Şimdi Ara

PayPal bir şekilde geri getirilmeli (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: K1NG Ç. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
21.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sebep? Adam oldu da CHP'de halk mı seçmedi?

Ecevit nasıl seçildi peki? Ecevit'i kim seçti? Demek ki Ecevit mevcut CHP çizgisinde değildi ki halkın büyük çoğunluğunda karşılık buldu.

İmamoğlu yeni Erdoğan işte. Önümüzdeki 30 yıl bu ülkenin çeşitli kademelerinde göreceğiz.

Mesele şu; İmamoğlu gelince "Pkk çiçektir artık mücadele etmeyeceğiz, Diyarbakır ismini Amed yaptık, faşist diktatörlerin Tunceli yaptığı güzide şehrimize özerklik verdik adı da Dersim oldu, tüm devlet haklarımızdan vazgeçiyoruz, Ege Yunan'ın, Akdeniz Rum'undur, güneyimizde Pkk devletini kabul ediyoruz, boğazlar bizim değil İngiliz gelsin yönetsin, Ağrı dağı Ermenistan'ın hakkıdır verdik gitti, Kuzey Kürdistan Özerk Devletini kurduk, Atatürk ve Türk ismini tüm ülkeden def ediyoruz" gibi söylemler ve eylemleri mi olacak?

Elbette olmayacak. Olacak en fazla yasaklı siteler kalkar, diyanet bütçesi kısılır, hadi en iyi ihtimalle cemevleri de ibadethane sayılır ve aydınlatma elektriğini devlet öder, medya azıcık nefes alır, muhalif kanallar değil medya. Zira muhalif kanallar muhalif kalmayacak, yandaş olacak, yandaşlar zaten devrin adamı kimse ona yanlar. Garip tarikat ve derneklere baskı başlar az biraz. O kadar.

İhtimal yok ki Paypal açılsın. Bu bankacılık yönetmeliği. Ki ülkemizde de AB sonrası yürürlüğe girdi.

Ha İmamoğlu CHP adayı olmadı da diyelim yeni bir isimle girdi. Yine seçilir. Bugün olmaz yarın seçilir. Zira 30 yıl öncenin Erdoğan'ı ile birebir aynı. Biri Rizeli bir Trabzonlu tek fark bu. Ha bir de birinin diploması var.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Konu vergi değil hocam. Konu bankacılık kanunu. Bu bir bankacılık sistemi.

Ebay mevcut potansiyeli beğenmemiş çıkmış gitmiş ülkeden. Aynı Ebay Gittigidiyor üzerinde potansiyel görüp satınalma yapıyor halbuki. Demek ki mevcut kanunlara uyma konusunda bir sıkıntısı yok. Paypal'dan kazancı olmadığı için ofis, sunucu işleri ile uğraşmanın yatırımını karşılayamayacağını düşünmüş.

Ya nolur izin verseler diye bir ülke yönetimi olmaz. O zaman diğer bankalar demez mi biz niye dediklerini yapıyoruz? Dava etse kazanırlar. Bu ülkede bir sürü yabancı banka mevcut.

Bu konuda tek dönüş komple BDDK değişimiyle olabilir. Deniz yurtiçinde veri depolamayı bırakır tüm verileri Rusya'ya taşır elbette ne diye burada tutsun.

• Devlet diyorki, günde 10-12 saat fabrikalarda, sanayide, avmde, restoranda çalış, 300 dolar maaş al, ne öl ne yaşa.

Sakın yurtdışına iş yaparak güzel para kazanma, bu topraklarda sadece hak etmeyen insanlar çok para kazansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Devlet diyorki, günde 10-12 saat fabrikalarda, sanayide, avmde, restoranda çalış, 300 dolar maaş al, ne öl ne yaşa.

Sakın yurtdışına iş yaparak güzel para kazanma, bu topraklarda sadece hak etmeyen insanlar çok para kazansın.
    Aslında devlet demiyor, Akp diyor. Güzelim 'devlet' kavramına incir ağacı diken Akp'dir. Akp A.Ş. de denilebilir. Bizler o şirketin kölesiyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt

Aslında kısmen haklısınız. Demokratik ülkelerin çoğunda bu tür audit bilgilerini paypal paylaşıyor.

Ancak şimdiki durumu göz önüne getirin.

Neler neler çıkar.

"Vay sen zamanında x kişiden 10.000 dolar almışsın, teröristsin" diye neler çıkar.

Detayları çok hatırlamıyorum, zamanında bu forumda değil bambaşka ortamlarda iyi tartışıldı bu konu. Hatta sırf bu sebepten doalyı, 2. dünya savaşı sonrası kurulan konjonktürde Swift sistemi biliyorsunuz Amerikanın elinde. Aslında Paypal da bu arada Amerika kontrollü. Bu yüzden block chain temelli sistemleri ne FED istiyor ne ECB istiyor.

Çünkü paranın izini süremiyorlar.

Gerekçe "terör finansmanı" gerçek ise sermaye kontrolü

• Kanun düzenleme diyenler latin amerikadaki herşeyi yasaklayan sosyalist devletler gibi davranıyor. O latin ülkelerinin dünyada bir ağırlığı ismi cismi yokken herşeyi devlet diyerek yasaklıyor.

İster kabul edin ister etmeyin artık şirketler devletlerden büyük. Devletler halkın ticaretinin gelirinin önüne taş koymaktan vazgeçmeli. Vergi vergi diyorlar zorda kaldığında bakıyorsun o kadar vergi toplayan devlet ortada yok. Gerektiğinde yardımı olmayacaksa ne için vergi ve devlet?

• Suanda herhangi bir suclama olmadan banka senin bilgilerini normalde paylasamaz ki. Mesela hakkinizda savciliktan karar cikar arastirmak icin o zaman hesabinizi inceleyebilirler. Sadece para almaktan kimse ömür boyu hapse girmiyor bizim ulkede en azindan ben okumadim, gormedim aksine fetocu olan bireylerin aralarinda nasil para aktarimi yapip tum parayi hic ettiklerini cok duydum.

Paypal cok guzell bir sistem ama bu sistemi yonetenlerin eline turkiye gibi temeli olmayan ekonomileri verirsen, aksi bir durum olursa ümüğünü sıkarlar. Gücluysen zaten etkilenmezsin cok.

Ayrica eegerli dostum Bitcoinde bu amacla ortaya çıktı zaten bu kadar deger kazanmasinin sebebi de buydu hatta. Escobar paralari degerlendiremedi gomdu simdiyse dunya ders aldi. Ondaki hatalari yapmiyor surekli yatirimlarla mesru hale getiriiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Nerde uyduruyorsunuz bilmiyorum ama Paypal kendim 8 yildir aktif kullanirim öyle birsey yok.

Paypal hesabi actiktan sonra istedigin Para kurundan hesap ekleyebiliyorsun hesabina.

Mesela ben Dolar Bakiyesi actim adam bana Dolar üzerinden parayi yolladi ve hesabima Dolar geldi. Lakin Euro olarak cekmek istiyorsam Paypal Kur farkindan kesinti yapip Euro ceviriyor.

TL Dolar Euro bircok kurdan yaptim yalniz normal kura göre az daha kesinti yapiyor Paypal sonucta kazanci olmasi lazim.

• bu yasakçı zihniyet başta olduğu müddetçe ülke ekonomisinin düzeleceği yok. ekonomiyi batıranlardan,ekonomiyi düzeltmelerini beklemek aptallıktır.

• monday morning M kullanıcısına yanıt

Boş yapma, Türkiye'ye adamlar neden kursun serverlarını. Senin gibiler dışında bu ülkeye güvenen yok. Hırsızlık, hortumculuk, mafyacılık herşey var adalet yok adam senin ülkene gelir mi? Kafanız bu kadar mı basmıyor. Bir ülkeye yatırım yapması için adamlara güven vermen lazım ilk olarak başka ülkelerde bunu yapıp Türkiye'de yapmıyorsa sence Türkiye'yi çekemediklerinden mi? İki gazete kitap bişey okuyun şu ekonomi alanında az biraz bişeyler öğrenin ezbere konuşmayın.

• Booking.com geri dönüyor belki Paypal da döner...

• Paypal hk eskiden şikayetler okurdum.Onlardan neden bahsetmiyorsunuz? Türkiyeden. Arkadaş kredi kartını silmek istiyor paypaldan. Müşteri hizmetleri alay,küfürlü konuşma ne istersen var. Buna benzer şikayetler de vardı. Bu durumda banka gibi fiziksel bir başvuracağın bina var mı? Geçmişi tarayın bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: T|G

Boş yapma, Türkiye'ye adamlar neden kursun serverlarını. Senin gibiler dışında bu ülkeye güvenen yok. Hırsızlık, hortumculuk, mafyacılık herşey var adalet yok adam senin ülkene gelir mi? Kafanız bu kadar mı basmıyor. Bir ülkeye yatırım yapması için adamlara güven vermen lazım ilk olarak başka ülkelerde bunu yapıp Türkiye'de yapmıyorsa sence Türkiye'yi çekemediklerinden mi? İki gazete kitap bişey okuyun şu ekonomi alanında az biraz bişeyler öğrenin ezbere konuşmayın.

Boş yapma derken? Sanal klavye delikanlılığı yapma bana. Adam ol.

Ben tüm dataları burada tutsunlar demiyorum, türkiye üzerinden para giriş çıkışı datalarını burada tutsunlar diyorum. Bunu hizmet verdikleri bütün ülkelerde yapıyorlar.

Hadi yallah şimdi, adam olda gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Sebep? Adam oldu da CHP'de halk mı seçmedi?

Ecevit nasıl seçildi peki? Ecevit'i kim seçti? Demek ki Ecevit mevcut CHP çizgisinde değildi ki halkın büyük çoğunluğunda karşılık buldu.

İmamoğlu yeni Erdoğan işte. Önümüzdeki 30 yıl bu ülkenin çeşitli kademelerinde göreceğiz.

Mesele şu; İmamoğlu gelince "Pkk çiçektir artık mücadele etmeyeceğiz, Diyarbakır ismini Amed yaptık, faşist diktatörlerin Tunceli yaptığı güzide şehrimize özerklik verdik adı da Dersim oldu, tüm devlet haklarımızdan vazgeçiyoruz, Ege Yunan'ın, Akdeniz Rum'undur, güneyimizde Pkk devletini kabul ediyoruz, boğazlar bizim değil İngiliz gelsin yönetsin, Ağrı dağı Ermenistan'ın hakkıdır verdik gitti, Kuzey Kürdistan Özerk Devletini kurduk, Atatürk ve Türk ismini tüm ülkeden def ediyoruz" gibi söylemler ve eylemleri mi olacak?

Elbette olmayacak. Olacak en fazla yasaklı siteler kalkar, diyanet bütçesi kısılır, hadi en iyi ihtimalle cemevleri de ibadethane sayılır ve aydınlatma elektriğini devlet öder, medya azıcık nefes alır, muhalif kanallar değil medya. Zira muhalif kanallar muhalif kalmayacak, yandaş olacak, yandaşlar zaten devrin adamı kimse ona yanlar. Garip tarikat ve derneklere baskı başlar az biraz. O kadar.

İhtimal yok ki Paypal açılsın. Bu bankacılık yönetmeliği. Ki ülkemizde de AB sonrası yürürlüğe girdi.

Ha İmamoğlu CHP adayı olmadı da diyelim yeni bir isimle girdi. Yine seçilir. Bugün olmaz yarın seçilir. Zira 30 yıl öncenin Erdoğan'ı ile birebir aynı. Biri Rizeli bir Trabzonlu tek fark bu. Ha bir de birinin diploması var.

Karaoğlan Koalisyonla seçildi, tek başina %52 alarak değil. Tarih oldu. İmamınoğlu veya Yavaş değil TÜRKİYE'ye BAŞKAN olmak , Muharrem İnce nin aldığı %30 oya bile ulaşamaz. Çünkü bu Millet 90 ları çok çok iyi hatırlıyor.

Bu ülkede %85 üstü katılımla % 52 oy alarak İktidara gelen Partiye de , CUMHUR BAŞKANINA da saygı duyulacak , zoruna gidiyorsa bunun tedavisi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 14 Ekim 2020; 10:20:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Karaoğlan Koalisyonla seçildi, tek başina %52 alarak değil. Tarih oldu. İmamınoğlu veya Yavaş değil TÜRKİYE'ye BAŞKAN olmak , Muharrem İnce nin aldığı %30 oya bile ulaşamaz. Çünkü bu Millet 90 ları çok çok iyi hatırlıyor.

Bu ülkede %85 üstü katılımla % 52 oy alarak İktidara gelen Partiye de , CUMHUR BAŞKANINA da saygı duyulacak , zoruna gidiyorsa bunun tedavisi yok...

Alıntıları Göster

Mesela Sisi ve Esad daha yüksek oy oranıyla kendi ülkesinde seçimleri kazandı. Ama senin saygı duydukların onlara saygı duymuyor.

Mesela hakaret yağdırdığın İmamoğlu İstanbul seçimlerini kazandı ama saygı duymadınız, iptal ettiniz ve tekrar seçime gittiniz. O seçimde de %55 oy aldı. Görüyoruz ki hala saygı duymuyor, üstelik hakaret ediyorsunuz. UTANMAK nedir haberiniz var mı?

• İsviçre bankasından hesap açtır. PayPal hesabını ona bağla.

Devlet har vurup harman savurmaya vergi aramaktan içerideki parayı dışarı kaçırmaktan bıkmadı. Normalde dışarı çalışanlar zaten bağkur ödemesini yapıyor ve ciddi gelir kaynağı.

Bir firma yaptığı işe veya ürüne ait vergiyi bir ülkede veriyorsa diğer ülkede vermek zorunda değil. Uluslar arası vergi anlaşmalarına aykırı şekilde adamları sömürmeye çalışacak vergi usulleri koyarak tüm firmaların yatırımlarını kaçırmakta ısrarcı olup paypal gibi firmaların Türkiye içi alışverişlerde verilecek vergi trafiğini de engelliyorlar. Vergi oluşturacak Türk sunucularının kiralanması gibi hizmetlerinin erişimini de zorlaştırıyorlar.

• Blockchain teknolojisi bu işi çözecektir gelecekte. Sadece bitcoin olarak düşünmeyin. Dolar bazlı kripto paralar var mesela Tether. Bir tether her zaman 1amerikan dolarıdır ve tüm dünyaya masrafsiz anlık olarak 7/24 gönderebilirsiniz. Kripto paralar zamanla bu durumdan bizi kurtarabilir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.