Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.798
Cevap
573
Favori
1.965.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ardığımda herkeste benzer sorun var dedi kayıt oluşturdu hala bekliyorum, teşekkürler.
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt

Uygulamadan katılmanız yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sanal kartim olan hesabıma fiziki kart aldım şoktan. Uygulamada tanıttım, para yükledim ve market alışverişi yaptım. Daha önce market kampanyasına katılmıştım ancak uygulamadan "bağlı kart degistir" işlemini atladım. Acaba market 75/15 yatarmi sizce??Başına gelen var mı?

Şimdi bağlı kartı değiştim ancak yükleme ve harcama işlemleri görünmüyor.

• Elektrik fatudam aydem paycellden yatmiyor onceden yatiyordu kaldirilmis aydemin sitesindende paycell kart kabul etmiyor artik ne sacmalik bu ya
  • 5 Tl iadeler gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

5 Tl iadeler gelmiş.

Market 75/15 de yatmış

• quote:

Orijinalden alıntı: idefixoxo

Market 75/15 de yatmış

Alıntıları Göster

Benim Kasım ayı gelecek market hala gelmediği için market yapmıyorum.

Kayıtta açtım. Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 19 Şubat 2021; 13:56:58 >
  • Aynen benimde 20 TL gelmiş 5+ 15.geldiyse sıradakilere katılabilirim :))
  • 30 TL'ye 5 TL
    75 TL markete 15 TL
    100 TL Fatura 10 TL
    4 hattım var hepsi de geldi.
  • Hepsi yattı iade sıkıntı yok devamkeee
  • grandprix kullanıcısına yanıt

Market i kampanyanın ilk gününde mi yapıyorsunuz hocam. Kota var ya o yüzden sordum. Yoksa kota hikaye mi. Teşekkürler

• Ben sadece 30'a 5 kampanyasından yararlanıyorum devamlı da yatırıyorlar, bir kere de şok market'ten para yüklemeye iade veriyordu bir kez de ona katılmıştım. Fatura, market vs. iadelerine katılmıyorum yukarıda arkadaşlar aylardır yatırmadıklarını yazmış, şimdi ben de yaparım yatırmazlar uğraşamam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    İlk hafta yapıyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandprix

İlk hafta yapıyorum,
    Ben de öyle yapıyorum, beni 2 kere üzdüler ama bugünlerde iyi gittikleri için hesabımda para da tutuyorum...

• Paycell kartı ilk kez geçen ay alıp kullanmaya başlamıştım fatura kampanyası ve 30 tl yükle kampanyası tutarları yatmış market kampanyası henüz yatmadı. Bu şekilde sıkıntısız devam ederse iyi. Ben bütün harcamalarımı da paycell ile yapıp puan biriktirip n11 kupon alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 19 Şubat 2021; 18:35:52 >
  • Fidan bağışlamak tan bıktım. Puan gönderiyim arkadaşlar da biriniz n11 kod yollasin. Pm

• market kampanyasında sanal kart da geçerli oluyor mu kurallarda yazmamışlar?

• Paycell de arıza mı var yükleme yapamıyorum.Uygulamayı silip tekrar yükledim yine aynı kart falan seçemiyorum.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

en fazla 1000 puan gönderebiliyorsun kupona yetmez, göndersen bile zaten n11 kuponu kod şeklinde olmuyor, mobil ödemede indirim şeklinde oluyor. işine yaramaz yani.

• turkcelden 50 tl indirim kuponu aldım kullanamıyorum mobil ödeme seçeneği çıkmıyor nasıl kullanırım bu kuponu

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.