Şimdi Ara

Paylaşımlar Çalınıyor Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bir sayfa var ve sürekli paylaşımlarımız çalınıyor. Kaç aydır emek hırsızlığı yapıyorlar ve artık gerçekten sınırlarını aştılar. Mesajla uyardık fakat (tam bu smiley şeklinde) edalarında bizi umursamadılar. Sizden istediğim beğeni veya yorum atmadan sayfayı şikayet etmeniz. Şikayet eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bugün siz bize, yarın biz size.

-Bu sayfaya girin.
    -Sağ üst köşedeki (Mesaj butonunun yanı) butona tıklayın.
    -Altta yazanlardan "Şikayet Et"e basın.
    -"Sayfanın Kaldırılmasını İstiyorum" şıkkına tıklayın.
    -En alttaki "Mükerrer veya kategorisi yanlış" olan yere tıklayın.
    -Alttaki boşluğa bu linki yapıştırın ve 1-2 saniye bekleyin.https://www.facebook.com/HowIMetYourMotherReplikleri
    -Çıkan sayfaya tıklayın ve "Devam"a basın.

Yapanlara çok teşekkür ederim, eğer sizinde böyle bir sorununuz var ise seve seve yardım da ederim.

• TalatK T kullanıcısına yanıt
    kardeş benim sayfayada aynısı oldu. birisi benim sayfamın aynısını yapmış şikayet etmek istiyorum mükerrer ve kategorsi yanlış butonuna tıklıyorum sayfa linkimi yapıştırıyorum fakat sayfam gelmio yani şikayet edemiyorum ne yapmalıyım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardrocklord

kardeş benim sayfayada aynısı oldu. birisi benim sayfamın aynısını yapmış şikayet etmek istiyorum mükerrer ve kategorsi yanlış butonuna tıklıyorum sayfa linkimi yapıştırıyorum fakat sayfam gelmio yani şikayet edemiyorum ne yapmalıyım acaba

Linki yapıştırırken sadece şu şekilde olmasına dikkat edin, belkide sorununuz çözülür: facebook.com/sayfaismi
  • Şikayet etmekten başka bir şey yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 5 Şubat 2014; 20:06:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TalatK T kullanıcısına yanıt
    engel atabilirsin belki ama nasıl olur bilmiyorum engellesen bile bir hesap daha açıp ordan da görebilirler ne yazıkki tek çözüm şikayet etmek gibi görünüyor ondan bi sonuç alacağını sanmam
  • Biliyorum dostum zaten çook zaman önce amıştım bu konuyu, hala çalmaya devam ediyorlar, yapacak bir şey yok
  • Tek çözüm şikâyet etmeniz, ve ısrarla birilerine ettirmeniz sayfalarının kapanmasını isteyin; Emek hırsızlığı neymiş görsünler.!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.