Şimdi Ara

Paycell - N11 Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paycel mobil ödeme ile alışveriş yaptım. 40 TL n11 çekimi de kullandım. Hemen iptal ettim. Lakin 10 gün oldu ne para ne çek yattı. Paycele soruyorum. Sisteme düşmedi diyor. N11 e soruyorum. TURKCELL ile anlaşmazlık olmuş paramı yatıramamis. Ne yapacağım şimdi? Ya paycell bilerek oyalıyor ya da n11.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba tct123_gs,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    İlettim

Paycell n11 hediye çeki veriyor, ama n11 de kullanamıyoruz. Hatta mobil ödeme ile n11 e giriş bile yapılamıyor. Paycelli arıyoruz n11 in hatası diyor, n11 e yazıyoruz paycellin hatası diyor. Ortada kalan vatandaş. Yaklaşık 1 aydır bu sorun devam etmekte. Yoğun şekilde birden fazla hat ile n11 üzerinden mobil ödeme ile alışveriş yapan ben, bir aydır hiç bir şey alamıyorum. Kaybeden kim sizce?
    Merhaba tct123_gs,

Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.

n11.com
  • Merhaba tct123_gs,

Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

n11.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    2 gün önce Paycell puanlarımla 5000 puan karşılığında 20 TL indirim kuponu aldım ve hemen 50 TL lik alışverişimde kullandım.

Burda dikkat edilmesi gereken mobil ödemenizin açık olması ve hattınızda yeterli bakiye olması. (Bu kısım düzeltilmiştir)

Ödeme kısmında Paycelli seçtiğinizde sizi web sayfasına yönlendirecek (mobil için) bu sayfada telefon no ve paycell şifrenizi sırayla gireceksiniz.

Daha önce mobil siteden bu işlemi yapamıyordunuz ama artık mobil site sizi tarayıcıya yönlendirerek işlemi yapmanızı sağlıyor.

Daha sonra ödeme yöntemini seçmeniz gerekiyor. Seçeneklerde paycell kart, mobil ödeme (faturama yansıt gibi birşeydi) seçenekleri var. Mobil ödemeyi seçiyorsunuz.

Burada puan karşılığı aldığınız indirim kuponunu otomatik kullanacaktır.

Dikkat edilmesi gerekenler mobil ödeme kullanımı ile turkcell maalesef faturanıza 6.99 TL 3 aylık mobil ödeme ücreti yansıtır.

Ayrıca mobil ödeme işlemi için de 1 TL işlem ücreti alır. Bu işlem tutarına göre değişiyor anladığım kadarıyla.

Bu şekilde yapar ve şartları kabul ederseniz. Herhangi bir sorun çıkmaz.

Bu zamana kadar iki kez bu şekilde alışverişimi yaptım.

Yaptığım işlemlere ait ekran görüntüleri

Paycell - N11 Dolandırıcılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 17 Nisan 2020; 12:3:53 >

• Zahmet etmiş uzun uzun anlatmışsın, teşekkür ederim. Lakin ben 1 yıldır zaten tamda senin anlattığın gibi güzel güzel alışverişlerimi yapıyordum. Şimdi sepete gidip mobil ödemeye seçip, numarayı yazdığın an, güvenliğin için işleminiz sonlandırılmış uyarısı alıyor, daha öteye de gidemiyoruz. Bunu değişik hesaplarla, değişik numaralarla çok denedim ama nafile. n11 alışveriş yapmamızı istemiyor sanırım, bir aydır bu sorun devam ediyor. Şimdiye kadar 2000 liralık alışveriş yapmış olacaktım ama n11 in buna ihtiyacı yok sanırım, bize blok atmış :)
    Anladım. Turkcell tarafındadır soeun sanırım. İşine gelmemiştir. Yoksa n11 kupon dağıtmayı seven bir firma :) geçmiş olsun.

• Turkcell n11 de diyor sorun, n11 turkcellde diyor, nihayetinde ben alışveriş yapamıyorum, 6 tane ayrı hat, 2 tane ayrı hesap olmasına rağmen. Sorun kimde bilmiyorum ama, birileri alışveriş yapmamı istemiyor :)
    Hatların hiç birisinden olmuyorsa bil bakalım kimdendir. :)

• Ben biliyorumda, onlar inkar ediyor :))))
  • faturalı hat olması gerektiğine emin misin? Geçenlerde 40 liralık n11 hediyesi vardı. 2500 puana da 10 liralık n11 indirimi aldım paycell'den. toplam 49.95 liralık ürün aldım n11'den hiç para ödemeden. 40+10 = 50 liralık paycell indirimlerini kullandı. Hattım da faturalı değil, ön ödemeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Evet orada yanlış bir bilgilendirme olmuş :) mobilödeme açıksa ve yeterli bakiyen varsa hediye ya da tl olarak faturasız hatta kullanabiliyor. Benim kafamda neden öyle kalmış acaba 🤔

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Sana bir soru soracağım. Senden bu 6.99 ya da 4.99 TL'lik ücreti tahsil ettiler mi?

Sadece faturalı da mı var bu acaba? 🤔

• Sorun siparişte değil. İadede hala iade olmadı. Paycell maillere de bakmıyor. N11 sorun yok diyor. Teşekkürler ilgilendiler. Sorun paycellde ya bilerek yapıyorlar kuponu kullanamayim diye ya da cidden rezalet sistemleri var.

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    17 bin puana TURKCELL indirim kuponu aldım, kendi sitelerindeki sorunu çözemediler, onu bile kullanamadım. 3 ay uğraştım, sorunu çözemediler, hala da çözülmüş değil. Paycell pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.