Şimdi Ara

PAYCELL REZİLLİĞİ VE TANIMLI KART KALDIRMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Paycell denen saçmalığı kullanmayın.

Paycell üzerinden sanal kart oluşturdum oluşturmaz olaydım. Türkcell hesabım kart ayarlarım da tanımlı olarak bu kart iki defa gözükmekte kaldır diyorum hata veriyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum bizim yapacağımız bir şey yok diyor. Destek maili atıyorum cevap yok Tüketici şikayeti oluşturuyorum Paycell müşteri hizmetlerini arayın veya farklı tarayıcıdan deneyin diyor. Arıyorum bizim yapacağımız bir şey yok kart kapalı diyor. Fatura ödemediğimde tanımlı kartan ödeme yap diye uyarı veriyor ve telefonun ekranı müdahale etmediğim sürece açık kalıyor.

Nasıl kaldıracağız bilmiyorum "Daha sonra tekrar deneyin diye hata veriyor." Paycel ne işe yarıyor Allah'ınızı severseniz. Banka kartı olmadan bir işe yaramıyor onda yapacağım işlerin fazlasını kredi kartı ile zaten yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Nisan 2018; 0:48:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PAYCELL Sanal Kart Silme Sorunu ve Rezaletleri

PAYCELL'de sanal kart silme işlemi uzun zamandır kullanıcılar için can sıkıcı bir sorun haline geldi. Birçok kullanıcı, sanal kartlarını silmek istediklerinde çeşitli hatalar alıyor veya kartları tamamen silinemiyor.

Bu sorun, kullanıcıların PAYCELL'i kullanmalarında ciddi sıkıntılara neden oluyor. Sanal kartları silemeyen kullanıcılar, yeni sanal kart oluşturamıyor veya mevcut kartlarını kullanamıyor. Bu durum, özellikle finansal işlemler için PAYCELL'e güvenen kullanıcılar için büyük bir engel teşkil ediyor.

PAYCELL, bu sorunla ilgili defalarca şikayet almasına rağmen, henüz kalıcı bir çözüm sunamadı. Bazı kullanıcılar, müşteri hizmetlerine ulaştıklarında geçici çözümler önerildiğini ancak bu çözümlerin genellikle işe yaramadığını belirtiyor.

Kullanıcıların bu sorundan kurtulmak için deneyebileceği bazı geçici çözümler şunlar:

• PAYCELL uygulamasını silip yeniden yüklemek
    • Cihazınızı yeniden başlatmak
    • Müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek

Ancak bu çözümler genellikle geçicidir ve sorunun tekrar ortaya çıkmasını engellemez. PAYCELL'in bu sorunu kalıcı olarak çözmesi ve kullanıcılarına sorunsuz bir hizmet sunması bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.