Şimdi Ara

Paylaşımlı Ekrna Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bnm hp Compaq Presario v6500'üm Var Amd Turion 64 x2 TL-58 Mobile tecnology 1.90 Ghz Ekran Kartı Nvidia Ge force 7150M nForce 630M Paylaşımlı...

Bn Bunu Biosan En Az 32 En Cok 128 Yapıyorum bide 64 var ortası abska yok ilka ldgımda 1gb ram vardı 512lik 2 tane 287 görünüyordu dxdiagda 2 gb ram aldım 2.5 ramim Oldu ekrna akrtı Otomatikmen 1.89 Gb Oldu. Ama Bn 256lık Oyunları Cok Kasıyor Acmıyor dencek kadar var acılıyor oyunda menuler ferrarden hızlı ama oyun bi acılıyor böle " w " ileri tusuna basıyom böle 2 saniye bkliyor baslıyor gitmey napcam gec olarak yapıyor kasılma söz konusu ramdan deqil gibi 1gb deyekn öleydi 2.5 gb ram yaptım hala aynı Ekran kartından deqildir inş Cnku deqişmiyor biliyorsunuz Yha 256lıkları Acasa yeetecek Hyrlısı Herkse Şimdiden Cok Teşekkür Ederim...

• önmli up
  • paylaşımlı ekran kartı aynen ram den alıp kapasitesinin arttığına bakma harici kart normal uygulamalar içindir.ofis, film .video gibi uygulamalar yapılabilir.oyunlarda kasar bazı online oyunları oynatsa bile günümüz oyunlarında zorlanır yada hiç oynatmaz.normal pc oyunlarında kasar yada oynatmaz.harici ekran kartı gereklidir
  • peki qardeşim buna harici takamıyoruzki oyunalrı acıyor ama kasıyrr qercekten spr acıyor qöreslleri düşürsee aynı yüksetede aynı ama kasma sorunu var
  • up up up
  • leptoplarda genelde ekran kartları anakarta bitişiktir harici olsa dahi. paylaşımlı kartlar ise işlemciyle bitişik çalışır.ram den yer nedenide budur.ekran kartı takamazsınız sizin modele.kasmalar aşırı ısınmadan meydana gelir ekran kartının kasma nedeni bu hw monitör programını kurup pc sıcaklığını ölçebilirsin.hp lerin son dv6 serileri hariç genelde ısınma sorunu yaşanan bir yapısı var zorlanmaya gelmiyor. benimde bir kaç arkadaşımda var zorladığımda aşırı ısınmadan kapandıkları oluyordu.
  • qardeşim sıcaklık birde ekran akrtı chipseti deişince ne olur faydası biy yerde gördüm söküldü takıldı ama faydası ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarioglu32

peki qardeşim buna harici takamıyoruzki oyunalrı acıyor ama kasıyrr qercekten spr acıyor qöreslleri düşürsee aynı yüksetede aynı ama kasma sorunu var

anakartın harici destekliyorsa takılabilir, ama desteklemiyorsa yapacak bişey yok. Bilgisayar alırken bunları göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
  • laptop soğutucu alın ısıdan kaynaklanıyordur ama yinede paylaşımlı ekran kartları yüksek sistem gerektiren oyunları iyi oynatamaz
    en düşük çözünürlükte efektleri kapatıp deneyin, oyun açarken gereksiz prgramları ve virus prog devre dışı bırakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarioglu32

qardeşim sıcaklık birde ekran akrtı chipseti deişince ne olur faydası biy yerde gördüm söküldü takıldı ama faydası ne

bazı yerlerde söküp monte edebiliyorlar ama uzun soluklu olmaz elinde kalır pc. değişmez ekran kartı çok istisna değişenler.genelde güçlü fp ürünlerde monster msi dell in alienware serisi gibi leptoplarda işlemci ve ekran kartları değiştirilebilir.çünkü kasaları geniş ve ağırdır.değiştirilememesinin bir nedeni ince ve hafif tasarım yapabilmek için yerden kazanıyorlar bundan bütünleşik yapılırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Ekim 2011; 1:58:04 >
  • Memory 2048 MB (2 x 1024 MB) / Memory MAX! Up to 2 GB DDR2
    Video Memory Up to 559 MB
    Hard Drive 160 GB (5400 rpm)
    3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit (integrated)

zorla güzellik olmayacağının bir örneği var ortada.
    bence anakart üst versiyon, işlemcisi anakartın max özelliklerinin altında, ram ve ekran kartını da aynı şekilde düşünmeli diye düşünüyorum. bir de oyun için masa üstü pc gerek. notebook' da oyun için iyi bir ekran kartı ve soğutması, işlemcisi ram'i felan olmalı. sendeki durum bir nevi 10 katlı gökdelen yapıyorsun ama temeli 3 kata müsade ediyor. durum böyle olunca ata dehh dersin dört nala koşar ama eşeği malum bazen çeksen de yürütemezsin.

• qardeşim sorun aslınd ayok oyundaki kasma olanagı işelmci 2.7 ghz istiyor bnde ise 1.9 var birde ekrna akrtımı tam emn deilim bir anlkam verememdim biosda 128 en yuksek 256 lıkları bile son gerselde acıyoraama ileri ayap kesik kesik gidiyor ekran akrıtmı işlemcimi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

Memory 2048 MB (2 x 1024 MB) / Memory MAX! Up to 2 GB DDR2
    Video Memory Up to 559 MB
    Hard Drive 160 GB (5400 rpm)
    3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit (integrated)

zorla güzellik olmayacağının bir örneği var ortada.
    bence anakart üst versiyon, işlemcisi anakartın max özelliklerinin altında, ram ve ekran kartını da aynı şekilde düşünmeli diye düşünüyorum. bir de oyun için masa üstü pc gerek. notebook' da oyun için iyi bir ekran kartı ve soğutması, işlemcisi ram'i felan olmalı. sendeki durum bir nevi 10 katlı gökdelen yapıyorsun ama temeli 3 kata müsade ediyor. durum böyle olunca ata dehh dersin dört nala koşar ama eşeği malum bazen çeksen de yürütemezsin.

doqrudur qardeşim ama bnm düşüncem o deil 128lklerdede oluyor aynısı ekra kartı ise sorunsuz uyusuyor 64lüktede yaptı gröüntü üdşükte olsa sitede sadece işlemcim cokyvs görünüyor şimdi apcam lasım işlemci deişssem nolur

• Amma yanlış anlatımlar olmuş. Tabi bu konu sahibi ile alakalı. k yerine q g yerine q vb harfler kullanıp tam anlamı ile derdini anlatamadığı için konuyu uzattıkça uzatmışlar.

Sarioğlu...
    Elindeki laptop nvidia chipsetli bir laptop yada notebook. Bu aletin ekran kartı onboard. bunu değiştirme sansın fazla yok. üzerinde pci-e nin notebooklardaki ismi mxm portu olmadığından dolayı ekran kartı değiştirmen oldukça zor. Anca laptopun anakartını yada kendisini değiştirerek istediğin oyunları oynayacak hale gelebilirsin. Birde forum kurallarini okuyup yazılarını bir daha ki sefere kurallara gore yazarsan daha rahat yardım alırsın.
  • kusura bakmayın tabiki kruallara uyarım son soru olrak benim biostan 128 yaptıgım zamn ekran kartını müzik dinlerken müzikleriden cıt cıt haif sesler geliyor neden yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Amma yanlış anlatımlar olmuş. Tabi bu konu sahibi ile alakalı. k yerine q g yerine q vb harfler kullanıp tam anlamı ile derdini anlatamadığı için konuyu uzattıkça uzatmışlar.

Sarioğlu...
    Elindeki laptop nvidia chipsetli bir laptop yada notebook. Bu aletin ekran kartı onboard. bunu değiştirme sansın fazla yok. üzerinde pci-e nin notebooklardaki ismi mxm portu olmadığından dolayı ekran kartı değiştirmen oldukça zor. Anca laptopun anakartını yada kendisini değiştirerek istediğin oyunları oynayacak hale gelebilirsin. Birde forum kurallarini okuyup yazılarını bir daha ki sefere kurallara gore yazarsan daha rahat yardım alırsın.

yardım edermisin kardeşim cıt pıt ses geliyor 64 ken tık yok :)
  • ben laptopun ekran kartını çıkartabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.