Şimdi Ara

Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
26.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce hazır limitle kardeşimin türkcel faturasını ödedim. Ödeme gerçekleşti kardeşimin telefona faturanız ödendi diye mesaj bile gitti. [8D

Valla efsane olmuş.
  • Aynen tek sıkıntı bidahaki aya toplam tutarı ödüyorsun ,yoksa kredi kartı gibi ,limitte artar böyle heray çektikçe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturasız hatta kesin olmuyor galiba, az önce sim kart ve uygulama aynı telefondayken Turkcell mobil ödemeyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz, uygulamayı başka telefona yükleyince de sadece faturalı hatlar hazır limitle yükleme yapabilir dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hazır limit 200 e düşmüş anlamadım neden öyle oldu.
    Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce çekip odedinmi ,paycell müşteri hizmetlerini ara arttır .

• Arttırmıştınm 750 yazıyordu 300 karta çekildi. Fatura kesim de düzelmezse arayacam eskisi gibi yazmıyor

• Cektigin için limit düştü fatura kesimde duzelcek tabiki benimkide oyle

• Hatta ben heray düzenli çekeceğim limit yükselir baya her ay 3000 4000 lere çıkar düzenli odedikce

• 1 TL olan Limit 60 TL olmuş. Zamanla artacak sanırım

• 3 faturalı hattım var. Bir kaç aya kadar hazır limit 300 değil de 500 olur

• Ben 2 tane var biri 60 tl biri 550 TL limitli ,60 tl limitli olanı yeni faturalı yaptık ,550 TL limitli olanida 1 yildan fazladır kullanıyorum ,müşteri hizmetleri heray dahada artacagini söyledi 2000 3000 olsun isterim ben şahsen zor zamanda kullanılabilir.Simdi herhay 300 aktarma yapacağım artsın diye.

• Bugün fatura kesim tarihi daha diğer fatura çıkmadan ,limit yenilenmiş bı 300 daha attım karta cok güzel oldu

Uygulamada hata alanlar bu uygulamadan paycele giris yapsınlar

• Paycell Bombayı Patlattı Hadi Hayırlı Olsun 😀

Ya abi İstanbulkart yüklüyorum 10 TL hediye veriyor sen ne güzel birşeysin Turkcell be.

TT yerinde saymaya devam

• Bende hazır limit 60 tl yazıyor ama gönder deyince hazır limiti göstermiyor. Neden olabilir arkadaşlar?

• bugün burgerking kral kampanyasına katılayım dedim, gittim kasadakine söyledim faydalanmak istediğimi bigking aldım 21,5 tl yine aynı parayı ödedim sözde ilk defa kullanıyorsanız ikinciden itibaren geçerli oluyormuş, var mı buna benzer sorunla karşılaşan
  • 2 menüyü 10 TL ye aldım. Faturanın 40 tlsi çıktı. Adamsin Turkcell ve Paycell

Turkcell oduyorsun ama karşılığını alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 16 Eylül 2020; 15:18:34 >
  • Paycell geçen ay 6,99 kesmişti mobil ödeme ücreti diye, bu ay tekrar 6,99 lira kesti.bu konu hakkında;
    neden 6,99 4,99 tl kesmiyor
    İkinci sorum da 3 ayda bir kesilen bir ücret değilmi bu kesilen 7 liralık ücret

• berkaygen kullanıcısına yanıt
    0850 622 60 60 arayın iadesini isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 17 Eylül 2020; 8:51:19 >
  • Dün gece geç saatlerde aradım ulaşamadım uzun süre bekleyip, biraz önce aradım tekrar iade ettiler teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Bende hazır limit 60 tl yazıyor ama gönder deyince hazır limiti göstermiyor. Neden olabilir arkadaşlar?
    Çünkü sadece 200 lira ve üzeri yükleme yapabilirsiniz paycell kartınıza 200 Liradan az ise limitin çıkmaz .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.