Şimdi Ara

Paycell QR ile Şok markette 25/10 TL - 50/20 TL hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
5
Favori
2.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paycell QR ile Şok markette 25/10 TL - 50/20 TL hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 14 Haziran 2021; 12:42:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yeniden yazıyorum sanırım görmeyenler olmuş mesajımı.
    Paye mi geçti kasiyer diye korkmanıza gerek yok.
    QR ile şokta satılan herşeyi alabilirsiniz sigara da dahil.
    Markete girin alacağınızı alın. Diyelim ki 25 tl ye gıda aldınız 20 tl ye de sigara 5 tl de paycell kart alalim toplam 50 tl tuttu ödeme adımına geldiğinizde ekranda 25 tl görünecek, kasiyer
    Gida dışı olmaz diye konuşacak siz devam edin lütfen deyin kasiyer devam edecek siz telefonunuzun ekranını QR cihazına okutun ve ekranınıza bakın tutar 50 tl görünecek ve kasiyerin ekraninda da 50 tl olarak güncellenecek. Paye mi paycell mi diye birşey yok tek kanal var oda paye ama siz QR okuyup paycell kartınızı seçtiğinizde sistem paycell olduğunu algılayıp fiyatı ona göre güncelliyor
  • 75 TL yaparsanız 15 TL market iadesi ile birlikte 35 TL iade gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Tamam demedik bişey

• Bana özel şok 10/10 gnc ye ilk alışverişe özel 50/10 var şokta 50 harcayıp 40 tl alacağım 😋

• 75/15 indirimi hala geçerli mi acaba ilk 2000 kişi diyor da???

• vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Kardeşim size iyilik yaramaz yeminle ya. Bilmiyorum daha önce kullanmadım mesaj geldi başlık açtım. Madem çok biliyosun sen aç konu insanlar faydalansın

• doken kullanıcısına yanıt

teşekkürler konu için bende açıyordum sonra dedim ki kendi kendime kampanya sınırlı sayıda benden önce kullanıp sınıra ulaşırsa kampanya bana yatmayacak paycell için konu açmıyorum o yüzden :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler

• Sadece gıdada geçiyor galiba.

• aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt

Bu kampanyada kota yok

• Dopplereffect kullanıcısına yanıt

Hayır herseyde geçer

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

paycell şaşırtmaya devam ediyor :D

• aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt

Şuan için çok memnunum Paycell den. Fatura, bakiye yükleme, şok kampanyalarından her ay 3 hesap ile yararlanıyoruz ailece. Bu zamana kadar sorun yaşamadım aksine fazla yattı 2 defa. Cuma Günü kuponlarımı kullandigim n11 alışverişinde sadece sıkıntı yaşadım siparişim görünmüyor ama çokda sıkıntı yapmıyorum olumsuz da olsa sonuç. Inş hep böyle devam eder Paycell. Sorun yaşadığım da acil dönüş alabiliyorum mail attığımda en geç 24 saat içinde dönüş alıyorum.

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

evet öyle bende memnunum fazla yattı 2 defa derken yapmadığınız kampanya hediyesi mi yüklendi benim gibi oyun kampanyası ile birşey yapmamıştım diye hatırlıyorum ancak oyun kampanyasına istinaden para yatırmışlardı. bazen bende de işlemini yaptığım kanpanya parası yatmıyor bende mail atıyorum çözüyorlar ancak şu sorun var 1 kayıt sonuçlanmadan diğerini atamıyorsun ilkinin sonuçlanması gerek

• Bu kampanya yeni değil biliyorsunuz. Ama yararlanmak resmen eziyet. Bir çok şok gezdim. Hepsinde aynı kelimeler. Poşet dahi geçemiyoruz. Gıda dışı geçemiyoruz. Aslında yok öyle birşey. Şikayetvara şikayet ettim. İl sorumluları bile bilmiyor. Papağan gibi gıda dışı yok diyorlar. Kendi şirket kartları Paye kart ile karıştırıyorsunuz diyorum dinleyen yok. Paycell ile paye işlemi arasındaki farkı bilen yok. Qr işlem yerine paye işlemi yapıyorlar.

• MKTR_AHMET kullanıcısına yanıt

3 mağazada yaptım hiçbirinde sorun yaşamadım gerçi 1 i beni tanıdığı için sorun çıkarmasın başıma diyenlerden. kasiyer müdüre sordu sigara ***sigara sağlığa zararlıdır*** geçebiliyor muyuz diye müdürde kredi kartı gibi o da dedi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.