< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
PayPal bir şekilde geri getirilmeli (3. sayfa)
-
-
Son zamanların en değerli konularından biri tebrik ederim.
Ben de bundan çok müzdarip aslında. Zamanında cimer'e de yazmıştım Paypal geri gelsin anlaşın diye ama saçma sapan uzun bir cevap yazmışlardı.
Geçen ay müşteri olabilecek 2 yerle PayPal nedeni ile sıkıntı yaşadım.
Payoneer hesabım var alternatif olarak ama bu da herkeste yok maalesef.
Bakanlar isteseydi Paypal ile anlaşabilirlerdi, ama anlaşmadılar. Bu yüzden de çok kızgınım bu konuda.
-
Ülkedende para akışı olucak ve bunu bilmiyeceksin. saçma paypal girmek istemiyor.
-
Vergiden üç kuruş gelir elde edicem derken, ülkeye yabancı para girişini engelleyerek gemiyi batırıyoruz farkında değiliz. Tabi ki verileri paylaşmalarını istemek hakkımız. Tabi ki bu konuda tehdit etmek hakkımız. Ama adamları ikna etmek de görevimiz. Cezayı kes, yasakla, kullanma demek basit çözüm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
PayPal gelmez. Hükümet katar ve diğerleriyle anlaştı ArabPal geliyor
Mevcut hükümetin umrunda değil, hükümet değişmedikçe gelişme beklemeyin.
-
Bilmediğiniz işlerde maşallah muazzam güzel yorumlar yapıyorsunuz.
Mesele o değildi. Mesele başkaydı.
Auditing seçeneği her ülke için vardı. Ama bizimkiler "Kim nereye ne transfer etmiş, ne kadar para almış tek tek bileceğim, üstüne sunucular burada olacak, istediğim zaman istediğim bilgiyi çekeceğim" dediler kısaca.
Paypal "Ben hiç bir ülkeye bu kadar imtiyaz sağlamıyorum" dedi bizimkiler diretince "Hadi eyvallah" diyerek gitti.
Özetin özeti bu.
Sizin cenah başka şekillerde bu işi anlatıyor, inanmayın.
-
Olay lisans meselesi değil zaten imtiyaz meselesi sizin parti kudurmuş gibi ayrıcalık istemeseydi bunlar konuşulmayacaktı ama yolsuzluk yapamayacakları ve onların kesiminden olmayan her şey gibi bunu da gözden çıkarmayı seçtiler.
Sen de bi yerlerinden bi şey sallıyorsun işte hey yavrum hey...
edit: bu arada vergiyi kaçırılmasın diye yasaklandı kılıfı da var adamların ama bizim sektörde kaçıran öyle bir kaçırıyor ki aklınız durur, teknoparkta ofisi olup, yurt dışında şube açıp hem KDVden muaf olup hem de saas ödemelerini yurtdışından alıyorlar buraya da işte göstermelik üç beş bir şey ödüyorlar ve bu firmalar milyonlarca dolar kazanıyor. İki kuruş ödemeyi takip ettirmeyeceğim diye hem potansiyeli hem de var olan akışı kesmek ancak bu hükümetin akılsızlığıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 12 Ekim 2020; 11:10:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde çok rahat 30 dolar kazanabileceğim bir hobim var. Ek geliri geçtim, bir aylık kazanç daha sağlayabilecekken paypal olmadığı için yapamıyorum. Vergisi neyse ödemeye de razıyım alsınlar %18 önemli değil.
Ülkeye döviz girecek adamlar izin vermiyor, inanılmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 12 Ekim 2020; 11:9:12 >
bu saatten sonra paypal maypal beklemeyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitcoin yasaklanmıyor. Bireysel yatırımcılara "kaldıraç" adı verilen işlemi yapması yasaklanıyor.
Kaldıraç yüksek riskli bir yatırım. Bilmeyen bir insan aç gözlülüğü ile kaldıraça girip tüm parasını bir günde yok edebiliyor. Bunu engellemek istemişler sadece. Uzun vadede bitcoine yarayan bir şey aslında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ø
Paypal ile terör örgütüne anında kullanabilecekleri yüklü paralar aktarılabiliyor. Işid bile Afrika’da vs. bunu kullanıyor.
Bence önüne geçilmeyecek bir durum değil, önüne geçip açmak lazım. İnsanlar yurtdışına elektronik ürün satıp ülkeye para sokabilir. Dışarı çıkacak para zaten çıkıyor ama paypala alternatif olmayan bir çok yerden girecek para giremiyor.Artık coinler var. Paypal'dan çok daha hızlı ve güvenilir şekilde işlem yapılabiyor. Ama kullanımın yaygınlaşması lazım.
-
Knk sanal para diye birşey var artık paypal ile ödeme yapılabilen çoğu yer kripto para ile de ödeme yapabiliyor , hem paypalın aksine dünyanın bir ucundan öbür ucuna para transferini ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsun tek sıkıntı her firamanın şuan kripto para ile yatırım-çekim özelliği sunmuyor malesef .
-
Plan buydu zaten hocam. Davamız davamız dedikleri şey var ya, tam olarak bu işte...
bir kaç iş bilmezin yaptığı yanlış iş bir çok kişinin işini etkiledi ve ülkeye para girmesine engel oldu.
Bundan sonra geri gelirmi bilmem ama alternatif olmadan yasaklanması çok saçma.
-
Paypal ve transferwise kullanıyorum. Paypal hesabını yurtdışı ikametgahla acabilirsiniz. Transferwise ı da paypaldan aldığım parayı ülkeye sokmak için kullanıyorum.
Bunların dışında her seferinde terörist muamelesi yapan payoneer var. Mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Ödeme isteklerimi hep reddediyor bir sebepten ve işlem ücretleri kazık. Terör para transferlerini engellemek için kimliğimden passport uma kadar her şeyi istediler. Kullanmayın bunları...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ezanlar susmayacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Doğduğu yeri, Doydugu yere tercih etmeyenler...
Alıntıları GösterÇok boşsun devletin vatandaşına fedakarlık yapmadığı yerde vatandaşın devlete fedakarlık yapması beklenemez devletlerin kuruluş amacı karşılıklı koruma ve fedakarlıktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X