Şimdi Ara

PayPal bir şekilde geri getirilmeli (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paypal gitti Skrill ile idare ediyorduk

Şimdi oda gitti ne yapacağız bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: micyok

hocam yasal olarak evet açılamıyor fakat başka ülkeler üzerinden hesap açıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum para çekme ve göndermede sıkıntı yaşamadım

Senin mevzu şeye dönmüş. Mesela Instagram yasaklanır ama sen şey dersin, olsun VPN ile giriliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: micyok

hocam yasal olarak evet açılamıyor fakat başka ülkeler üzerinden hesap açıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum para çekme ve göndermede sıkıntı yaşamadım

Hesap açarken PayPal'ın talep ettiği "başka ülke" alan kodlu telefon numarası işini nasıl hallettiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet resmen kendi eliyle ülkeye sıcak döviz girişini engelliyor,sonra neden ekonomik krizdeyiz diyoruz. paypal ile insanlar yurtdışına iş yapıp para kazanıyordu şimdi paypal eksinliğinden kazanç oranı %80 azaldı.

• Paypal geri gelmesine geri gelir de, ne zaman geleceği de malum, herkes de biliyor bunu... ipucu vereyim: 2023...

• quote:

Orijinalden alıntı: SECourses

Paypal gitti Skrill ile idare ediyorduk

Şimdi oda gitti ne yapacağız bilmiyorum

skrill ocak 2021 de Tr den gideceğini açıkladı ve biraz araştırdım Türkiyeden para çekmek isteyenler 1,5-2 aydır paralarını çekememiş, galiba gitmeden Tr kullanıcılarına iyi bi kazık atacak bunlar, yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: molella

skrill ocak 2021 de Tr den gideceğini açıkladı ve biraz araştırdım Türkiyeden para çekmek isteyenler 1,5-2 aydır paralarını çekememiş, galiba gitmeden Tr kullanıcılarına iyi bi kazık atacak bunlar, yazık...

Alıntıları Göster

Evet önceden 3 günde geliyordu para. Nerdeyse 15 gündür bekliyorum hala gelmedi

Paramıza çökecekler galiba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 23 Aralık 2020; 1:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir durum olması durumunda ne yapılır peki? bu resmen hırsızlığa girer, parası orada kalanlar haklarını nasıl arayacak peki?

• Türkiyede ortalama siyasetçi yaşı 60.

Böyle geri kalmışlık yok. Bir tek Türkiyede.

• Hiç gelmeyecekmiş gibi..

• Yav para alma gönderme firmalari Türkiye'deki lira bakiye faaliyetlerini durduruyor. firma değiştirmekten bıktım bu nedir bee. Western union mı çalışıyor bu hükümet anlamadım ki

• kripto olarak artık :(

• akp iktidarı kasıtlı olarak halkını fakirleştiriyor.

• Kendi kendine ambargo uygulayan ulke dunyada zor bulunur. Yakin bir arkadasim yuzbinlerce dolar para kazaniyordu yazilimdan. Paypal kapandigi anda sirketini Estonya’ya tasidi. Artik yuzbinlerce dolar vergiyi Estonya hupletiyor. Bu sadece bir kisi. Cevremde Paypal sayesinde uc bes kurus kazanip gecinen bir suru insan vardi. Ozellikle muzik ile ugrasanlar. Cogu yurtdisina kacti. Ne kadar doviz yurtdisina cikti artik siz hesap edin. Gercekten buyuk bir deha Paypal’i ulkeden kacirtmak… Komunist Cin’de dahi faaliyet surduren bir uygulamayi Turkiye’den kacirdiniz. Su an adam gibi odeme yontemi tek kripto kaldi. Onun da yasaklanmasi veya en iyi ihtimalle deli dumrul vergileri getirilmesi eli kulagindadir. Gecen yurtdisinda yasayan yabanci arkadasa para yollamam gerekti. Tabiki ilk olarak paypali dedi. Paypal yasakli deyince ilk olarak saka yapiyorum zannetti. Ben olayi anlatirken yuzum kizardi, utancimdan yerin dibine girdim. Adami dolandirmaya calismadigimi ispatlamak icin iki saat dil doktum adama… Saatler suren ugras sonucu en son kripto ile yolladim. Ben ne diyeyimki? Ne diyeyim bu rezalete? Hukumetinizin degerini bilin, dunyada esi benzeri yok cunku..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Haziran 2023; 0:18:15 >

• Paypali beklerken Wise da gidiyor bu arada.

• Gelmediği her gün daha da kötüye gidiyoruz maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • prokurulum kullanıcısına yanıt

paypal beklerken en temel sosyal medyalar gitmeye başladı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.