Bildirim
Paycell Card aldım! (51. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende bugün superbox hattının üzerine paycell kart aldım 8.000 TL telefon alma limiti var , 300 TL de mobil ödeme limiti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir kaç seneye oturturlar -
n11 den artık mobil ödeme ya da paycell ile alışveriş yapılamıyor. Sanırım n11 buna engel oluyor. Turkcell ile anlaşamadılar sanırım. -
o kadar sürmez umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
35 TL yükleyip 25 TL lik paket yapanlar için iyi olacak, hatta kalan TL farkında olmadan eriyor bazıları bunun kontrolünü yapamıyor. Bu özellik gelirse at kalan parayı paycelle kafa rahat.
Evet, bu da doğru, operatörlerin hepsinde böyle, bir şekilde kalan bakiye buhar oluyor...quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
35 TL yükleyip 25 TL lik paket yapanlar için iyi olacak, hatta kalan TL farkında olmadan eriyor bazıları bunun kontrolünü yapamıyor. Bu özellik gelirse at kalan parayı paycelle kafa rahat.
Bilinmeyen farklı işlerle bakiyesini yüksek tutanlar da var, ne yapıyorlar merak ediyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
5 TL oldu yakında 10 olur talep çoğalınca coştular.quote:
Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky
Eft ücreti 2 TL olmuş. Bu demektirki %1'e yakın eft masrafı olacak. 1000 TL civarı bakiyeler genelde blokelendi,300 TL civarı parçalar halinde transfer ettim. Bugün 500 TL bakiyeyi bloke olmasın diye 2 parça halinde gönderdim,4 TL eft masrafı aldı. Acaba pos üzerinden fiziki kartla harcama yapmak istesek yine bloke koyar mı 1000-2000 Tl civarı alışverişe?
Eskiden rakibi vodafone cep cüzdan vardı oda kapandı tek kaldı paycell.
Bu paycell neye yarıyor da insanlar kullanıyor ki? Normal banka kartından avantajlı olduğu bir tarafı var mı? -
Kimlik doğrulama için Turkcell bayii kimliğin fotokopisini çekiyor mu, yoksa sadece bakıyor mu? Süreci yazabilir misiniz? -
elindeki tablet ile kimliğinizin ön arka fotosunu çekiyor. ikametgah belgenizin de fotosunu çekip sisteme yüklüyor. bilgilerinizi sisteme girip işlemi tamamlıyor. 2-3 dakikalık bir işlem. sonrasında onay işleminin tamamlandığına dair smsin gelmesini bekliyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
Kimlik doğrulama için Turkcell bayii kimliğin fotokopisini çekiyor mu, yoksa sadece bakıyor mu? Süreci yazabilir misiniz? -
Benim gibi yanlış eft yapıp sonuc alan varmi?
Hesap no kismina kart no yerine tel.no yazmisim para hesaba gecmedi
Beyler paycel kartın ibani varmı kart eve geldi içinden çıkan kağıtta IBAN no felan yaziyo o ne iş ? Kart gelince 550 TL mobil ödeme limiti de açmışlar mobil ödemeyi kapattirdim tehlikeli bı durum kartı aktif kullanacağım içinde para da biriktirecegim otomatik odemeleride bu kartıma aktardım aktif kullananlar ,nasıl memnun musunuz ?
1. iban numarasi duymadim. paycell kartina para yuklemeyi kart numarasini yazarak yapiyordum.
2. paycell her ay 1 tl lik aidat kesiyor. sen para birikecek vs dedifin icin soyluyorum.
3.paycell fatura odemelerinde komisyon aliniyor. mesela 47 tl lik internet faturami paycell uygulamasindan oderken 2.75 tl komisyon almisti.
4.ara ara cikan guzel kampanyalari oluyor
50 tl ye 10 tl iade
30 tl yuklemeye 5 tl iade
150 tl ye 25 tl iade vs gibi.
5. puan toplayip biriktirmek biraz zor hocam. ama sen diyorsan etinden sutinden faydalanacagim bu karti yil boyunca butin harcalarimda kulkanacagim vs vs o zaman sana faayda saglar.
yari aktif kullanan icin bir avantaji goremedim.
Teşekkür ederim bilgilerin için . Superbox hattimla ,Turkcell hattima otamatik ödeme tanimladim onlardanda komisyon alırmı ki acaba ?
Arkadaşlar, aktif kullandığım hattım Turkcell değil. Yedekte bir Turkcell hattım var ama hiç kullanmıyorum. Sadece iptal olmasın diye arada TL yüklüyorum. Paycell hesabımı, Turkcell olmayan hattımla açmam dezavantaj oluşturur mu? -
Bana 530 tanımlamış lar heray artiyo sanki 350 di en son ama mobil ödemeyi kapattircam tehlikeli işler bunlar. Superbox hattının üzerine olan bu ,ses hattımı geçirdim faturalıya ondada 8 bin limit gözüküyor ama mobil ödeme 60 lira limit var ,faturaları hayatta aksatmam ,sadece Turkcell'de değil ,başka yerlerde de 1 gün geciktirmem.
8 bin de limit var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 26 Haziran 2020; 3:29:36 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu hazır limit nerede nasıl kullanılıyor bilgisi olan varmı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X