Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: srts71 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
25.789
Cevap
573
Favori
1.965.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler. turkcelli olmadığım için bekleyeceğim.

• 75/15 market kampanyasının kotası önceki aylarda kampanyanın son gününe kadar sürüyor muydu yoksa genelde erkenden doluyor muydu arkadaşlar? İlk defa yapacağım.

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Hocam tespitlerime göre iki üç günü ya buluyor ya bulmuyor yani bu süreden sonra çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 14 Şubat 2021; 2:30:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yanıt için. Öyleyse en mantıklısı hediyem karta para yukleyip yine paşa paşa 9.99 paraf üstü almak. Aklıma gelen daha düşük tutar harcamaya puan veren kampanya da yok.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi yazdığınız yöntem hatta 159,99 yapın market kampanyasına da sayilsin.

• Bugün bitecek ve yine bugün başlayan 30-TL oyun harcamasına 15-TL iade adı geçen kampanya var. Oyundan kastı steam vs gibi mi yoksa app store, play store alımları da geçerli midir? Bilgisi olan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 15 Şubat 2021; 17:13:15 >
  • İstanbul karta yükleme kampanyası gelmiş ancak benim kendi hesabımdan da eşimin hesabından da yükleme yapılamıyor.Kurumla mütakabat sağlanması uyarı veriyor.Genel bir sorun mu ?

• meeb kullanıcısına yanıt

bende de Turkcell mobil ödeme ile işleminize devam edemiyoruz diyor. mobil ödeme açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl üstünde fatura ödeme 10 iade yatmadı, şaşırdık mı hayır tabi ki

• bluefour B kullanıcısına yanıt
    15-22 Şubat arasında diyor zaten, 20 sinden sonra kontrol edin
  • Bitcoin alım satım? Woow
    PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • Bitcoin alim satim nerden yapcaz ben bulamadım
  • hazır limiti paycell karta aktaramaz mıyız mobil ödeme olarak mı kullanmamız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hazır limiti paycell karta aktaramaz mıyız mobil ödeme olarak mı kullanmamız gerekiyor

yapılıyor ama epey para kesiyor.

• istanbulkart yükleyebilen var mı? ona göre Mh arayacağım.

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

• Şok'un QR ödeme 20ye 10 puan kampanyası için market e girdim. Süt yoğurt sigara aldım. 26.67 tuttu. Paycell ile oduycem dedim. Kız sigara ödenmiyor dedi. Deneyelim dedim, QR kodu okuttum. Uygulamadan Axess kartımı seçim 26.67 odedim. Ama kasada ilerleme olmadi.sadece 12.67 lik gıda kısmı görünüyor dedi. Yahu diyorum burdaki sonuçta para, neden sigara alamıyorum, demekki gıda posu falan seçiyorsun almıyor dedim. Paye değil paycell diyorum, yok yapamadılar.Daha önce forumda sigara da aldıklarını söyleyenler olmuştu. Hata nerde arkadaşlar, bu develer beden beceremiyor bu işi? Deli ettiler. Adım adım kasiyer işlemlerini anlatacak bir babayiğit"bir bilen" var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 16 Şubat 2021; 16:18:51 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ben 3 haftadır yükleyemiyordum. 30 tl kupon birikmişti. 2 gün önce 30 tl yüklenemediğinden 20 tl yükleyebildim. Dün de baktım hala kalan 10 tl kupon yüklenmiyor 9 tl yapınca yüklendi. Belli bir kota mı vardır nedir İstanbulkart ta.
  • Varlık Fonuna bağlanan Turkcell tam da kaydını tutar devlet vergi kesmeye başlar kripto paradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Şok'un QR ödeme 20ye 10 puan kampanyası için market e girdim. Süt yoğurt sigara aldım. 26.67 tuttu. Paycell ile oduycem dedim. Kız sigara ödenmiyor dedi. Deneyelim dedim, QR kodu okuttum. Uygulamadan Axess kartımı seçim 26.67 odedim. Ama kasada ilerleme olmadi.sadece 12.67 lik gıda kısmı görünüyor dedi. Yahu diyorum burdaki sonuçta para, neden sigara alamıyorum, demekki gıda posu falan seçiyorsun almıyor dedim. Paye değil paycell diyorum, yok yapamadılar.Daha önce forumda sigara da aldıklarını söyleyenler olmuştu. Hata nerde arkadaşlar, bu develer beden beceremiyor bu işi? Deli ettiler. Adım adım kasiyer işlemlerini anlatacak bir babayiğit"bir bilen" var mı?

Geçen hafta aynı şekilde bende uğraştım Şok markette, sigarada vardı sepette, bir türlü qr ödemeyi kabul etmedi. Sanırım sıfır KDV geçen ürünleri sistem ödemiyormuş. Kasiyer uğraştı epey ama olmadı. Fiziki paycell kartla ödedim mecburen.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Başka cihaz ile deneyin, olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.