış mı anladım?
300 TL'niz var ve bunu PAYCELL karta aktarınca 20 TL işlem ücreti mi kesiliyor? Yanlış anlamadıysam ve bu şekilde fahiş işlem ücretleri varsa, kim neden kullanır PAYCELL?
-
20 TL kesinlikle fahiş değil. Sen gir wmarcı bozdurma işlemleri ne diğer operatörler bak bakalım 200 lira mobil ödemeyi 80 liraya bozuyorlar. -
200 liralık kredi kartı harcamasına herhangi bir para odemiyorum ve halk olarak buna bakıyorum. Neden gidip paycell kullanayim ki? -
218 tl bakiye var hazır limit kullan tıklayınca hem pasif hem 0 kullanılabilir bakiye gözüküyor, paycell ile 1 aydır çözemedik, ne yapabilirim böyle bir şey başına gelen varmı nasıl çözdünüz, n11 den hazır limit ile ödeme yapabiliyorum sıkıntı nedir
sanal paycell kart var hesabımda bu sebeple olabilir mi veya, 3 martta aldım bu hattı bu sebeple olabilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S908E
218 tl bakiye var hazır limit kullan tıklayınca hem pasif hem 0 kullanılabilir bakiye gözüküyor, paycell ile 1 aydır çözemedik, ne yapabilirim böyle bir şey başına gelen varmı nasıl çözdünüz, n11 den hazır limit ile ödeme yapabiliyorum sıkıntı nedir
sanal paycell kart var hesabımda bu sebeple olabilir mi veya, 3 martta aldım bu hattı bu sebeple olabilir miHocam merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ve çözemediler.Siz ne yaptınız sorun düzeldimi ne yapmalıyız sizce
-
90 gün olmamış hat limit aktar çalışmazmış 3 mart ta almıştım hattı
Mobil ödeme paycellde kullandirtmiyor. Başka yerlerde kullandiriyor. Varmı böyle sıkıntı yaşayan
androidde bu hata oluyor bende de
nasıl bir hata bu?
-
işleminize mobil ödeme ile devam edemiyoruz farklı bir ödeme yöntemi deneyin gibi bir şey
Hiçbir zaman GSM firmalarının kredi kartları kullanılmaz reis, diğer bankalar ne diye var ki zaten. Papara tercih edin, papara Turkcellin çekim gücünden daha kalitelidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaz blokesi koyuyorlar, daha önceden başıma geldi. Çok fazla işlem yapınca o cihazdan işlem gerçekleşmiyor diye hata veriyor.
Ben başka cihazdan giriş yapıp işlemimi yaptığımda sorun olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X