Şimdi Ara

Paycell Card aldım! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
14
Favori
60.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam turktelekom a geçiş yapınca paycell kullanmaya devam edebilir miyim numara aynı kalacak ve puanlarım ne olacak?
  • Arkadaşlar Ziraat kartımdan bakiye yukledım para hesaba gecmedı fakat banka hesabımdan cekıldı süreç nasıl işliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmaya devam ediliyordu da puanlar siliniyordu galiba, zaten puanlar hep turkcell mobil ödeme puanı, turkcellden başka işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlarla sadece kendi hattıma mı İneternet yükleyebilirim, başka numaraya yükleme yapabilirmiyim.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

kullanmaya devam ediliyordu da puanlar siliniyordu galiba, zaten puanlar hep turkcell mobil ödeme puanı, turkcellden başka işe yaramaz
    o zaman kullanabildiğim kadar kullanıyım puanları, bugün geçiş için başvuru yaptım. sonrasında kapatmak için ne yapmam gerek bu kartı? ücret ödemek istemiyorum madem işime yaramıcaksa
  • ücret ödemezsin zaten kenarda dursa, yine de paycell Mh arayıp kapatabilirsin

• quote:

ücret ödemezsin zaten kenarda dursa, yine de paycell Mh arayıp kapatabilirsin
    hocam bu aylık 1 lira mı 1.5 lira mı ne ücreti vardı ya ondan bahsediyorum
  • içinde para olmayınca ödemiyorsun

• quote:

içinde para olmayınca ödemiyorsun
    40 kuruş var reis öder miyim ödemez miyim?
  • en fazla 40 kuruşu alır para olmayınca nereden çekecek
    ben kaç aydır ödemiyorum, hatta içine para atınca hemen banka hesabıma gönderiyorum aidatı çekmeden

• Puanların kullanım süresi çok mu kısa oluyor. Ben geçen hafta pazartesi kart aldım bir sürü şeyler yaptım 9 bin küsur puan olmuştu. Dün 2250 puan silinmiş.
    Hiç olmazsa bildirim gönderirler

• Ne saçma bir uygulamadır. Dün iade olan 50 liralık bir harcamam vardı. 250 puan silinmesi gerekirken 250 puanın yanında hediye 2000 puanımı da silmişler. Üstelik hediye dünyam sayfasında -2000 puanınız 30 nisanda siliecektir diye yazıyor. Bu ne alaka? Paycell desteğe yazdım bakalım düzeltecekler mi hatayı?

Paycell Card aldım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 27 Nisan 2020; 7:14:19 >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Benimde 2000 puanım silinmişti amazondan iade alınca. Mail atmıştım bende daha sonra kontrol ettiğimde banada 16 nisanda silinecek 2000 puan yazıyordu. 17 nisanda 2000 puanı yüklediler duruyor hala.
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Sizde de -2000 puan silinecek mi yazıyordu? -2000 puan silmek demek aslında +2000 puan eklemek anlamına geliyor. Bakalım bana da 2000 puan ekleyecekler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paycell kartın limitini yükselten varmı. Nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz.

• sal12la S kullanıcısına yanıt
    herhangi bir fatura örneğiyle beraber turkcell bayisine gidiyorsun

• Paycell iyice çakala bağladı işi. Kullanıcıların hediye kazanmaması için elinden geleni yapıyor.

Mesela fatura ödemenize verilen toplamda 3 gb hediyeyi almak için, aklına estikce katılım şartını ve gönderilen sms i değiştiriyor. Bu ay KATIL FATURA yazıp göndermekg erekirken, öteki ay FATURA ODE gibi. Çok çakalsın paycel.
  • 25 tl iade olacak diye bulaştık merete 180 tl yükledim paycell karta ordan 1.8 tl işlem ücreti , aylık ücret 1 tl, mobil ödeme 7 tl birde öderken aldığı 50 krş civarında para ile 10 tlsini daha vermeden geri aldı oda 25 tlyide iade etmedi bile turkcell e bulaşılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Paycell sanal kartıma kredi kartımdan 260 tl yükledim hesabıma gönderdim.
    İki gündür başka yükleyemiyorum. Maksimum yükleme limitine ulaştınız diyor. Limit 750 tl değil miydi. Sorun ne acaba.

• dün geceden beri finansbank iban'a para gönderimi yapamıyorum sürekli iade ediyor. hâla aynı.
    bir sıkıntı var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 3 Mayıs 2020; 14:55:48 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.