Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.789
Cevap
573
Favori
1.965.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone ile denedim hesaba hiç girmedi onda da PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]  garip şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    başka hattın mobil verisi ile olmaz wifi ile dene.
  • WiFi olmadı da, hattımı iphonea taktım mobil veriyle girdim oldu. Ne nazlıymış.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Yüklendimi peki?
  • yüklendi

• Bu kampanya paycell sanal kartta gecerli mi?

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • paycell.com.tr
    Paycell'le | İstanbulkart’ta 10 TL ve 1 GB değerinde 1000 Puan hediye!
    https://paycell.com.tr/?page_id=17598

bu istanbulkart kampanyasında 10 TL vereceğiz diyor, istanbulkart yüklemesinde geçerli 10 TL olduğu hiç bir yerde yazmıyor. ben bu maddelerden normal 10 TL verecek anlıyorum, siz ne anlıyorsunuz?

• menüde karşım çıkmadı benim nasıl yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

https://paycell.com.tr/?page_id=17598

bu istanbulkart kampanyasında 10 TL vereceğiz diyor, istanbulkart yüklemesinde geçerli 10 TL olduğu hiç bir yerde yazmıyor. ben bu maddelerden normal 10 TL verecek anlıyorum, siz ne anlıyorsunuz?

Başlıktan öyle anlaşılıyor evet ama şartlarda şunu diyor;

• Hediye para ve Paycell Puan Paycell uygulaması Hediye Dünyam – Kuponlarım bölümünden görüntülenebilir.

Hediye para dediği için sadece istanbulkart içindir.

edit: denedim istanbulkart bakiyesi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 16 Şubat 2021; 20:56:57 >

• octopusokan O kullanıcısına yanıt

ben de yapınca anladım ondan yazdım. şartlar açık değil bence. neyse onu da İstanbulkarta yükledik boşa gitmedi en azından.

• Bitcoin nasil aliyoruz?
  • Fatura ödeme 100/10 kampanyasında Paycell Kart ile ödeme diyor ama ben daha önceden paycell karttaki bakiyeyle Paycell uygulamasından ödeme yapıp iade almıştım.

Ama Paycell Kullanarak türk telekom sitesinden fatura ödersek yine de iade alabilir miyiz, tecrübesi olan var mı?

Yazıldıysa kusura bakmayın maalesef göremedim.

*Önceki mesajlara baktığımda olma ihtimali var gibi duruyor. Deneyip olumlu olursa yazarım.

https://paycell.com.tr/?page_id=20260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 17 Şubat 2021; 21:46:36 >
  • Şok 5000 puan verecekti ne oldu o iş? Alabilen var mı onu?

• Dopplereffect kullanıcısına yanıt

aldım ben hocam cok oldu

• ybilgin Y kullanıcısına yanıt

Başlangıç tarihi 19 şubat yazıyor dikkat ettiniz mi?

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Uygulamada dediğiniz gibi, ama attığım linkte şöyle yazıyor;

• 10 TL hediye, 16 Şubat – 15 Mart tarihleri arasında Paycell Kart sahibi müşteriler tarafından, Paycell Kart ile tek seferde 100 TL ve üzeri fatura ödemesi yapılması durumunda kazanılacaktır.
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Son güncellemede artık bitcoin ve diğer dijital varlıkları alıp satabileceksiniz yazıyordu. Ama epey bakındım uygulamadan, göremedim. Var mı böyle birşey?
  • ybilgin Y kullanıcısına yanıt

Evet dediginiz link üzerinden baktım tarih uygulamada yanlış yazılmış. Faturayı illa paycell üzerinden ödeme şartı var mı başkent elektrik yok uygulamada sitesinden ödüyorum ben yatar mı acaba 10 tl

• Kampanyalara uygulamadan katılmak yeterli mi? Yoksa sms atmak lazım mı? Çoğu iade gelmiyor acaba sms atmıyorum diye mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tesadufi

Geçen hafta aynı şekilde bende uğraştım Şok markette, sigarada vardı sepette, bir türlü qr ödemeyi kabul etmedi. Sanırım sıfır KDV geçen ürünleri sistem ödemiyormuş. Kasiyer uğraştı epey ama olmadı. Fiziki paycell kartla ödedim mecburen.

Alıntıları Göster
    Sadece sigara değil temizlik ürünlerinde de qr ile ödeme gerçekleşmiyor. Gittiğim ŞOK yeni açılmıştı ve kasaları yeniydi, buna rağmen ekranlarında qr ödemesi "Paye" kart denilen farklı bir kart ödemesi olarak gözüküyor ve ödeme yapılırken sadece şu kadarlık ürünün ödemesi kabul edilebilir diye bir yazı çıkıyor. O kadar çok uğraştık ki; hem grafik tarandı hem de kod söyledim ama olmuyor, bir de kasiyer bunu herkes bilir dedi elim ayağım boşaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.