Bu konudan dolayı ben de sorun yaşadım. Oyun hesabı satayım dedim Ebay üzerinden, resmen Paypal sayesinde dolandırıldım. Yurtdışına çıktığımda açtığım bir hesap üzerinden ödeme alıyordum, ilk 3 alışveriş sonrası hesabımı incelemeye aldılar. Sanırım satışa dair bir fatura kesemediğim için 4üncü yaptığım satışı iptal ettiler, para da alıcıya geri aktarıldı. Ebay bile konuyla ilgili beni haklı bulmuşken Paypal kafasına göre benden para kesti. Türkiye'de resmi olarak bulunmadığı için ve ben de aslında kaçak yoldan satışı yaptığım için hak da iddia edemiyorum farklı mecralardan. Dünya'dan, özellikle de gelişmiş batıdan gittikçe uzaklaşıyoruz farkındaysanız. Artık Aliexpress'ten alışveriş yapamıyoruz, kur farkından dolayı Avrupa'ya vs. gezmeye gidemiyoruz, paypal gibi dünyaca en bilinen ve güvenilen bir sistemi bile kullanamıyoruz. Üstüne halen ortadoğudan bolca göç alıp gittikçe derine batıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.. |
PayPal bir şekilde geri getirilmeli (4. sayfa)
-
-
Ülleyi .ok ettiler zaten o gelse bile mevcut durum düzelmez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paypal'ın faaliyette olduğu ülkelerden çok daha fazlasını istedik bilmiyorsanız boş konuşmayın, bilip de yalan söylüyorsanız ayrı zaten. Gerçi baktım şöyle bir yazdıklarınıza utanmaz arlanmaz yalancı bir mahluksunuz, size cevap yazmak bile lutüf Allah'ın belası. Sizin gibiler yüzünden ülke ne hale geliyor. Ülke ne hale geliyor sizin gibiler yüzünden helak olun inşşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutsever -- 12 Ekim 2020; 13:10:43 > -
Devlet 5 Cephede sen Paypal derdinde...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Terör örgütleri finansmanlarını her türlü sağlıyor zaten. Bu yasağın zararı terör örgütlerine değil gelir sağlamaya çalışan vatandaşına oldu. Terör örgütleri motorlu taşıt da kullanıyor o zaman motorlu taşıtları da yasaklayalım. Senin yazdığın şey aha bu örnekteki kadar mantıklı. Bu yasakçı zihniyetle bi arpa boyu yol alamayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Doğduğu yeri, Doydugu yere tercih etmeyenler...
Alıntıları GösterDogdugun yer tesadufi, doydugun yerin senin secimin
Eger hayatini tesaduflere gore yasamak istiyorsan sana hayatta basarilar
Dolar ve euro ile
-
Yurtdışı ikamet olsa, burada niye dursun adam. Gider yurtdışına, eline patlamış mısırı alıp burayı izler, uzaktan izlemesi eğlenceli.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 12 Ekim 2020; 13:41:54 > -
Adalet olmayan ülkede neden sunucularını barındırsın ki? Anket yapsan Türkiye mi daha güvenilir PayPal mı diye sorsan emin ol Türkiye'de bile bunu sonucu PayPal daha güvenilir çıkar. Adamlar şunu biliyor yarın öbür gün bu ülke sırf politikası gereği beni zor durumda bırakır, sunucularımla beni tehdit eder. Senin deyimin ile o "Cio" senin kadar akıllı olmadığı için bilemez tabi nereden bilsin.
-
O zaman PayPalı bayrak yap kullan...quote:
Orijinalden alıntı: saveyourselfDogdugun yer tesadufi, doydugun yerin senin secimin
Eger hayatini tesaduflere gore yasamak istiyorsan sana hayatta basarilar
Dolar ve euro ile
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: armutseverPaypal'ın faaliyette olduğu ülkelerden çok daha fazlasını istedik bilmiyorsanız boş konuşmayın, bilip de yalan söylüyorsanız ayrı zaten. Gerçi baktım şöyle bir yazdıklarınıza utanmaz arlanmaz yalancı bir mahluksunuz, size cevap yazmak bile lutüf Allah'ın belası. Sizin gibiler yüzünden ülke ne hale geliyor. Ülke ne hale geliyor sizin gibiler yüzünden helak olun inşşallah.
Paypal' dan diğer ülkelerden çok daha fazlasını istedik diyorsunuz.
Diğer ülkelerden farklı olarak ne istemişiz karşılaştır bakalım.
Hani çok biliyorsunuz ya merak ettim.
Listeleyemezsen boş boş konuştuğunu düşünecem bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Paypal önemli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paypal yerine transferwise diye bir site kullanıyorum. Transfer hızlı ve komisyonu düşük. Ama paypal kesinlikle şart paypal olmadığı için satış yapamadığım müşteri oldu.
-
getirmezler tam tersine kapalı bir TC kuruluyor sosyal medya yasaklanmaya calısılıyor.neden getirsinler.aliexpress i bitirdiler dolar artmıs olabilir ama gumruk vergiyi arttırdıgında bu kadar yuksek dgldi dolares.sözün özü gidisat dısa kapalı bir TC. ben orta yasım tek umudum z kusak ilk defa oy atacak olan z kusak nette dunyanın diger kosesinde halkların ne kadar refah icinde yasadıgını goruyor ve bunu gercekten istiyor ilk defa oy atacak z kusak insallah dogru karar verir bu defa yoksa onların da cocukları bir ev bir araba icin 20 ser yıl kredi odeyecek ve o sırada yaslanacak 2 cocuk yapsa okutayım derken vs oyle bosa bir omur gecirecek
-
adamlar uber'i bitirdiler hayal kurmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paypal olmadığı için ebay kullanamıyoruz eskiden ne güzeldi beğendiğim birşey şak diye alıyordum trye hapsolduk emeği geçenlere teşekkürler
Sadece o değilki karşımdaki adam inatla paypal kullanıyor diğer seçenekleri kabul etmiyor nasıl olucak bu yüzden 30 dolar banka swiftten kesti ingiltereye para yollarken
Hayır kolaylık sağlayan ne varsa gidiyor ülkede yakında scooterlarıda kaldırırlar kolaylık ya gördük ubere ne olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Ekim 2020; 14:58:43 > -
Memlekete aylık 200-300 dolar soktuğum ufak bir işim vardı. Web tasarım, barındırma falan. 2016'da bu PayPal şoku yaşanınca Gürcistan'ın kucağına düştük önce. Sonra Sırbistan'a taşıdım şirketi. :Şimdi de Ankara antlaşmamız onaylandı ortağımla İngiltere'de kuracağız bir şubeyi. İleride merkez yapma niyetiyle. Tabii iş hacmi büyüdü. PayPal olsa sadece ben ayda 2000-3000 doları memlekete sokabilirdim.
-
Beyler yılın 6 ayı falan Filipinlerdeyim oranın IPsi ve ev adresiyle paypal açtığımda oradan farklı bir kişiye havale yada Filipinlerdeki bitcoin vs cüzdanıma para çekmem mümkün mü .. Turist statüsündeyim ama
-
Irak'da çalışıyor sanırım.
Bu freelance arkadaşlar kazançları üzerinden vergi veriyor mu?
Sıkınti bu olabilir mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X