< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PayPal bir şekilde geri getirilmeli (6. sayfa)
-
-
çok haklısın ki benim yaptıgım işle bile paypal en önemli öncelik taşıyor
-
Bddk'nin PayPal hakkinda son videosu. Herifler okadar piskin ki sanki onlarin bize ihtiyaci var
https://www.youtube.com/watch?v=yPUrc6wH92E&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz de yeni çapulcusunuz?quote:
Orijinalden alıntı: HA-DHyeni trolsünüz? devlet 5 cephe de sen ekmek peşindesin gitsene cepheye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paypal olmasa okuyamazdım. Bu kadar önemlidir Paypal benim için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paypalın hizmet verdiği yabancı siteden hesap açın, ben daha 2-3 hafta önce yabancı paypal hesabımdan sipariş verdim.
-
Odeme alip tr banka hesabina aktarsana o o yurtdisi paypal hesabindan
Tam ihtiyacım olacakken gitti. Geri gelir mi bilinmez...
sipariş verirsin, para gönderirsin. sorun ödeme alıp türkiye'ye sokabilmek. tek yöntem kripto şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Ekim 2020; 18:57:37 > -
Bugaristan,Arnavutluk,Bosna gibi Balkanlar'a gitmekten başka çare kalmadı ne yazık ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 12 Ekim 2020; 19:12:24 >
Türkiye'deki yönetim istediğinde oynayabileceği ve devamlı müdahale edip kontrol altına almak isteyeceği unsurlar istiyor.Özgür olmayan sermaye buna izin vermez.Sebep bu yönetimin değişmesi lazım.Aksi takdirde gelmezler.
Burada temsilcilik açacak ve ülke yönetimi ne isterse kuruluş onu yapacak.Bunu kimse istemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Bu Ülkede iktidar değiştiği anda PayPal kullanacak İnternet bulamazsın, Memurların ve Emeklilerin maaşları günü günûne ödenmez. PasPas olur hayatın..
Alıntıları Göster80 sene bu ülke yaşamış ve kalkınmış, T.C = bir parti DEĞİLDİR. yaşım 50 onlardan öncesinide biliyorum. yani yeni yetme yalanlar bana sökmez. hayatımın en rahat dönemi 1988-1999 arasıdır. Bak sana örnek olsun Ekrem BAŞKAN kasası bomboş belediyeyi 1 senede ihya etti. bu ülke her zaman yaşayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Ekim 2020; 19:48:40 > -
Türkiye'ye döviz getirmek için gerçekten çok ihtiyacımız olan global ödeme yapma ve alma sistemi. Acilen geri gelmeli
-
Bu yalanlarla kendini iyi avutmuşa benziyorsun. Çapulcuların ortak paydaları asla gerçekleşmemiş şeyleri hayalleriyle karıştirmalarıdır.quote:
Orijinalden alıntı: power-pc80 sene bu ülke yaşamış ve kalkınmış, T.C = bir parti DEĞİLDİR. yaşım 50 onlardan öncesinide biliyorum. yani yeni yetme yalanlar bana sökmez. hayatımın en rahat dönemi 1988-1999 arasıdır. Bak sana örnek olsun Ekrem BAŞKAN kasası bomboş belediyeyi 1 senede ihya etti. bu ülke her zaman yaşayacaktır.
Alıntıları Göster
Ekreme taze para lazım %10 emanet oy icindeki Militanlara kadrolastirmak için.
Sen bu ülkede 90.lar mükemmel diyorsan sana kocaman bir şey çekilirdi de anlamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 12 Ekim 2020; 20:5:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İş denilince, yobaz zihniyetin aklına sadece bakkal, market ve toptancı geliyor. Çağ değişti. İnternetten iş yapan gençler var. Mikro ödemeler alıyorlar. Öğrenci gençlerimiz tasarım yapıyor, oyunlarda item satıyor. Web tasarımı yapıyor, çizimler yapıyorlar. Karşılığında 3-5-10-20$ alıyorlar. Akmasa da damlar. Bugün 10$ para kazanan gencimiz, yarın daha büyük işler yapmaya başlayacak. Swift kullanan var mı bilmem ama 100$ transfer yap, 30$ keserler. Resmen soygundur. Dünya bambaşka bir yöne doğru evriliyor. Artık her şey dijital. Tabi yine yobaz zihniyet bunu anlayamıyor. Onlar halen süpürge alıp satacak, marketine toptan deterjan alacak. Kafası sadece buna çalışıyor. Birisi de yukarıda "Devlet 5 cephede çarpışıyor" demiş. Ne yapsın kişi? Para kazanmaya çalışmasın mı? Madem Devletin çok derdi var, Paypal ile derdi ne? Amaç farklı. İstiyorlarki havuz medyası gibi her şeyi yönetsinler. Milyarlarca dolarlık firmalar bütün bilgilerini Erdoğan'a versin, Erdoğan istediğinde dalkavuk bakanları gibi önünde eğilsinler. Kimse takmaz böyle ülkeyi. Takmıyor da. Vatan millet Sakarya edebiyatıyla bu kadar. Siz bu yapılanları gelişmiş bir ülkede yapın, o bayrağı bir yerinize sokar. Bayrak edebiyatını başka yerde yapın. Burası teknoloji forumu, teknoloji konuşulur.
Şimdi konuya dönelim. Ülkede Paypal yok ancak dijital paralar çok yaygın olarak kullanılıyor. Dijital para kullanan firmalar da var. Ben size pratik bir çözüm sunayım:
Ülkemizde Bitcoin ve kripto paraların kullanımı yasal. Btcturk'de hesap açın. Sizden gerçek kişi olduğunuzu kanıtlamanızı istiyorlar. Selfie çekiyorsunuz, kimlik bilginizi paylaşıyorsunuz ve üye oluyorsunuz. Birkaç banka ile direk havale şansınız var. Akbank ile direk havale yapıyorsunuz ve havale ücreti ödemiyorsunuz.
Şu soru gelebilir; E Bitcoin düşüyor, kripto para düşüyor/yükseliyor. Ben öyle bir sistem istemiyorum. Zaten öyle bir sistem yapmayacaksınız. USDT transferi yaptıracaksınız. Bildiğiniz dolar. Size 10$ mı yollayacaklar? Btcturk'de USDT adresinizi vereceksiniz, oraya yollayacaklar. Parayı bankaya mı çekmek istiyorsunuz? USDT'yi TL yapacaksınız ve hesabınıza çekeceksiniz. Alıştığınız zaman gerçekten çok kolay. Konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yardımcı olurum.
Bu arada Hükümeti savunan, Vatan, Millet, Sakarya muhabbeti yapanlar varsa kaale almayın. Yanlış forumdalar. Kendi yobaz sitelerinde yazsınlar. Tefsir paylaşsınlar, Osmanlı torunu olduklarını yazsınlar, Abdülhamid resimlerini profil fotosu yapsınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazdıklarınla gerçek Yobaz ,Örümcek kafalı belli oluyor, neyse iyi ki Erdoğana oy vermişim vur kafanı duvarlara.quote:
Orijinalden alıntı: Pablo Bossİş denilince, yobaz zihniyetin aklına sadece bakkal, market ve toptancı geliyor. Çağ değişti. İnternetten iş yapan gençler var. Mikro ödemeler alıyorlar. Öğrenci gençlerimiz tasarım yapıyor, oyunlarda item satıyor. Web tasarımı yapıyor, çizimler yapıyorlar. Karşılığında 3-5-10-20$ alıyorlar. Akmasa da damlar. Bugün 10$ para kazanan gencimiz, yarın daha büyük işler yapmaya başlayacak. Swift kullanan var mı bilmem ama 100$ transfer yap, 30$ keserler. Resmen soygundur. Dünya bambaşka bir yöne doğru evriliyor. Artık her şey dijital. Tabi yine yobaz zihniyet bunu anlayamıyor. Onlar halen süpürge alıp satacak, marketine toptan deterjan alacak. Kafası sadece buna çalışıyor. Birisi de yukarıda "Devlet 5 cephede çarpışıyor" demiş. Ne yapsın kişi? Para kazanmaya çalışmasın mı? Madem Devletin çok derdi var, Paypal ile derdi ne? Amaç farklı. İstiyorlarki havuz medyası gibi her şeyi yönetsinler. Milyarlarca dolarlık firmalar bütün bilgilerini Erdoğan'a versin, Erdoğan istediğinde dalkavuk bakanları gibi önünde eğilsinler. Kimse takmaz böyle ülkeyi. Takmıyor da. Vatan millet Sakarya edebiyatıyla bu kadar. Siz bu yapılanları gelişmiş bir ülkede yapın, o bayrağı bir yerinize sokar. Bayrak edebiyatını başka yerde yapın. Burası teknoloji forumu, teknoloji konuşulur.
Şimdi konuya dönelim. Ülkede Paypal yok ancak dijital paralar çok yaygın olarak kullanılıyor. Dijital para kullanan firmalar da var. Ben size pratik bir çözüm sunayım:
Ülkemizde Bitcoin ve kripto paraların kullanımı yasal. Btcturk'de hesap açın. Sizden gerçek kişi olduğunuzu kanıtlamanızı istiyorlar. Selfie çekiyorsunuz, kimlik bilginizi paylaşıyorsunuz ve üye oluyorsunuz. Birkaç banka ile direk havale şansınız var. Akbank ile direk havale yapıyorsunuz ve havale ücreti ödemiyorsunuz.
Şu soru gelebilir; E Bitcoin düşüyor, kripto para düşüyor/yükseliyor. Ben öyle bir sistem istemiyorum. Zaten öyle bir sistem yapmayacaksınız. USDT transferi yaptıracaksınız. Bildiğiniz dolar. Size 10$ mı yollayacaklar? Btcturk'de USDT adresinizi vereceksiniz, oraya yollayacaklar. Parayı bankaya mı çekmek istiyorsunuz? USDT'yi TL yapacaksınız ve hesabınıza çekeceksiniz. Alıştığınız zaman gerçekten çok kolay. Konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yardımcı olurum.
Bu arada Hükümeti savunan, Vatan, Millet, Sakarya muhabbeti yapanlar varsa kaale almayın. Yanlış forumdalar. Kendi yobaz sitelerinde yazsınlar. Tefsir paylaşsınlar, Osmanlı torunu olduklarını yazsınlar, Abdülhamid resimlerini profil fotosu yapsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 12 Ekim 2020; 20:26:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendi halinde yurtdışına ufak ticaretlerle geçiren küçük işletmeleri veyahut tüzel insanları bitirdi PayPal hamlesi. Hala herhangi bir alternatif gelmemesi de cabası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Yazdıklarınla gerçek Yobaz ,Örümcek kafalı belli oluyor, neyse iyi ki Erdoğana oy vermişim vur kafanı duvarlara.
Alıntıları GösterHahhaa ne oldu oğlan sinirlendin mi sincap
Kendisi sarayda oturan ama müminler sabretmeli diyen bir adamdan başkasına oy vermen beklenmezdi zaten. Erdoğan çok akıllı adam. Senin gibi üstün zekalı ktileyi çok iyi yönetiyor. Tefsir hastası din güdümlü kendisini vatansever sananları yönetmek çok kolay. Onların geldiği yerden gelmek yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Boss -- 12 Ekim 2020; 21:3:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Freelance den gelecek para paypal ile yurtdışına çıkacak (yurt dışı alışveriş) paranın 10da 1 i bile olamaz. Bu yüzden bu hükümet varken paypal ı unutun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 12 Ekim 2020; 21:11:45 >
Selamlar, biraz konu dışı ama yurtdışından bi 250 dolarlık alacağım var. Bir arkadaşımın karısı yabancı olduğu için onun Paypal'ına yönlendirebiliyorum. Ancak kendisi TR'de olduğundan çekmekte sorun yaşıyoruz. Yurtdışından Ebay'den vs. 250 dolarlık alışveriş yapmayı düşünen var mı? Ödemeyi paypal dan yapıp benim hesabıma parayı gönderebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X