Şimdi Ara

Paylaşımlı ekran kartı yükseltme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4gb ram, Ati HD 3400 256/1024, Intel Core Quad @2500 ve 340 gb'lik bir sisteme sahibim ve ekran kartımı olabildiğinin en üzerine, yani 1024'e çıkarmak istiyorum. Bir çok yerde araştırdım fakat öğütler dışında el ile tutulabilir bir yönteme rastlayamadım maalesef. Ekran kartımı şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum, ram-ekran kartı transferini deneme amaçla yapacağım zaten. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• o ram ayarlaması oyunlarda yada yüksek grafik gereken yerlerde otomatik olarak olur arkadaşım. sen ayarlamazsın yani. daha iyi grafik için düşünüyosan daha iyi kart almak istemesende anca o şekilde çözebilirsin. hyper memory sana cok fazla birşey kazandırmaz bellekten başka.
  • Performans farkı yaratmayan bir uygulama piyasada olan en ucuz pci-ex kartlardan alman daha mantıklı..
  • bu onbord ise bios'ta ami ise dvmt mode
    dvmt/fixed memory(....)
    fixed
    dvmt
    fixed/dvmt mode bunlardan birinde ya max. der yada 1024Mb falan seçersin ve bu işlem sistem raminden alır sistem rami grafik ramlerle aynı hızda çalışmıyor hangi akıllı uydurduysa ?
  • gpu-ram paylaşımı en yüksek windows7 de oluyor. onun dışında biosta bi ayar olması lazım vga cache diye, o var mı diye de bi bak
  • bu sorunun cevabını ben de bekliyorum hocam takipteyim.
  • arkadaşlar benim ram 2 lik ekran kartımı dvmt mode den yükseltcem maxsimum 224 oluyo bunu daha yükseltme şansımız varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet özen -- 11 Eylül 2010; 19:24:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.