Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
14
Favori
60.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloke konulması paycell kartınızda bakiye olması, fakat bunu banka hesabınıza transfer etmekte sorun olması. Bazen kendiliğinden düzeliyor, bazen kayıt açtırıp düzeltiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende limit yükseltme için başvuru yaptım bakalım. Nezaman limit artışı gerçekleşir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom a geçtim. 19000 paycell puanım da uçtu mu şimdi

• Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    uçmaz ama mobil ödeme ile kullanılan kuponları vs alamazsınız. günlük veya haftalık internet alabilirsiniz sanırım bir tek.
  • Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    Puanlar silinmiyor ancak diğer operatör hatlarında alınabilecek hediyeler kısıtlı normalde günlük 1 gb var ama vodafone hatlarda geçerli turk telekom ile anlaşmaları yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell rezalet gerçekten Tosla çok güzel gidiyor

• Artık her 1 TL de 5 puanı , her 1 TL de 2 puana çektiler . Paycell kart kullanıcısı artıyor sanırım . Arttığı için böyle içine ettiler .

• daha önce n11 kuponları birleşiyordu. şimdi n11 kuponunda şöyle bir ifade var:

n11 hediye kuponları birleştirilerek kullanılmaz. her kupon ayrı ayrı ve kendi tutarı kadar kullanılmalıdır.

daha önce de bu ifade var mıydı? yoksa yeni mi eklediler bu kuralı?

• her ay 1 TL gidiyor. kartı kapatmak istiyorum. nasıl kapatabilirim. hesabımda 200 TL kadar para var. bunu banka hesabıma göndermek istedim. yıllık 300 TL limit varmış. dolayısıyla gönderemiyorum. turkcell bayisine gidin orada limiti artırın diyorlar ama pandemiden dolayı yollar kapalı üstüne ramazan ayı olduğundan bayiler akşam olmadan kapanıyor
  • 5000 puanım var buna n11 kuponu alıp n11 den alışveriş sırasında kullanabilir miyim?
    ben bunu puan için almadım aslında 3D onay olmadan alışveriş yapılıyor diye almıştım.
  • Haftalık olarak kaç puan transferine izin var acaba?

• wa$abi kullanıcısına yanıt
    Hangi bankayı kullanıyorsun. Ziraat varmı?
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Yoktu.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 25 Mayıs 2020; 18:52:16 >
  • neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 3 Haziran 2020; 17:5:6 >
  • En nihayet paycelli kendi elleriyle bitirdiler. Finish :)
  • Harçlık gönderdik blokeledi para giden hesabı başına böyle durum gelen var mı kaç güne düzeliyor.
  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Hocam bloke sebebi muhtemelen yuksek rakam göndermişsinizdir şikayet kaydı açın 21 gün diyorlar fakat 3,4 güne blokeyi kaldırıyorlar.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    TEşekkürler 58 tl gönderdim sadece ama hesapta 747 tl para vardı. Kayıt açtık bakalım bekliyoruz.
  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Hocam 58 TL için bloke koymamaları lazım ayrıca 747 TL içinde bloke koymamaları lazım gün içinde 1000 TL ve üzeri yüklemeniz oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.