Şimdi Ara

--PAYPAL'E ÜYE OLURKEN KİMİN ADINI VERMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebay'den bir kamera alıp Amerika'da bulunan bir arkadaşıma kargolatacağım ve o da Tütkiye'ye gelirken yanında getirecek.Bu durumda Paypal'e kendi kredi kartımla üye olurken
    --Hangi isimle üye olmalıyım.Alıcının ismi ile mi kendi ismimle mi?
    --Adres kısmına da Amerika'daki arkadaşın adresini mi yazmalıyım.Evet öyleyse verified olabilmek için bankamı arayıp kredi kartımın kayıtlı olduğu adresi bu Amerika adresi olarak mı değiştirmem mi gerekir yoksa başka bir yöntemi mi vardır?
    Şimdiden yardımcı olanlara cok teşekkürler...

• paypal a kaydolurken ülke olarak türkiyeyi seçersen adres eklerken türkiye dışında hiçbir adresi ekleyemiyorsun. yani yollayacağın kişinin adı ve adresi ile kaydolman gerekiyor. fakat o hesaba bir türk bankasının kartını eklerken sorun çıkarmı bilmiyorum..
  • arkadaşım kendı ısım ve adresını yaz psotalatacağın yerı yurt dışı secebılırsın postalama ıslemı paypal adresıne gore değil alışveriş yaptığın sitenin adresıne gore oluyor en azında dealextreme de oyle
  • Paypal'e Amerika'daki arkadaşın ismi ve adresi ile üye oldum kredi kartımın olduğu bankayı arayıp Amerika'daki adresi de eklettim.Ancak Paypal'e kredi kartı eklerken sadece üyenin soyadı ile aynı soyaddaki kredi kartlarının eklenebildiğini gördüm...Ve bu noktada takıldım kaldım
  • arkadaşım,paypale kendi bilgilerini yazacaksın

shipping adres ayrı oluyo zaten,ona da arkadaşını yazarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozangoren

arkadaşım,paypale kendi bilgilerini yazacaksın

shipping adres ayrı oluyo zaten,ona da arkadaşını yazarsın

paypalda kaydolurken ülke olarak türkiye yazarsanız gönderi adresi olarak başka ülke ekleyemezsiniz.

bence sen yeniden kaydol. kendi adınla kaydol ama adres olarak amerikayı yaz. paypal uğraştırıyor böle ben de bi ara uğraşmıştım baya bunun için..
  • Kendi adımı yazarsam da kargonun alıcısı benim olmam gerekiyormuş diye duydum..
    Hertaraftan kitlemişler olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morgoth

Kendi adımı yazarsam da kargonun alıcısı benim olmam gerekiyormuş diye duydum..
    Hertaraftan kitlemişler olayı

o zaman kalan tek yol arkadaşınızın amerikadan üye olacak siz türkiyeden. daha sonra kendi paypalınızdan onunkine para yollayacaksınız. fakat %3 yada %5 (tam hatırlamıyorum) komisyon alıyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uuur_ -- 13 Ocak 2008; 17:56:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.