Paycell uygulamada gördüm.Sicak fırsat gibi bir müşteri 3 kez kullanabilir yazıyor.600/150 güzel oran < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Paycell uygulamada gördüm.Sicak fırsat gibi bir müşteri 3 kez kullanabilir yazıyor.600/150 güzel oran < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun zamandır tüm Mastercard lar için mevcut bu kampanya Paycell e özel değil |
bu kampanya öleli yıllar oldu |
Son katılım 31 Mart diyor ama bittimi :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala Mart ayındayız sen nerdesin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros kampanyayı bazen aktif ediyor bazen durduruyor. Şu an pasifte mi bitti mi bilmiyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kampanya şu an yok. Ayrıca kart bilgisi girerek olmuyor. Kart bilgilerini masterpasse kaydedeceksin. Kampanya yeniden aktif olursa masterpassle alışveriş yapacaksın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaş kampanya öldü deyince o nedenle sormuştum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kampanya 15 Şubat'ta başladıktan sonra birkaç gün içinde kota dolduğu için bitti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sonra tekrar aktif ettiler 2-3 gün durup kapandı. açabilirler yine o yüzden |
Olabilir hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |