< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PayPal bir şekilde geri getirilmeli (10. sayfa)
-
-
hükümeti istediğiniz her konuda eleştirin ama bu konuda haklılar. bu ülkeye giren çıkan paranın datası bu ülkede kalmalı. tıpkı diğer ülkelerde olduğu gibi. NOKTA
-
quote:
Orijinalden alıntı: monday morninghükümeti istediğiniz her konuda eleştirin ama bu konuda haklılar. bu ülkeye giren çıkan paranın datası bu ülkede kalmalı. tıpkı diğer ülkelerde olduğu gibi. NOKTA
yasaklaman gerekmez,çözüm bulmak yönetimin görevidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Bu yalanlarla kendini iyi avutmuşa benziyorsun. Çapulcuların ortak paydaları asla gerçekleşmemiş şeyleri hayalleriyle karıştirmalarıdır.
Ekreme taze para lazım %10 emanet oy icindeki Militanlara kadrolastirmak için.
Sen bu ülkede 90.lar mükemmel diyorsan sana kocaman bir şey çekilirdi de anlamazsın.
Alıntıları Göster90 larda ben asgari ücret'in çok az üstünde maaş ile 2 çocuk yaptım ve okuttum hadi kış kış ikile bu palavralarına kimse kanmaz ve evet EKREM İMAMOĞLU İstanbul'u ayağa kaldıran ve ihya eden ADAMDIR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 13 Ekim 2020; 19:35:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: power-pcyasaklaman gerekmez,çözüm bulmak yönetimin görevidir.
Alıntıları Gösteryola gelmiyorlarsa böyle engellenirler!
bu konuda hükümet sonuna kadar haklı arkadaşlar. hükümetin istediği şeyi paypal hizmet verdiği tüm ülkelerde yapıyor. türkiye'ye gelince mi "yok" ?
-
Ben aradim tiirrrampi halledioruz dimi "HOCAM" Dedim paybil isini. Merak etmaaaa san.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
PayPal olmamasının olumsuz yönlerini yazılım ihracatı yapacak insanlar anlar, "onlar da yola gelseymiş" kafasında olanlar da Diriliş izleyip fakirlik içerisinde böbürlenerek hayatlarını sürdürürler.Türkiye'de 20 lira kazanacağım işten 15-20 dolar kazanmak varken bu fırsatlardan mahrum kalıyorum.
-
Lisans alsın o zaman. Her ülkeye yaptığını buraya da yapsın. Kendinizi düşünmeyi bırakın artık. Kafalarına göre gelip burda at koşturmak istiyor adamlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rammusty
Lisans alsın o zaman. Her ülkeye yaptığını buraya da yapsın. Kendinizi düşünmeyi bırakın artık. Kafalarına göre gelip burda at koşturmak istiyor adamlarKoştursun kardeşim, mecburuz yani ne yapalım yok işte alternatifi...
-
paypal uber booking bunların yasaklı olması çok acı.
viki geri geldi en azından.yoksa listede o da vardı.
-
paypalı hayatta geri getirmezler.
-
Yani ne diyeyim ki vatandaşın hayrına ne varsa kapattılar , Türkiye'yi 3. dünya ülkesi haline getirdiler iyice gerçi halk bunu istiyor
Halkın %80 düşük IQ seviyesi olduğu için %95 paypal nedir bilmediği için önemi yok paypalin , aklı olan gider yurtdışında yaşar Türkiye iyice Pakistan Afganistan olma yolunda zaten ülkenin yarısı Suriyeli yarışı Afgan oldu
Benim tek hobim eski araba alıp onu yenilemedir , zamanında 2000 model BMW X5 düşündüm , paypalda çok güzel far stop var iç düğmeler trimler vs var e53 x5 için ama anlamıyorum ki paypal istiyor hepsi kredi kartı geçmiyor çok sinir bozucu çok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 13 Ekim 2020; 21:46:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: monday morningyola gelmiyorlarsa böyle engellenirler!
bu konuda hükümet sonuna kadar haklı arkadaşlar. hükümetin istediği şeyi paypal hizmet verdiği tüm ülkelerde yapıyor. türkiye'ye gelince mi "yok" ?
Alıntıları Gösterherkes gider mersine biz gideriz tersine... estonya ufacık ülke bak bakalım uluslararası şirketleri getirmek için neler yapıyor. adamlar avrupanın bilişim üssü oluyor. Ekonomik süper güç olmadığın halde herkese posta koyarsan döviz bulamazsın bu kadar basit. Sen onlara uyacaksın onlar sana değil, çünkü onlar güçlü ve paraları var, ve bizim o dövizlere ihtiyacımız var, Ah Besim Tibuk bu ülkenin başında olacaktı,20 senede süper güç olurduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 13 Ekim 2020; 21:45:15 >
-
Retro61 DENEN ELEMANI CİDDİYE ALMAYIN BEYLER. DOKTOR KENDİ HALİNE BIRAKIN DEDİ. AYRANI FAZLA KAÇIRMIŞ BUGÜN SANIRSAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aaaaaa olurmu hiç ?
pandemi sürecinde tatil için kredi verildi .d
-
Arkadaslar CHP'li Murat Bakan'in instagram paylasimlarinin altina yazin kendisi PayPal ile bakana soru yoneltmisti. Olaya hakim biri . Bir iki cumle yazarsaniz tekrar gundeme getrir.
Dan Schulman'in Instagram hesabina yazin. burada birbiriniz ile tartisiyorsunuz ama yazdiklarimizi okumuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370Yani ne diyeyim ki vatandaşın hayrına ne varsa kapattılar , Türkiye'yi 3. dünya ülkesi haline getirdiler iyice gerçi halk bunu istiyor
Halkın %80 düşük IQ seviyesi olduğu için %95 paypal nedir bilmediği için önemi yok paypalin , aklı olan gider yurtdışında yaşar Türkiye iyice Pakistan Afganistan olma yolunda zaten ülkenin yarısı Suriyeli yarışı Afgan oldu
Benim tek hobim eski araba alıp onu yenilemedir , zamanında 2000 model BMW X5 düşündüm , paypalda çok güzel far stop var iç düğmeler trimler vs var e53 x5 için ama anlamıyorum ki paypal istiyor hepsi kredi kartı geçmiyor çok sinir bozucu çok
Paypal kullanımı mümkün. Almak kolay. Satmak zor. Ben yıllardır kullanıyorum.
Yabancı bir sanal kart sitesinden sanal kart alın. Bu sanal kartın hangi ülkeye ait olduğunu kartı almadan öğrenin. Benim aldığım sanal kart Malta merkezli idi.
Şimdi paypal Malta'ya üye olun. Bir adres ve telefon sıkmanız lazım. Kredi kartı olarak Malta sanal kartınızı girin.
Üyelik sonrası Türk kredi kartını ikinci kart olarak ekleyin. Sonra da sanal kartı sistemden silin. Çünkü paypal sanal kartın farkına varıyor. Bu yöntemi yıllar önce uyguladım. Yıllardır kullanıyorum.
Tek gıcıklık şu: paypal'de girdiğiniz adres ile, gönderi adresinin aynı olmasını isteyen satıcılardan alışveriş yapamazsınız. Çünkü paypal'de sıkış bir Malta adresi tanımlı ve siz aldığınız malı Türkiye'ye yollatacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vergi alamıyorsa yasaklıyor. Tam yan kesici hükümet. Gençliği bu devlete düşman ettiler. En büyük vatan haini AKP dir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X