bak Ekrem İMAMOĞLU'na hakaret ediyorsun burada yani suç işliyorsun. adam istese seni süründürür. eminim burayı İBB'de okuyanlar vardır. 80'lerin sonu ve 90'lı yıllar en rahat ve kafa rahat yaşadığım zamanlardı, kendini kandıran sensin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 14 Ekim 2020; 13:2:38 > |
PayPal bir şekilde geri getirilmeli (12. sayfa)
-
-
Ülkemizde denetim altında olacaksa hemen açılır ama ozaman da paypalın bi özelliği kalmaz diye düşünüyorum.
-
millette para olanda harcama derdinde buğün ne alsam.
-
PayPal ödeme sistemi sayesinde, Ebay'den çok uygun fiyata ürünler alıyordum eskiden.
Önce PayPal kapandı, sonra gümrüğe tabi tutulan fiyat barajı düştü, en sonunda da sıfırlandı. Artık her şeyden gümrük vergisi kesiliyor. Yurtdışı alışverişin cazibesi kalmadı.
PayPal geri gelse bile, hazırdaki gümrük sisteminde bir anlamı olmaz.
-
İsteyene yurt dışından ebayden istediği ürünü getirtebilirim arkadaşlar . Forumda ürün getirmiş olduğum arkadaşlar mevcuttur.
-
Hukuk sistemin çökmüş adalet kaybolmuş şeffaflık tanımını bilen kalmamış.
Tarikatlar cemaatler devlete sızmış, sızdırılmış.
Tek adam yönetimi nedeniyle kimsenin garantisi yok.
Bu nedenlerden ötürü ekonomin çökmüş, her yere bağımlı olmuşsun.
Sonra Paypal haddini bilsin Netflix haddini bilsin Booking haddini bilsin Youtube Twitter Facebook haddini bilsin.
Kim takar Yalova kaymakamı olursun sonra. Haddini bilmesi gerekenler bellidir. Ben de Paypal yönetiminde olsam sallamam Türkiye Cumhuriyeti hükumetini. Kimse kusura bakmasın.
Avrupa'da hukuk denen sistem kale gibi her şey şeffaf vatandaş gece rahat uyuyor. Ekonomileri çok güçlü. Böyle olunca Paypal ve diğerleri el pençe olur hizaya gelir. Sen de öyle ol senin de önünde dursunlar. Biz Türk olduğumuzdan değil zihniyetimiz yüzünden bu muamelelere maruz kalıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allahtan başka kimseden korkum yok, kimseye iftira ettigim yok söz meclisten dışarı demişler, 90 li yıllar da ben refah içindeyim diyorsan doktora görünmelisin...quote:
Orijinalden alıntı: power-pcbak Ekrem İMAMOĞLU'na hakaret ediyorsun burada yani suç işliyorsun. adam istese seni süründürür. eminim burayı İBB'de okuyanlar vardır.
80'lerin sonu ve 90'lı yıllar en rahat ve kafa rahat yaşadığım zamanlardı, kendini kandıran sensin.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 14 Ekim 2020; 16:12:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Allahtan başka kimseden korkum yok, kimseye iftira ettigim yok söz meclisten dışarı demişler, 90 li yıllar da ben refah içindeyim diyorsan doktora görünmelisin...
Alıntıları Gösteradama ne yazmışsın çık yukarı oku, aleni hakaret etmişsin. evet 90lı yıllarda en rahat zamanlarımı yaşıyordum ve bunu senden öğrenecek değilim. sizin gibilerin halini gördükçe Ekrem BAŞKAN'a neden oy attığımı daha iyi anlıyorum,çok yaşa BAŞKAN. 1000 oyum olsa hepsini ona atarım.
-
Eğer bu yorumlar için para kazanıyorsan sorun yok. Gerçekten bak. Sosyal medyada parayla çalışan gözüyle bakıyorum.
Yok eğer bunlar gerçek düşüncelerin ise durum çok kötü demektir.
Not: Şu anda da AKP tek başına iktidar değil. MHP ile koalisyon.
-
gelmez
alkole haram diye tv de görselleri yasaklayan akp hükümeti
tv MİLLİ PİYANGO reklamları dönüyor sesi çıkmıyor
piyango kumar değil mi ? haram değil mi ?
ama tv de reklamlar ?
RTUK NEREDE UYUYOR MU ?
-
paypal hesabı zaten açılabiliyor şu anda bir sıkıntı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: micyokpaypal hesabı zaten açılabiliyor şu anda bir sıkıntı yok
Şaka mısınız?
PayPal’ın Türkiye’deki müşterileri para gönderemez veya alamaz, hesaplarına erişemez ya da tanımlı banka hesaplarına para çekemezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 15 Ekim 2020; 15:42:3 > -
arkadaşlar paypal lazımsa buraya bakabilirziniz
https://forum.donanimhaber.com/paypal-para-transferi-ebay-etsy-alisverisi-icin-buraya--126655142
-
Lisans başvurusu yapmaları gerekli ve şuanda devletin yapacağı bence birşey yok. facebook.com/DanSchulmanPayPal Bu adam ceosu Paypalın sayfasındaki yorumlarda sesimizi duyurursak bence biraz yol edinmiş oluruz.
-
hocam yasal olarak evet açılamıyor fakat başka ülkeler üzerinden hesap açıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum para çekme ve göndermede sıkıntı yaşamadım
-
Başka ülkenin PayPal arayüzüne VPN yoluyla girip hesap açsak ve parayı da EN AZINDAN Bitcoin olarak çekme imkanı sunsalar sorun direkt çözülür. Keşke böyle bir imkan olsa Swift vs. uğraşmadan.quote:
Orijinalden alıntı: micyokhocam yasal olarak evet açılamıyor fakat başka ülkeler üzerinden hesap açıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum para çekme ve göndermede sıkıntı yaşamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: micyokhocam yasal olarak evet açılamıyor fakat başka ülkeler üzerinden hesap açıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum para çekme ve göndermede sıkıntı yaşamadım
Off-shore hesabı mı?
Böyle şeylerle uğraşmaya değmez. Çünkü gümrük sistemi değişti. Yurtdışından daha ucuza gelir denecek ürün sayısı azaldı. Günlerce beklenmesi de cabası.
-
ben yurtdışında iş yapıyorum. Müşteriler ödemeyi PayPal hesabıma gönderiyor ve ben de türkiyedeki banka hesabıma çekebiliyorum.Bundan bahsetmek istemiştim
-
quote:
Orijinalden alıntı: micyokben yurtdışında iş yapıyorum. Müşteriler ödemeyi PayPal hesabıma gönderiyor ve ben de türkiyedeki banka hesabıma çekebiliyorum.Bundan bahsetmek istemiştim
Yurt dışına yaptığınız işlerde ödeme alma sıklığı ve özel olmazsa tutarlar nedir.Paypal limitileri nedir
-
Paypal ödeme yaparken haberim olmadan abone yapmış aldığım ingiliz hosting reseller hizmetinden çok önce çıktığım halde paypal heasabımdan para yollamış 150 dolar, ama haberim yok, ve hizmetini almadığım haksız ödemenin geri gelmesi için çok yazdım fayda etmedi, bu beni paypaldan soğutmuştu, alengirli tahsilata imkan tanıyor, yabancılarla alışveriş iş yapmaya imkan tanıyor iyi gerekli yıllarca paypaldan para aldım siteme sitesini link reklam veren yabancılar nedeniyle, sonra azaldı ve tamamen kestim alakayı, paypalda birikeni yine dışarda harcama yapabiliyordum ama dolandırıldım o sebeple, paypalda adamına bişey yapmaz ama Türk olunca sana gelen itirazı hiç boş bırakmaz parana el koyar, en son 10 yıl uğramadığım şifresini bile unuttuğum paypal hesabında para var 15 dolar linki tıkla banka hesap bilgilerini doldur gönderelim Türkiyeye hesap kapanmıştır artık çalışmayacağız şeklinde Eposta geldi istediği bilgileri doldurdum siteye sisteme girmeden gerçektende yolladılar ama ben daha paypal şifremi bile bilmiyorum şifrede alamıyorum o kayıt epostamı iptal etmişim kapanmış başkasını kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 20 Aralık 2020; 23:57:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X