Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
14
Favori
60.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 lira harcamaya 5 puan veriyordu. Bunu 2 puana düşürmüşler. Artık bir halta yaramaz bu uygulama. Puan biriktirmek gittikçe zorlaşacak. Güle güle paycell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 tl’ler hala ortada yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    Yarın son gün bakalım gelecek mi 25 lira.

Bu arada 2 gün önce yaptığım harcama için hala puan (1 lira harcamaya 5 paycell puan) gelmedi.

• banka hesabına para gönderme işlem ücreti yoktu, 2 TL olmuş, gafil avlandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appstore indirimlerini kaldırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 6 Mayıs 2020; 14:4:59 >
  • Hat sahibi derken, kullandığımız hattın üzerine kayıtlı olan kişi mi? Eğer öyleyse ben hat sahibi farklı olmasına rağmen onaysız hesapta eft yaptım, bir sıkıntı olmadı (Soyad aynı)

Bu arada onaylı hesaba geçmek için hat sahibi gerekiyormuş, bu doğru mu? Yani hattı kullanan olarak ben geçemiyorum, sadece hat sahibi geçebiliyor diye duydum. Hat sahibi onaylı hesap için başvurursa o zaman da muhtemelen kullandığım paycell hesabı kapanıp onun adına tekrar açılacak değil mi?

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eft de sorunlu olarak biliyordum siz yapabilmişsiniz onaylı hesap için evet hat sahıbının kimliği ve ikametgahı lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

1 lira harcamaya 5 puan veriyordu. Bunu 2 puana düşürmüşler. Artık bir halta yaramaz bu uygulama. Puan biriktirmek gittikçe zorlaşacak. Güle güle paycell.
    Müşteri kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar puanların düşürülmesi bardağı taşıran son damla oldu artık paycell kartın bi avantajı kalmadı kartımdaki bakiyeyi bitirip kullanmayı bırakacağım.

• 5 puanı 2 puan mı yaptılar.. :) yani kusura bakmayın da..şu noktadan sonra hala kullanmaya devam eden net süzmedir..
  • 150/25 TL iade gelmiş.

• Limit yükseltmeye başvurdum. Diyelim kartımın limiti 10bin oldu. 10bin yüklesem daha sonra 10 bini hesabıma tekrar aktarabilirmiyim. Yoksa yatırma çekme toplam limitimi 10bin olmalı. Bilen kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• sal12la S kullanıcısına yanıt
    10 bin yüklenir ve on bin çekilirse paycell blokeyi çok sever rakam 750/1000 transferi görünce blokeye girersiniz canınız daha da sıkılır.

• 75/15 market iadesi yatmış arkadaşlar

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ah kolpalar onu da mı yaptılar.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    yaptılar valla, alışveriş olarak kullanmayı bırakmıştım ama transfer aracı olarak kullanıyordum, onu da kullanmam

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ben de puanlarla Googleplay kuponu için kullanıyorum sadece. Transfer yaptığım oldu birkaç kez. Neyse ki papara tamamen ücretsiz yaptı bu işi. Kullanmıyorsanız öneririm.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    kullanıyorum onu da çok iyi gerçekten

• transfer konusunda papara gerçekten başarılı. ben de onu kullanıyorum haftasonları.
  • Eft ücreti 2 TL olmuş. Bu demektirki %1'e yakın eft masrafı olacak. 1000 TL civarı bakiyeler genelde blokelendi,300 TL civarı parçalar halinde transfer ettim. Bugün 500 TL bakiyeyi bloke olmasın diye 2 parça halinde gönderdim,4 TL eft masrafı aldı. Acaba pos üzerinden fiziki kartla harcama yapmak istesek yine bloke koyar mı 1000-2000 Tl civarı alışverişe?
  • Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Hocam , tam olarak " bloke konulması " nedir ? Üç gün önce iki işlem yaptım ilk 200TL banka hesabıma geçti , ikinci 200 TL karttan çıktı ancak banka hesabıma geçmedi . Kayıt oluşturdum hala bekliyorum . Daha önce de böyle oldu ama 24 saat içinde Paycell karta iade ediliyordu . Hesabım da doğrulanmış hesap .

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.